Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 59

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Georgia, da facem o spirala! Hai, te inscrii si tu? Cine mai vine? Primim doritori cu draga inima...Apropos de spirale, ai reusit sa descarci filmu ala sau ti-l trimit? Daca am fost plecata am ramas in urma cu stirili.

Machus, ce mari sunteti! Sa fiti sanatosi si sa cresteti voinici!

Bebe, si tie iti urez sa cresteti mari!

Eu iau Omega3 simplu, nu sunt gravi dar nu se stie... Il cumpar de la plafar si e produs de firma Cosmopharm, 30 de capsule gelatinoase de 1000 mg costa in jur de 10 lei. Il puteti vizualiza pe PCfarm.ro dar il gasiti la orice plafar.

magdita, rocsy

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Bebe2008,Raspuns: "oricare dintre ele"

Anul acesta s-a intamplat

http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Ahh Felix,.....pana aici, pana la spirala!!! eu mai departe nu mai merg.
Adica nici nu vreau sa-mi imaginez cum intru la Tutu in cabinet si ii spun: Buna ziua domnule Bivolaru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

buna frumoasele,
Georgi...bunaaaaaaa cafelutza, mie dor de gustul ei
Rocsy...vine bebe
Lali..incepem galeria
Ubi... esti tare
Pamy...iti doresc din suflet sa scapi de dipherelin, sa fie cu ochisori luna asta
Magdita...
Apropo de vise de la cinci nu mai dorm am avut un cosmar, nu are rost sa povestesc , tremuram toata....am mintea incarcata rau tare , alaltaseara strigam dupa politie de ne-am trezit amandoi si nu stiam ce se intampla ..minte bolnavioara :)), am crime la activ .
Eu iau omega 3 cu vit e de la doppel si acid folic tot de la ei, asa preventiv.
Va pupacesc tare pe toate

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor si pe sotul meu tot dan il cheama asa ca nu e nicio problema daca ii spun dan.
hai ca a fost tare asta cu bivolaru.

Roxy
cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi

Mergi la inceput

Ubi, e numa o spirala optimista, simbolica! Iach, nici eu nu vreau sa ii zic lui Tutu asa...Nici nu vreau sa imi imaginez ca mi se ridica paru pe ceafa.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Da Felix , dar la mine chestia cu optimismul....uite unde duce !!
In plus ma dau astia afara de la servici, seful meu dupa doua saptamani de invoiri din doua in doua zile pe motiv ca ma duc la doctor a inceput sa ma ia peste picior si ma intreaba in continuu daca nu ma mai duc la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Felix... si pentru tine ca te uitasem

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Ce oameni!!! Cum adica Ubi, sa te ia peste picior? Eu din cauza asta nu spun la nimeni unde plec, dupa cate ca suferi ca nu poti ramane gravi cand doresti, si urmezi tot felul de tratamente si operatii, mai trebuie sa suporti si mizeriile diverselor persoane.
Daca e sa plec la capitala, le spun ca am ceva personal si nu dau amanunte. La serviciu am evitat sa spun unde merg, stie doar o colega care imi este si prietena. Atat!

De vorbit vorbesc doar cu voi si cu sotul ca restul, care nu au astfel de probleme, se uita chioras. Oricum sunt multe de explicat si n-am chef sa dau amanunte la nimeni care habar n-are ce inseamna infertilitatea, oricum nu m-ajuta cu nimic, doar ma enerveaza...Iar de compatimiri n-am nevoie! Pana la urma este un lucru intim si personal iar X si Y n-au ce cauta in viata mea personala, mai ales ca habar n-au ce inseamna sa fii infertil si prin ce treci ca sa ai un bebe. Hai ca m-am aprins rau din cauza sefului tau idiot...Da-l pe mana mea ca ti-l educ eu....

Pup fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

SalutSunteti tare vesele, imi place de voi.Vreau sa va intreb si eu ceva. Pana vine bb-ul mult dorit, voi ati renuntat total la cafea si alcool? Nu ca as fi mare bautoare, dar o bere este permisa? Pana vad cele 22 liniute? Nici de cafea nu sunt mare bautoare, dar am tensiunea cam mica si una mica dim parca as bea si eu.Si as mai avea o intrebare, dr T mi-a zis sa nu iau acid folic pana nu raman insarcinata, desi la sarcina trecuta AFP iesise crescut, daca as lua de pe acum acid folic, as face rau? Vad ca unele dintre voi luati. Si am auzit ca si acidul folic ar ajuta sa se prinda sarcina.o zi bunaaspiranta la

Mergi la inceput