Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 59
Raspunsuri - Pagina 10
machus spune:
Ana 
, nici nu stiu ce sa zic; nu este drept; sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceste clipe si sa mergi inainte; ai incredere in EL.
Feli, sincere condoleante.![]()
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
rocsy2007 spune:
neatza fetelor! merci pentru cafea georgia. eu toata noaptea l-am visat pe tutu. sunt moarta de obosita.
Roxy
cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi 
georgia_c spune:
quote:
Originally posted by rocsy2007
neatza fetelor! merci pentru cafea georgia. eu toata noaptea l-am visat pe tutu. sunt moarta de obosita.
Roxy
si ce facea?.. opera? "nastea"?... sau masura foliculi ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
machus spune:
Are cineva vreo veste de la c.myry? Cred ca deja a intalnit-o
pe Sara Denisa
.
Am vazut un promo la Prima; saptamana asa (nu stiu in ce zi) este un film "Dr T si pacientele" cu Richard Gere. ![]()
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
felix76 spune:
Ne-ata fetele, Buna cafeluta Georgia!
Rocsy, daca tu nu il lasi pe Tutu sa doarma noaptea, mai poate fi el atent la toate cele? Poate e semn bun ca il tot visezi...
Anaconda, sper sa auzi astazi inimioara, iti doresc din tot sufletul acest lucru.
Pup fetele,
Felix
rocsy2007 spune:
georgia am visat ca ma opera pe mine. si eu il intrebam de hiosteroscopie si ii spuneam ca mai stiu cate ceva de pe la fete si el mi-a zis ca daca stiu de ce il mai intreb asa zambind. era foarte bine dispus in vis. dar la un moment dat vorbea si nu intelegeam nimic.zicea ceva nu stiu ce.oricum am visat f f f mult. nu pot sa spun chiar tot visul. dar m-am trezit foarte obosita.
Roxy
magdita spune:
Neata fetele iubite,
Georgia
, multumim pentru invitatia la
, yammy, dar eu beau ceiutz![]()
Rocsy
, nu esti singura care il viseaza pe Tutu, eu i-am visat pe amandoi intr-o noapte, si pe Tutu si pe Matei. Asta pentru ca ne gandim mereu
Feli

Ana
, ne gandim la tine !
Machus
, ai ajuns la Tutu? L-ai vazut pe Bubu?
Pup toate fetele dragi
si va urez o zi in care sa primiti numai vesti extraordinare !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
fireyes spune:
dragele,
eu maine am o programare la dr T. am vreo sansa sa ma intalnesc cu vreuna dintre voi?
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
pamy_ggg spune:
Rocsy ce intresant...si eu l-am visat pe dr nostru acum 2 seri .Oare e semn bun sau o luam razna?
Fetelor despre mine ce sa va mai zic ca ..eu trebuie sa incep tratam cu diphe dar am zis sa mai astept o luna ,doua ca poate poate vrea bb
toate fetele.
pamy
lalitica2000 spune:
neatza fetelor,
eu azi ma duc cabinet sa incep monitorizarea pe luna asta.poate luna asta o fi cu noroc
va pupipesc pe toate viitoare
si
de-ale lui Tutu