Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 59
Raspunsuri - Pagina 11
rocsy2007 spune:
fireyes, lali bafta la monitorizare.
pamy eu sper sa fie semn bun . suntem prea tinere sa o luam razna.
Roxy
cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi 
ubirica spune:
neta fetele, ca tot veni vorba de luat razna!!
rocsy, sotul meu a visat aseara ca nascuse 2 baieti si o fetita............eu la servici am sunat la banca intr-o problema stict profesionala, m-am recomandat ca fiind din partea firmei x si am cerut cu domnul doctor Tutunaru.............
felix76 spune:
Fetele, sunteti figuri mari!
Auzi, sa ceri cu Dr. Tutunaru la telefon... Iar sotu sa nasca!!! 
Daca tot veni vorba de vise sa va spun si eu ce am visat acum vreo 3 nopti: o apa care nu era adanca, la inceput mi s-a parut tulbure si urata dar cand m-am apropiat mai bine, se vedea fundul (apa avea maxim 10 cm) si apa perfect limpede. Acolo inotau pestisori viu colorati, neoni daca stiti, albastrui cu o dunga orizontala rosie...
Ma duc pe net sa vaz ce inseamna visul meu...
Lali, Fire, sa aveti foliculi babani si endometru beton. Vreau sa mai auzim si vesti bune nu numai din astea nenorocite....
Magdita, Rocsy, Georgia, Ubi 

Pup fetele,
Felix
felix76 spune:
Fetele, am gasiiiittttt!!!!!
peste - in parau = urmasi in curand;
peste - colorati = vindecarea bolnavilor;
Suna asa frumos!
Felix
machus spune:
Da Magdita, am fost. Bubu este bine. Are 6,12 cm. Eu trec de la tratamentul de sustinere la Omega 3 (1/zi).
Acum am intrat un pic in ceata ca am fost la farmacie si sunt mai multe variante de Omega 3 (cu acid folic, cu vit E, cu vit. B...)
Mai este vreo gravidutza care ia Omega 3 sa ma lamureasca si pe mine? 
Super vise !!
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
georgia_c spune:
mai fetelor incep sa ma complexez ... pai corect e ... io nu visez nimic ... ma rog am visat ca m-am operat si ii ziceam lui tutu sa-mi faca histero , ...dar nu se pune , ca nu e cu pestisori ... cu nascut cu bb ...ce ala e vis.. vreau si io unul cu bb ...eeeeee
bei dar aia , cu ...va rog cu dl dr t..e de mareeeee angajament 

.. m-a bufnit si rasul ... atata vreme cat nu le zicem sotilor dan treaba e ok ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ubirica spune:
tin sa va spun fetelor ca faza cu intrebat la banca de domnu doctor Tutunaru, i-am povestit-o si lui Tutu, ca s-a intamplat in una din zilele cu monitorizarea si a bufnit si el in ras
ubirica spune:
georgia,... stai linistita ca acum o luna am visat ca tocmai nascusem baietel si nu s-a intamplat nimic.....
rocsy2007 spune:
feliiiiiiiiix si eu am visat azi noapte pesti.............
Roxy
cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi