FIV 179
Raspunsuri - Pagina 15
smoly spune:
AVALON multumesc mult pt raspuns,acum chiar ca m-am linistit.Fetelor sunteti nemaipomenite,un real sprijin pt o novice in ale fivului ca mine,nu am cuvinte sa va spun cat ma bucur ca existati.Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ajute in implinirea marelui vis de a avea un copilas.
VREM BEBE!! E CLAR?
hera01 spune:
smoly
Nu stiu daca fibromul este ereditar dar stiu ca mamei mele i-au fost scoase vreo cateva , mari e tot si mai stiu ca pana la menopauza care ia venit de vreo 2 ani tot a vut neplaceri cu ele , mai stiu ca a dus 2 sarcini la sfarsit tot in perioada cand le avea si ca eu si sora mea pana acum cel putin multumesc lui Dzeu nu am avut probleme nici noi cu fibroame , chisturi .
mult noroc si sa de-a Dzeu sa ne aduci vestea ce mare 
Ioanatugs spune:
Bubu73 i-mi pare rau

Carmanuia, Goggy multa bafta!!
Moniland nu e o regula, daca a mostenit sora ta, nu trebuie neparat sa ai si tu!
Cristinici ce mai faci iubita?
cu drag Ioana
Pisik06 spune:
Neatza fetelor!
Moni, nu te nelinisti, verisoara mea a fost operata de fibrom si acum are o frumusete de bebe, facut la vreo 2 ani de la operatie, in conditiile in care dr i-a spus ca trebuie sa ramana in 6-12 luni ca altfel se reface fibromul si adio bebe. Asa ca nu trebuie sa disperi, chiar daca Doamne fereste, ar fi cazul de asa ceva.
Bubu, trebuie sa gasesti curaj sa o iei de la capat. Si mie mie- groaza de un eventual esec (f probabil de altfel), dar incerc sa ma mobilizez vazand cate fete optimiste si curajoase sunt aici.
Fetelor, pana ma tin astia de la Giuly in sah cu una iulie, am hotarat sa cercetez pe afara, am dat deja cateva mailuri in Austria si am primit 2 raspunsuri, pe care urmeaza sa le analizez si sa vedem ce facem
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
antosit spune:
Buna dimineata!
Moni eu nu te pot ajuta cu Gonalul, am vorbit cu dr. si mi-a recomandat in continuare stimulare cu puregon
.
Despre fibroame... eu nu stiu prea multe, dar te rog nu mai pune raul inainte!Trebuie sa fim puternice,sa ne ducem crucea si sa luptam.Multa sanatate surorii tale, sa treaca usor si repede peste aceasta incercare!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
zafira spune:
quote:
Originally posted by cristinici
Moniland , te rog sa nu mai gandesti asa, fii pozitiva, pt ca nici nu stii ce mult influenteaza mentalul.
Goggy ma bucur ca lucrurile decurg bine si sper sa auzim de un rezultat pozitiv
Zafira felicitari , nu e poroblema ca ti s-a dat progesteron injectabil si nusy a luat si andicu, dar fiecare doze diferite. Tie cum ti s-a prescris? Dac te dor tb masata bine zona si poti sa pui si frunze de varza.
cristinici
Progesteron, fac 100 mg pe zi, pana in saptamana 13.
Eu am facut transferul de embrioni pe 8 mai, deci mai am putin si implinesc 3 saptamani de

Problema cea mare este ca nu gasesc la nici o farmacie progesteron.
mari_lolutza spune:
Fetelor, niciodata n-am fost mai fericita ca acum ca mi-a venit ciclul. Eram disperata ca incepe sa se instaleze menopauza si se ducea totul de ripa. Acum pot sa-mi continui analizele si sa urmez drumul spre fiv. D-zeu sa ne ajute pe toate.
Moniland spune:
Da fetelor, cam asa e. Nu e regula sa fac si eu, dar probabilitatea e destul de mare. Oricum fibromul surorii mele a evoluat f. rapid. Si da e ereditar. Dr. ce se ocupa de sora mea i-a spus ca e indicat ca fetita ei sa faca copii cat mai repede. Bine ca mai are timp ca nu are decat 9 ani
.
Haideti fetelor, ajutati-ma cu gonalul.
Moniland spune:
Intru in panica doar ca trebuie sa fac copii cat mai repede. Asta inseamna inca un FIV si pe chestia asta incep sa ma agit unde sa-l fac. Si eu am stat linistita pana acum si a fost tare bine. ![]()
goggy spune:
Moniland iti spun si eu ceva, poate ajuta. O prietena foarte buna, care a nascut acum 3 saptamani, s-a procopsit acum vreo 8-9 ani cu uter fibromatos in urma unei intreruperi de sarcina. In momentul in care a ramas insarcinata acum, datorita modificarilor hormonale, i-au aparut 2 noduli fibromatosi, care au crescut ca disperatii pana in luna a 6 a, ajunsesera la 6 cm unul si 7 cm al doilea. E adevarat ca datorita lor a trebuit sa fie mai atenta cu sarcina, in sensul ca nu prea a avut voie sa faca efort deloc, ba chiar in ultimul trimestru a stat mai mult acasa. Problema la ea era ca avea si colul foarte scurt, placenta se lipise de unul dintre noduli si imediat apareau contractii, la un efort mai mare.
De ce iti spun asta? A nascut, dupa cum spuneam, acum 3 saptamani o fetita superba, sanatoasa tun. Cu ocazia operatiei de cezariana, i-au scos si fibroamele. Nu au fost probleme iar acum se simte foarte bine.
Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar m-am gandit sa-ti spun.