Vrea cu educatoarea, nu cu mami!
Raspunsuri - Pagina 2
andraduska spune:
Si eu cred ca s-a indragostit de educatoare. Uite , iti dau exemplul nepotelului meu care se cam indragostise de mine. Si mi-am dat seama pana a aparut sotul meu in peisaj. Mai, nu-l suporta. Ca de ce sta cu mine, ca de ce ma pupa, ca io sunt nevasta lui (a nepotelului)...
Cand vorbeam cu el la telefon si auzea de sot, se enerva. Mi-a zis odata ceva de genul"hai sa mergem dincolo sa ne jucam ca sa nu ne vada Andrei."Era un scuuump. Acum face 5 anisori si "m-a mai uitat" ca suntem in orase diferite.S-a mai obisnuit si cu sotul, dar mai are momente cand e gelos.
E asa de scump...Se indragostesc repede, mai ales daca vad ca le dai multa atentie.Asa ca nu-ti fa probleme.
witeflower spune:
Indragostit sau nu, eu zic sa te bucuri. Si al meu a plans un an de zile, iar de cand mergem in alta grupa, cu alte educatoare - merge bucuros si chiar ii e dor - daca trebuie sa stea mai multe zile acasa.
Interesant e ca le si asculta pe educatoare mai mult decat pe mine. Ce zic eu se poate contesta, dar daca a spus d-na Mia sau d-ra Ana, clar ca asa e!
Eu nu cred ca e vreo greseala a mea sau a ta, dimpotriva, cred ca e o etapa normala, copilul castiga in independenta, invata sa se ataseze si de alte persoane - iar acasa avem iubirea nostra, pe care nimeni nu ne-o ia, dar care cu siguranta se va manifesta diferit odata cu trecerea timpului.
Imi amintesc ca si eu ma indragosteam de cate cineva - de obicei matusa sau unchi - cand eram copil. Voiam sa stau numai cu acea persoana, inclusiv sa dorm cu ea seara - iar ai mei erau disperati (mai ales ca ultima scena de genul asta am facut-o cand aveam 10 ani, cu un unchi mai indepartat, pe care il vazusem prima data, tanar, neinsurat...Aproape ca am luat bataie, ca nu voiam sa pricep de ce "nu se poate").