FIV 179
Raspunsuri - Pagina 16
goggy spune:
Catalina stiu ca ai dreptate, eu iti spun doar ce mi-a zis embriologul. Nici eu nu as vrea sa puna 3, stiu care sunt riscurile. Eu am 1.62 si sunt slabuta, deci 3 oricum nu cred ca pot sa duc. Imi doresc foarte mult gemeni, asta e adevarat dar nu sunt dispusa sa risc sa pierd sarcina doar pt ca am eu o tacaneala.
Nu vreau sa ma gandesc la nimic pana maine, cand voi afla exact cati au ramas.
E adevarat ca ar fi nasol sa fie mai multi si sa fiu nevoita sa renunt la vreunul, mai ales ca nu se congeleaza, dar asta e. Voi face exact ce imi recomanda ei, nu vreau sa risc nimic.
E adevarat ca ar fi frumos 3 dar nu trebuie sa ii fac pe toti odata. Sunt tanara, am nervii tari, mai am timp.
mihaele spune:
Buna fetelor va doresc tot binele din lume si sa fiti toate gravidite cat mai repede posibil.
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva luna viitoare incep tratamentu cum si cind se ia roly jolly, vitamina E omega3. Va pup pe fiecare in parte.

catalina2307 spune:
Goggy eu iti doresc succes, sa dea Dumnezeu sa se prinda cati vrei tu.
Tin pumnii maine.
Zafira eu m-am oferit sa iti aduc progesteronul din Grecia dar saptamana viitoare in cazul in care pretul ti se pare ok. Pretul din farmacie.Nu stiu cat costa, nu stiu daca sunt mai scumpe sau mai ieftine, nu stiu daca se gasesc dar pot incerca.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
catalina2307 spune:
Zafira mi-am permis sa o intreb pe andicu cum i s-a administrat progesteronul. A avut o data la 2 zile, 2 saptamani de la ET+prima saptamana sarcina.Per total de la 10 zile la 90 cate ai tu este o diferenta uriasa.
Nu e treaba mea , scuze ,dar eu cred ca mai bine il intrebi din nou pe dr. Sau ceri si o alta parere. Pup
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Gianina34 spune:
Tare rau imi pare bubu73. Sa nu te lasi, asteptam iarasi vesti de la tine, sa ne spui ce mai faci.
Esti tare dulcica,
gianina
mihaele spune:
Fetelot va cer mii de scuze ca vam deranjat v-am intrebat si eu ceva dar vad ca nu se mai raspunde persoanelor ca scrie mai rar pe acest forum incodat va cer scuzi si va asigur ca nu am sa va mai deranjez . mult succes in continuate si sa va indeplineasca Dumnezeu dorintele.
catalina2307 spune:
Mihaele daca te-ai uita cu atentie ,din momentul postarii intrebarii tale au intrat doua persoane.Eu si Gianina. Eu una habar nu am cum se iau toate astea pt ca nu am luat niciodata, fapt pt care nu am raspuns. Probabil si Gianina este in aceeasi situatie.
Sunt sigura ca pana la urma o sa ti se raspunda.
Succes.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Blanche25 spune:
Mihaele, nu te supara, sigur fetele care stiu raspunsul la intrebare nu sunt pe forum. Cand vor intra sigur iti vor raspunde. 
rubia spune:
zafira am inteles ca iti trebuie progesteron inj de 100 mg.
eu am 5 cutii de prontogest de 100 mg,fiecare cutie are 3 fiole(in total 15 fiole).
Eu le pastram pt mine dar la mine mai dureaza pana ao sa fac urmatorul FIV si daca iti mai trebuie poti sa-mi scrii pe PM si mai vb.
Moniland spune:
Mihaela, eu nu stiu, dar am gasit ce a postat Kora "am luat royal jelly de la Forever,vitamina E forte ( o zi da,una nu), omega 3 de la Doppel Hertz ". Daca vrei mai multe informatii Kora cu siguranta ti le va da. Dar de la un timp intra cam rar, dar un PM sigur va observa. Succes si tie!