Moaste de Sfinti Ortodocsi - filmulet
Raspunsuri - Pagina 10
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by hannen
Si o intrebare ,referitor la Fiul Omului.Omul ala fiind cine??Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inaswww.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
"Fiul Omului" este una din denumirile lui Hristos din Noul Testament si face referire la intruparea Lui si la firea Lui umana.detalii aici:http://www.crestinism-ortodox.ro/html/03/3h_fiul_lui_dumnezeu.html Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Marilena12 spune:
Hmmm, se vede ca n-am fost demult pe-aici. Larisa multam pentru link, o sa-l iau si eu de pe youtube. Sunt sigura ca multi oameni se bucura ca au putut sa vada ceea ce putem cinsti doar acoperit in sfintele racle din biserici. Sa ne ajute pe noi sfintii cu rugaciunile lor in fata Preasfintei Treimi! Sarut mana preotului pentru ca il cinstesc, cu atat mai mult este o onoare pentru mine sa pot ajunge sa cinstesc prin sarutare mana Sf. Ioan Rusu sau ale altor sfinti... Nu mai raspundeti fetelor la reactiile celorlalti, ii putem intelege si pe ei. Continua sa postezi lucruri folositoare Larisa, are cine sa aprecieze, suntem multi ortodocsi pe aici.
Doamne ajuta Larisa, Irina, Doina si celorlalte fete!
Marilena
Blogul meu
hannen spune:
quote:
Originally posted by irina.c.quote:
Si o intrebare ,referitor la Fiul Omului.Omul ala fiind cine??
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
"Fiul Omului" este una din denumirile lui Hristos din Noul Testament si face referire la intruparea Lui si la firea Lui umana.
detalii aici:
http://www.crestinism-ortodox.ro/html/03/3h_fiul_lui_dumnezeu.html
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Asa ,asa,dar parca Isus era fiul lui Dumnezeu,cum a ajuns al Omului?
Care Om?Om=Dumnezeu,mai nou?
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
irina.c. spune:
quote:Hannen, citeste linkul, ai explicatii detaliate acolo. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by hannenquote:Asa ,asa,dar parca Isus era fiul lui Dumnezeu,cum a ajuns al Omului?
Originally posted by irina.c.quote:
Si o intrebare ,referitor la Fiul Omului.Omul ala fiind cine??Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inaswww.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
"Fiul Omului" este una din denumirile lui Hristos din Noul Testament si face referire la intruparea Lui si la firea Lui umana.detalii aici:http://www.crestinism-ortodox.ro/html/03/3h_fiul_lui_dumnezeu.html Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Care Om?Om=Dumnezeu,mai nou?Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inaswww.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
am blog
kariguld spune:
Fiul Omului, este o "expresie" scrisa in Biblie! cititi acolo pentru edificare!!!
vad ca s-au incins rau de tot spiritele pe aici!!!
denizel, bravo tie ca lupti impotriva postarilor extremiste ortodoxe si ai atata energie sa combati mereu si la obiect, cu raspunsuri pertinente.
ma intreb, de ce catolicii, baptistii, adeventistii sau altii nu vin sa puna aici subiecte "inflamabile"???
ce de timp trebuie sa aiba cineva sa caute filmulete si fel si fel de chestii ca sa le puna aici, intr-u fericirea.....cui????? si apoi sa stea si sa se dueleze pentru acea postare....
Kari
fdoina spune:
quote:
Originally posted by Androix
Denizel, nu te stiam asa virulenta
ti se pare, nu intelegi, nu toata lumea pricepe privighetoreasca
e grea rau gramatica
Tethys spune:
Kariguld, o sa incerc sa raspund eu la intrebarea ta : "ma intreb, de ce catolicii, baptistii, adeventistii sau altii nu vin sa puna aici subiecte "inflamabile"???"... Pai, vezi tu... probabil, "ceilalti" nu se gandesc sa faca prozelitism aici, pe forum! Eu una, am mai intrat pe aici, pe la "sufletul credintei...", si... vazand ce se scrie pe aici... am ramas profund dezamagita! Mai, una este sa-ti exprimi si sa-ti impartasesti credinta cu ceilalti... si alta este sa vii sa-i ataci pe celalti sustinand ca, credinta ta e cea mai buna, cea mai dreapta, bla-bla-bla... Asta se cheama prozelitism religios, discriminare religioasa, etc. ... No, si mai rau este ca nu se recunoaste acest lucru... Din cate vad pe aici... exprimarea propriei credinte s-a transformat in "lupte de strada" .
Iar, "ceilalti" probabil se gandesc ca nu are nici un rost sa te lupti cu morile de vant ! Eu, cel putin asa gandesc ... de ce sa ma bag sa raspund la niste idei fixe?!?
As mai scrie... dar las momentan numai atat.
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Nu mai raspundeti fetelor la reactiile celorlalti...Continua sa postezi lucruri folositoare Larisa, are cine sa aprecieze, suntem multi ortodocsi pe aici.
Doamne ajuta Larisa, Irina, Doina si celorlalte fete!Marilena
Blogul meu
asa e Mari, ai dreptate Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Tethys spune:
Da Irina.c., chiar asa! De ce sa mai raspundeti inapoi?!? Ca doar... va sade tareee frumos cand va bateti cu pumnul in piept, s.a.m.d. ... Pacat de credinta voastra... ca nu stiti sa v-o exprimati decat atacand-o pe a celorlalti ! E dezolant asa ceva ! Ntzzz, ntzzz...
denizel spune:
quote:
Originally posted by fdoinaquote:
Originally posted by Androix
Denizel, nu te stiam asa virulenta
ti se pare, nu intelegi, nu toata lumea pricepe privighetoreasca
e grea rau gramatica
fdoina, cu tot respectul si bunavointa iti spun: daca as fi in locul tau, m-as face mica-mica-mica si as tacea malc-malc-malc :-).
Dintre toate fetele ortodoxe care au tot scris (sau jignit) aici in cei aproape 3 ani de cand sunt eu pe DC, ocupi primul loc la lipsa de respect pentru interlocutor, violenta in limbaj, atac urat de tot la persoana si prozelitism.
Doar cipicah se poate lauda ca a vorbit mai urat decat tine cu cei care nu-i impartasesc opiniile :-).
Te rog eu frumos, e in interesul tau sa nu dezgropam mortii. Astia is morti din aia care miros urat rau...:-).