Moaste de Sfinti Ortodocsi - filmulet

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Atata timp cat acolo vezi doar un cadavru sigur ca nu te poti inchina lui!
Dar cei ce se inchina la Sfintele Moaste se inchina la sufletul si trupul unui Sfant!
E foarte interesant sa te inchini la trupul cuiva. Si, desigur, biblic .Cum o fi oare cu minunile facute de moaste, adica de cadavre?
Io cred asa: in timpul vietii, duhul omului se zbate (adica se framanta, casazicasa) si se zbate si se zbate. Atunci cand paraseste trupul, ramane acolosa, in cadavru, amprenta energetica a duhului. Ei, aia, amprenta aia face minunile. Ca-n homeopatie .
Eugenia, as fi foarte interesata sa aflu care sunt citatele biblice care justifica dezgroparea cadavrelor si venerarea acestora sau a partilor din acestea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Citate biblice???
Pai Denizel, n-ai vazut care e parerea unora despre Biblie?"Biblia fara Sfinti e doar o culegere de literatura ...absurda pe alocuri, revoltatoare chiar"
Pai si atunci cum sa se bazeze pe Biblie?Criss si Alex (11.05.2003)

da mai, nu ne bazam doar pe Biblie, veneram "cadavre", nu suntem asa cititi si culti ca voi, nu suntem sfinti ca voi, avem multe pacate, etc., etc.. Toate acestea fiind spuse si recunoscute putem fi lasati in pace, cu credinta noastra?multumim. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

quote:

Nu, nu o sa ma intorc niciodata la ortodoxie :-). Vreau doar sa vad pana unde se poate ajunge cu justificarile :-).
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Denizelule, noi nu trebuie sa ne justificam fata de nimeni, si nimeni nu trebuie sa se justifice fata de noi. Fiecare e cu credinta lui. Forumul si internetul sunt destul de mari pentru toti.
Cine este cu adevarat interesant de ortodoxie sa mearga sa discute cu marii duhovnici, sa posteasca, sa se roage si sa-si lamureasca ce are de lamurit.Din pacate noi nu suntem la masura sfintilor si marilor apologeti ai ortodoxiei, asa ca nu mai cautati la noi raspunsuri, ca sa va smintiti si sa cadeti in erezii sau necredinta.
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:
Originally posted by Criss75

quote:

quote:
Atata timp cat acolo vezi doar un cadavru sigur ca nu te poti inchina lui!
Dar cei ce se inchina la Sfintele Moaste se inchina la sufletul si trupul unui Sfant!

E foarte interesant sa te inchini la trupul cuiva. Si, desigur, biblic .

Cum o fi oare cu minunile facute de moaste, adica de cadavre?
Io cred asa: in timpul vietii, duhul omului se zbate (adica se framanta, casazicasa) si se zbate si se zbate. Atunci cand paraseste trupul, ramane acolosa, in cadavru, amprenta energetica a duhului. Ei, aia, amprenta aia face minunile. Ca-n homeopatie .

Eugenia, as fi foarte interesata sa aflu care sunt citatele biblice care justifica dezgroparea cadavrelor si venerarea acestora sau a partilor din acestea.

Citate biblice???
Pai Denizel, n-ai vazut care e parerea unora despre Biblie?

"Biblia fara Sfinti e doar o culegere de literatura ...absurda pe alocuri, revoltatoare chiar"
Pai si atunci cum sa se bazeze pe Biblie?

Criss si Alex (11.05.2003)

da mai, nu ne bazam doar pe Biblie, veneram "cadavre", nu suntem asa cititi si culti ca voi, nu suntem sfinti ca voi, avem multe pacate, etc., etc.. Toate acestea fiind spuse si recunoscute putem fi lasati in pace, cu credinta noastra?multumim.

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Draga mea, eu nu ma consider o sfanta. Ba dimpotriva.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hai ma Irina, tocmai acuma imi bagi pumnu-n gura? Discutam aici despre erezii fatza de care erezia protestanta e o blonduta suava, placut mirositoare si trandafirie in obrajori .

quote:

Denizelule, noi nu trebuie sa ne justificam fata de nimeni, si nimeni nu trebuie sa se justifice fata de noi. Fiecare e cu credinta lui. Forumul si internetul sunt destul de mari pentru toti.
Cine este cu adevarat interesant de ortodoxie sa mearga sa discute cu marii duhovnici, sa posteasca, sa se roage si sa-si lamureasca ce are de lamurit.Din pacate noi nu suntem la masura sfintilor si marilor apologeti ai ortodoxiei, asa ca nu mai cautati la noi raspunsuri, ca sa va smintiti si sa cadeti in erezii sau necredinta.

Nici usturoi n-ai mancat...

Si nu-mi mai spune "Denizelule" ca-mi simt revoltandu-se si ultima celulitza din mine .

Mergi la inceput

quote:

Hai ma Irina, tocmai acuma imi bagi pumnu-n gura? Discutam aici despre erezii fatza de care erezia protestanta e o blonduta suava, placut mirositoare si trandafirie in obrajori .
quote:

Nici usturoi n-ai mancat...Si nu-mi mai spune "Denizelule" ca-mi simt revoltandu-se si ultima celulitza din mine .

Denizel, vezi ca nu vrem discutii, vezi ca vrem sa fim lasate in pace,nu inteleg de ce insisti. Daca ai vreo problema cu invatatura ortodoxa deschide un subiect separast si daca o fi cineva interesat, poate iti raspunde acolo. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Pe DC sunt denizel. Te rog sa-ti editezi mesajul!

In rest, daca nu va fac placere comentariile, cereti subiect cu parola. Sau parola sa fie 'larisa_79'? Orice topic e deschis de ea, e interzis gloatelor sa-l lectureze :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Am o idee ca sa nu va mai certati!

Sa puna Larissa si filme cu posedati. P'astea cred ca le îndräceste îndrägeste toata lumea

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

quote:

Pe DC sunt denizel. Te rog sa-ti editezi mesajul!

In rest, daca nu va fac placere comentariile, cereti subiect cu parola. Sau parola sa fie 'larisa_79'? Orice topic e deschis de ea, e interzis gloatelor sa-l lectureze :-))

A lectura e una, a fi total off-topic de fiecare data e alta. Eu nu stiu de unde ai atata timp. Mai ales ca ai iesit inteleg din religia ortodoxa, a se intelege ai studiat, inteles, aprofundat si acum ti-e clar unde iti e locul.

Nu pare deloc a fi un om inpacat si linistit cu calea pe care ai ales-o! Cred ca asta iti poate spune si xenocid si altii care nu impartasesc ideile ortodoxe. Inca mai cauti, inca nu ti-e clar inca te mai tulburi.

Te comporti ca un indragostit care dupa ce s-a despartit de iubita lui, definitiv, din motive diverse, o mai suna din cand in cand sa ii zica ce urata si proasta e sau si mai rau ii suna noul prieten sa il intrebe cum de poate sta cu o fata asa proasta si nesuferita.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Am o idee ca sa nu va mai certati!

Sa puna Larissa si filme cu posedati. P'astea cred ca le îndräceste îndrägeste toata lumea

Come to The Dark Side ... we have cookies!

xenocid, n-am vazut filme cu indraciti si nici nu imi doresc sa vad!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Xeno, te rog, cand mai treci pe aici, editeaza tu mesajul Irinei. Pe acest topic numai sfintii trebuie expusi .
edit: asa deci! Ma vezi ne-inpacata . Trebuia sa aflu de la altii .

Larisa, zic si eu cum am vazut ca se poarta pe aici: stai jos, nota 2!

Mergi la inceput