Vrea cu educatoarea, nu cu mami!

Vrea cu educatoarea, nu cu mami! | Autor: KULTA

Link direct la acest mesaj

Haideti sa va povestesc ce-am patit ieri.
Intai sa va introduc odorii: Daniela 4 ani, Sebastian aproape 3 ani, fetita mai independenta, baietelul, superdependent de mami. Cu mami la nani, la baie, la papa, tot timpul vrea sa il "ubec" iubesc, ce mai, baiatul mamei.
Ieri, mergem la padure cu toata gasca, educatoare, parintii si copii. Daniela o ia la alergat prin padure, pe linga apa, Sebastian le ia pe toate educatoarele la rind la pupat, stat in brate, "discutat". Sta cu mami si tati cind papam apoi ne jucam tot felul de joculete.
Toate bine insa la sfirsit, se duce in bratele unei educatoare super dulce (educatoarea de la grupa lui) si NU MAI VREA SA VINA CU NOI ACASA SI PACE!!! Am crezut ca mor de rusine. Cind am vrut sa il iau din bratele bietei femei care trebuia sa plece acasa, plingea, tipa ca vrea cu Sari (numele educatoarei) ca merge cu ea acasa la ea si face nani cu ea.
Nu stiu ce-a fost insa de unde alta data nu vrea sa ramina la gradi si plinge dupa mine, azi dimineata - surpriza - a plecat direct in bratele lui Sari si doar mi-a zis "pa, mami" si gata. Nu plins, nu in brate la mami, NIK!
Nu tip la el, nu-l bat, ma joc cu el, ma iubeste insa nu inteleg de unde vine asta:(

Oare unde e vina mea aici?
Va rog, ajutati-ma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Puteti arunca si cu rosii daca vreti, numai spuneti ceva!
Va roooog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Eu zic sa nu-ti faci griji, pentru ca este doar o etapa in dezvoltarea lui. La 3 ani descopera ca lumea nu e facuta numai din mami si tati si exploreaza, testeaza.
Rabdare, o sa-i treaca.

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu lua si tu totul asa in serios. In primul rind, bine ca are o educatoare buna si pe care o iubeste. In al doilea rind, daca un copil se simte bine intr-un loc, vrea sa stea acolo. In al treilea rind, un copil de trei ani nu sta sa faca analize profunde de genul "asta e mami, pe ea o iubesc cel mai tare etc". S-a simtit bine o zi intreaga si a vrut sa continue si acasa la educatoare :) Asta nu te face pe tine o mama mai putin buna, iubitoare sau atenta, nu-ti mai face atitea griji.
Eu sint profesoara si nu o data copiii mai mici (clasele I-II...) ma striga mama sau vin sa-i iau in brate si sa-i rasfat. Nu-mi imaginez (de fapt stiu sigur) ca nu ar fi iubiti de parinti, pur si simplu se alinta, iar daca la 7 ani se comporta asa, un copil de trei ani ce sa faca? Uita de problema asta, zimbeste si treci la lucruri mai serioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Eu cred ca e intr-o perioada mai de independenta in care s-a indragostit de Sari. Dar mami tot mami ramane, sigur. Bucura-te de avantajele momentului si lasa grijile pe mai incolo.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Am tot auzit despre iubirea din gradinita...nu te-ai gandit ca baiatul lui mami s-a indragostit?
Asta e un experienta grea pentru mamaicile de baieti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

quote:
Originally posted by gabi_fer

Am tot auzit despre iubirea din gradinita...nu te-ai gandit ca baiatul lui mami s-a indragostit?

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."

Hi,hi,hi... Sa ma astept si eu la asa ceva de la baietelul meu?!? Ca il dau anul asta la gradinita...
No, e musai atunci... ca trebuie sa "ginesc" bine educatoarea ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Cred ca s-a indragostit. Ai intrebat educatoarea daca e asa afectuos cu ea si cand nu esti tu acolo?

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Originally posted by gabi_fer

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."

Tare de tot, nu-mi spune ca fi-miu o sa-mi incerce viitoarele talente de soacra de pe acum :) Am incurcat-o, la toamna mergem la gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Indiferent cat timp iti va lua - un minut, o ora, 10 ore sau zile, sant convinsa ca vei ajunge la aceeasi stare : te vei bucura ca virgula copilul tau e fericit cu educatoarea, ca lipsa ta (servici sau alte ocupatii) nu-l traumatizeaza, din contra ! Vei realiza ca esti o norocoasa ! Si vei realiza ca ai pus starea de bine a copilului deasupra celei personale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Super tare faza cu dragostea. Este la fel de afectuos si in timpul zilei cu acea educatoare. Tipa este noua, are vreo luna jumate de cind e la grupa lui si e draguta rau. De fapt e femeie la casa ei, are dou copii de 11 si 15 ani dar e o draguta jumate. Ea mi-a spus ca are mare lipici la copii si animale, asa ca nu e de mirare. Ma bucur din suflet ca nu mai plinge dupa mine cind plec. Pina a veni ea, plingea de se scutura camasa pe el dimineata cind mami pleca la servici.
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. E minunat ca existati si ca ma ajutati.
Va pupicesc si va tin la curent.

Mergi la inceput