Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 59

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Madutz dragut, pup fata!

Felix

Mergi la inceput

Crisarh,

Ma bucur ca esti bine! Cafea, daca ai tensiunea mica, poti sa bei o ceasca pe zi. Numai sa nu exagerezi... La fel si cu berica, poti sa bei un pahar din cand in cand... Dupa ce ramai gravi ar fi o problema cu alcoolul ca inca nu se stie in ce cantitate poate afecta dezvoltarea fatului. Si eu mai beau cate un paharel de vin natural sau unul de berica, rar ce-i drept. Tre sa ma mai ameteasca cateodata sotul ca sa profite de mine... Iar cafea beau in fiecare zi cate o ceasca, indulcita cu miere si cu laptic in ea.

Acidul folic eu stiu ca este bun pentru evitarea defectelor de tub neural la bebe (spina bifida), si mai are efect in regenerarea ADN-ului celular. In fixarea sarcinii nu cred ca are vreo influenta... Multe dintre noi luam, asa, preventiv, daca are ochi si eu n-am luat folicu?

Pup si sa auzim vesti bune!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Felix, motivele mele au fost strict pe analize..generale, asta dupa ce am depus bilantul pe la administratie de vreo 3 ori,...dar daca foliculii mei nu se mai spargeu....am depasit doua saptamani de controale. Nici eu nu am impartartasit celor de la servici ..detalii legate de infertilitatea mea. Cei ce nu au trecut prin asta sigur nu ar crede ca daca te duci din 2 doua in zile la doctor sa te masoare pe ici..pe colo rezolvi ceva, eu una, pana sa ma impiedic de problema actuala sigur nu imi puteam imagina asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

ubi imi pare rau ca ai astfel de probleme. din feiricire pe mine ma intelege sefa mea. zi vreo 2 sefului tau poate ii trece de mistouri.

Roxy
cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

cred ca daca ii zicem lui t, bivolaru , zburam toate din cabinet ... cade tov. ramona cu scaun cu tot ...
bei tatica ... mie mi se pare un complot ... ma simt exclusa din cercuri inalte ... va spuneam ca io nu visez decat alte alea ... aaa.. uite ca m-ati zgandarit mi-amintisi ca aseara visai ceva ... urat de altfel .. ce mama ei de treaba ...

ubi ..daca te mai intreaba sefulica , daca mai mergi la dr ...sa-i spui asa cu aer "complotativ" ...daca am noroc , nu mai merg ..sa vezi ce ceata i se asterne pe figurina ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Nu-i problema fetele, ca il aranjez eu pe sefulica...raman eu si cu asta s-a terminat povestea, cum ma supara cum imi bag program de 6 ore, nu cum zac eu acum pe scaun cate 15 ore sa-i fac rapoarte la rapoarte si la cat e de zgarcit nu o sa-i vina bine sa ma plateasca si in acelasi timp sa -si mai angajeze pe cineva , deci un alt salariu

Mergi la inceput

Georgia, treci inapoi in cercuri? Pe unde-mi umbli? Amu te-ai apucat sa tragi tu chiulu? Tov Ramona, daca chica di pi scaun, nu se loveste prea rau.... Amortizeaza suncutele din dotare impactul...

M-am tavalit de ras, aia cu ceata e superfaina! Raspunsul asta nu mi-a trecut prin scafarlie...L-am notat!

Ubi, asa sunt unii mai nesuferiti! Ma repet, trimite una bucata sef la prelucrare la mine si nu-ti mai zice nici pas...Asa mi-ar place sa ii spui ca esti gravi si vrei program scurt... O sa ii pice fata.

Si eu am stat anul trecut prin Buc vreo 2 saptamani, tot pentru un folicul incapatanat, de era sa fac Craciunu cu Tutu... Noroc ca am avut si treaba pe la capitala si am facut delegatii, fara sa fiu interogata de ce si cum...

Magditaaaaaa, pe unde esti?

Pupacesc fetele, fara exceptiuni!

Felix

Mergi la inceput

fetelor astazi dupa cum vad toata lumea e bine dispusa. oare se anunta vreo veste buna? mai e putin si incepe concursul pentru luna iunie.
la mine e z 27 sa vedem daca mai vin rusii luna asta. ii astept cu batul. daca vin luna viitoare fac IA.

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Merci FelixStiu ca in sarcina alcoolul e interzis, intrebam daca pana raman insarcinata as putea sa mai consum, sau bag restrictie totala, desi e si asta un stres, sa nu bei aia , sa nu mananci aia ca dac as fi insarcinata. Cafeau nici inainte de sarcina nu beam mai mult de o cana chioara, dar decand cu ultima sarcina nu am mai pus strop de cafea in gura la gandul ca vine bb, dar parca as simti nevoia cateodata.Cu acidul folic, presupun ca daca as lua preventiv si eu, nu ar fi o problema, asa inteleg din ce mi-ai scris tuaspiranta la

Mergi la inceput

Roxy viitoare

viitoare

Mergi la inceput