Moaste de Sfinti Ortodocsi - filmulet

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by hannen

quote:
Originally posted by Androix

Pai numai asta si spune tot deja! La fel cum musulmanii se indeletnicesc cu aruncatul in aer Este definitoriu pentru TOTI!!! Andreea mama de Filip si Georgia

Cine te-a suparat?Sper ca nu ti se trage de la indeletnicirea cu
sau poate iti place asta mai multImi cer scuze ciarli,eu ma retrag ,deja a aparut artileria grea.Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inaswww.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Hannen, de fapt Androix ti-a luat apararea Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

N-am nimic cu nicio religie, n-am nimic cu nicio persoana de orice religie ar fi, eu sunt reformata daca asta conteaza. Dar chiar as vrea sa stiu daca unele din voi sustineti ca ortodoxia e cea mai veche, cum de acum in zilele noastre sunt atat de putini ortodocsi in lume, sau hai sa nu mergem atat de departe, sa ramanem la nivel european.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hannen, cred ca pe tine te-a suparat ca am zis eu. M-am abtinut pana acum sa te intreb de ce ai impresia ca e nevoie de aplaudaci la interpretarea bibliei, ca doar nu se interpreteaza din coran. Si asta cred ca o sa te supere si mai tare, dar nu-mi mai fac griji ca vad ca ti-ai anuntat retragerea

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandyksch
cum de acum in zilele noastre sunt atat de putini ortodocsi in lume, sau hai sa nu mergem atat de departe, sa ramanem la nivel european.

fiindca o mare parte din ortodocsi au devenit catolici la 1054 ( imagineaza-ti cati catolici ar fi fost azi in lume daca nu era Luther ) Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Da Irina, dar a fost Martin Luther King, si a avut o influenta atat de mare incat , dupa cum zici si tu multi, oameni au trecut la catolicism. Si asta pune niste semne de intrebare-asa cred eu. Totusi de ce atat de multi oameni au ales la data aceea calea catolicismului? Si de ce au ramas atat de putini ortodocsi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

irina, bati campii maica! nici nu mi-ai raspuns la intrebare si te legi de lucruri pe care eu nu le-am spus!!!!

O fi problema pentru tine, pentru mine nu este. Fiecare religie are niste invataturi considerate adevarate, iar cei care invata altfel in mod logic se situeaza in afara grupului care detine invatatura initiala.

Daca tu (sau fratii tai neoprotestanti) credeti ca invatatura ortodoxa este adevarata, de ce nu sunteti ortodocsi? Iar daca voi credeti ca invatatura ortodoxa este neadevarata, de ce va suparati ca si ortodocsii cred acelasi lucru despre invataturile voastre?Nu e o atitudine cam ipocrita?intreb si eu.

Adica voua trebuie sa vi se permita sa spuneti ca suntem idolatri, ca tinem obiceiuri pagane, ca suntem necrestini, etc., etc., iar noi n-avem voie sa consideram erezie faptul ca ati desfiintat Sfintele Taine lasate de Hristos, etc.?

eu am spus cu totul altceva, tu ai inteles ce ai vrut tu!!!
si nu mi-am declinat identitatea religioasa, de ce afirmi lucruri pe care nu le stii???
am pus intrebari pertinente, dar care vad ca supara...

o sa te las pe tine sa crezi ce vrei, vad ca nu se merita sa spun nimik pe aici!!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by kariguld

eu am spus cu totul altceva, tu ai inteles ce ai vrut tu!!!
si nu mi-am declinat identitatea religioasa, de ce afirmi lucruri pe care nu le stii???

o sa te las pe tine sa crezi ce vrei, vad ca nu se merita sa spun nimik pe aici!!!!

Kari

Vezi ca Irina o sa-ti arate in curand si tie , sa-ti faca vant. O deranjeaza prezenta ereticilor (sau ciorutelor?) printre atatia dreptcredinciosi.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by mandyksch

Da Irina, dar a fost Martin Luther King, si a avut o influenta atat de mare incat , dupa cum zici si tu multi, oameni au trecut la catolicism. Si asta pune niste semne de intrebare-asa cred eu. Totusi de ce atat de multi oameni au ales la data aceea calea catolicismului? Si de ce au ramas atat de putini ortodocsi?

Hei, vezi ca ai confundat Lutherii, si nu numai pe ei!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kariguldo sa te las pe tine sa crezi ce vrei, vad ca nu se merita sa spun nimik pe aici!!!!
Kari

multumesc ca ma lasi sa cred ce vreau, slava Domnului! Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by kariguldeu am spus cu totul altceva, tu ai inteles ce ai vrut tu!!!
Kari

Vezi ca Irina o sa-ti arate in curand si tie , sa-ti faca vant. O deranjeaza prezenta ereticilor (sau ciorutelor?) printre atatia dreptcredinciosi.Criss si Alex (11.05.2003)

mai degraba e invers, vad ca noi am deranjat fiindca cinstim moastele Sfintilor, de s-au repezit o gramada pe aici sa ne arate ca "nu credem cum trebuie", adica cum cred ei ca e binesi cireasa de pe tort- Kari se supara si "ma lasa sa cred ce vreau", de parca nu asa ar fi normal, sa ma lase in pace sa cred ce vreau, ca doar eu n-o deranjez cu nimic, nu trebuie sa-i cer voie sa venerez pe Sfinti Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput