Moaste de Sfinti Ortodocsi - filmulet

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

irina,am citit ,mai pe sarite e drept
am un singur comentariu

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by hannen

irina,am citit ,mai pe sarite e drept
am un singur comentariu Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inaswww.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

stiu Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

quote:
Originally posted by denizel

fdoina, cu tot respectul si bunavointa iti spun: daca as fi in locul tau, m-as face mica-mica-mica si as tacea malc-malc-malc :-).
Dintre toate fetele ortodoxe care au tot scris (sau jignit) aici in cei aproape 3 ani de cand sunt eu pe DC, ocupi primul loc la lipsa de respect pentru interlocutor, violenta in limbaj, atac urat de tot la persoana si prozelitism.
Doar cipicah se poate lauda ca a vorbit mai urat decat tine cu cei care nu-i impartasesc opiniile :-).
Te rog eu frumos, e in interesul tau sa nu dezgropam mortii. Astia is morti din aia care miros urat rau...:-).

Denizel, superbe triluri

trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam nici macar din partea ta

dar e ok, considera ca te-am agresat pentru cea din urma oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Mai sa fie... cine naiba m-a pus sa intru pe aici ?!? Am simtit eu ca nu trebuie sa intru pe la "Sufletul credintei...", ca n-am sa dau peste ceva bun , care sa ma ajute ... No, dar am sperat ca, totusi, voi gasi vreo raza de lumina pe aici... ca nu degeaba se cheama "Sufletul credintei"!!! In schimb... am dat peste ZZ. Asta e cumva sectiunea ZZ fetelor, sau nu stiu eu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cryna77

Mai sa fie... cine naiba m-a pus sa intru pe aici ?!? Am simtit eu ca nu trebuie sa intru pe la "Sufletul credintei...", ca n-am sa dau peste ceva bun , care sa ma ajute ... No, dar am sperat ca, totusi, voi gasi vreo raza de lumina pe aici... ca nu degeaba se cheama "Sufletul credintei"!!! In schimb... am dat peste ZZ. Asta e cumva sectiunea ZZ fetelor, sau nu stiu eu?

draga Crina, daca subiectele deschise de ortodocsi pentru ortodocsi, sau pentru cei care doresc sa se apropie de ortodoxie nu te ajuta, poti cauta subiectele celorlalti - de ex. am putea ruga moderatorii sa uneasca postarile Denizelei intr-un singur topic, sunt sigura ca multi s-ar zidi sufleteste citindu-le.Mai sunt subiecte interesante deschise de Xenocid, dar si de altii, unde posibil sa gasesti raza de lumina pe care o cauti. Doamne ajuta! Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Multam fain de lamurire Irina.c. .
Nu stiam ca sunt "bisericute" pe aici, in care, fiecare se denigreaza unul pe celalalt ! Poate, mai nou, forumul asta nu mai este public ci privat... si nu stiu eu ! Unde scrie asta?!? Lamuri-ti-ma si pe mine, va rog frumos!

Mergi la inceput

quote:

Multam fain de lamurire Irina.c. .
Nu stiam ca sunt "bisericute" pe aici, in care, fiecare se denigreaza unul pe celalalt ! Poate, mai nou, forumul asta nu mai este public ci privat... si nu stiu eu ! Unde scrie asta?!? Lamuri-ti-ma si pe mine, va rog frumos!

Crina, eu am spus ce am avut de spus. In rest, iti doresc o zi buna. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Ok. Irina.c.
Oricum, nu mai conteaza... cre'ca m-am dumirit cum stau lucrurile si pe aici... Iar, daca o fi vreo speranta si pentru mine, o sa gasesc eu raza aia de lumina odata si-odata! Oriunde ar fi ea...
O zi buna tuturor... si fara ! Va rog frumos! Nu da bine unei sectiuni numita "Sufletul credintei"!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by fdoina

considera ca te-am agresat pentru cea din urma oara

fdoina, iti multumesc mult de tot!
Sper sa reusesti sa te si tii de cuvant!

quote:
Originally posted by irina.c.

draga Crina, daca subiectele deschise de ortodocsi pentru ortodocsi, sau pentru cei care doresc sa se apropie de ortodoxie nu te ajuta, poti cauta subiectele celorlalti - de ex. am putea ruga moderatorii sa uneasca postarile Denizelei intr-un singur topic, sunt sigura ca multi s-ar zidi sufleteste citindu-le.

Mai sunt subiecte interesante deschise de Xenocid, dar si de altii, unde posibil sa gasesti raza de lumina pe care o cauti. Doamne ajuta!

irina.c., sunt mandra de tot ceea ce am scris in aproape 3 ani pe Sufletul credintei (sunt mandra chiar si de ciondanelile cu acsintetina, cipicah sau...altii).
Nu am nimic sa-mi reprosez, toate gandurile mele au fost curate, toate intentiile mele au fost bune si, cel mai important!!!, am considerat intotdeauna ca am putea discuta lucruri minunate impreuna.
Si, ca sa fie ca-n speech-urile de la Holywood , imi este martor un forum intreg (cititor de SC, desigur) cat am incercat sa gasesc puncte comune si cat am incercat sa discutam lucruri minunate impreuna.
Din nefericire, asta nu s-a intamplat niciodata, iar rezistenta pe care ati opus-o n-am inteles-o si probabil ca nu o voi intelege vreodata.

Ceea ce s-a intamplat in ultimele vreo 2 luni pe aceasta sectiune a fost rezultatul normal, zic eu, al anilor intregi plini de fluturari de extremisme, de apologie a intolerantei si a urii si de lipsa crasa de respect la adresa minoritatilor religioase.

Desigur, nu astept sa-mi dai dreptate.
Cei care citesc de ani de zile aici stiu foarte bine despre ce vorbesc eu :-). Iar toate pm-urile (precum si aplauzele la scena deschisa , e drept, putintele :-)) pe care le-am primit in anii astia, ma asigura ca ei stiu foarte bine despre ce vorbesc eu acum :-).
De altfel, am ramas singura protestanta care mai scrie la Sufletul credintei. In afara de cele 2 fete care nu mai au conturi pe DC, deci nu mai pot scrie, restul sunt aici, citesc dar...nu mai scriu. De ce? Te asigur ca am explicatiile! Iar explicatiile duc doar inspre voi si inspre felul in care ati inteles rostul Sufletului credintei :-).

Stiu ca imi vei raspunde, stiu destul de bine si ce imi vei raspunde . Scrie linistita ce vrei tu! Nu vei mai primi nici o replica. E cazul sa mai iau o pauzica de SC .

quote:

Oricum, nu mai conteaza... cre'ca m-am dumirit cum stau lucrurile si pe aici... Iar, daca o fi vreo speranta si pentru mine, o sa gasesc eu raza aia de lumina odata si-odata! Oriunde ar fi ea...

Cryna, , imi pare foarte rau! Alaturi de tine, inca mai sper ca Sufletul credintei va ajunge odata si odata Sufletul credintei :-).

Edit :D
Un singur lucru am sa-mi reprosez: faptul ca m-am bagat neintrebata in discutiile cu fetele musulmane .
Fetele musulmane, imi pare rau!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel
Nu vei mai primi nici o replica. E cazul sa mai iau o pauzica de SC .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Amin Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput