Azoospermie - cap19 -
Raspunsuri - Pagina 20
nusy spune:
Bytzi: inca nu...ori la Giulesti ori la Gynera...depinde unde voi gasi loc mai repede...
Nusy
Pisik06 spune:
Bytzi, scuza-ma daca ai mai spus, dar de ce ai renuntat pana la urma la dr. Niculescu?
Eu si azi m-am framantat, era cat pe ce sa sun sa vad daca mai au liber, desi ma indoiesc...nu stiu daca ma intelegeti, dar pt mine, fiind primul FIV e f dificil, sunt multe necunoscute, mi-e teama efectiv pt ca nu stiu cum reactionez si faptul ca am ales o tara straina imi mareste sentimentul asta de frica...poate nu e justificat, dar asa sunt eu, o fire care se framanta f mult si pune totul la suflet.
Fetelor, de dr. Silvia Miciner ce ati auzit? ca la dansa ma gandeam pt monitorizari si in vazul unei eventuale reusite
nusy spune:
Pisik: nu te mai framanta,daca ai posibilitati materiale mergeti in Austria...din ce povestesc fetele care au fost deja acolo,suna foarte bine...
Despre dr.Miciner eu nu am auzit lucruri bune.Lucra( nu stiu daca mai lucreaza si acum) la Sabyc,cu dr.Matei,facea FIV-uri si inseminari...dar impresia mea despre ea,din cele citite pe forum,nu e buna...am vazut-o si eu o data,cand am facut la Matei spermograma si nu mi-a placut figura ei(asa,ca prima impresie, fara s-o cunosc efectiv).Poate alte fete pot sa ti-o recomande...
Nusy
bytzi spune:
Pisik
eu am renuntat la Niculescu ca vrem Fiv cu biopsie si el nu a vrut sa accepte de la anceput,a zis ca nu avem nici o sansa ,nici nu ne-a antrebat de anal hormonale la sotnimic...a zis nu .......eu pe atunci nu prea stiam asa multe cand am fost prima data an noiembrie 2005 la el si am fost deacord sa facem IAD ,am facut 4 si nu am reusit....apoi cand mi-am bagat net anul trecut an decembrie am citit aici la azoo si am vazut ca mai sant sanse si n-am decis sa ancercam si noi si am mers la Ginera la DRACEA si DAMIAN ca ei fac FIV cu biopsie......daca aveam net acum 3 ani eram departe ca si sotul avea FSH mai mic si am fi stiut ce sa facem ,asa la multi dr nu prea am fost ca santem la 400 km de Buc si nu ne-am permis sa ai tot schimbam ....si asa santem la al 3-lea dr si a 3 -a clinica(spital)...e f greu cand esti din provincie....te gandesti trebuie sa vin la Buc si pt analize ca la noi nu se fac multe :genetice pt sotul meu,pt mine nu fac clamidia si anca altele
te gandest ce greu e...
bytzi spune:
Pisik ancearca la DRACEA la Ginera poate vrea ea sa te monitorizeze e f draguta si poate accepta....e aglomerata dar daca o rogi frumos.
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Luci.elm, Nusy, Bytzi 

va multumesc pentru informatii.
Deocamdata nu stim ce sa facem, dar mie mi-a incoltit ideea unui nou fiv, as vrea insa sa facem fara icsi, oricum spermograma s-a mai imbunatatit.
As merge la Gynera, dar e cam scump, de-asta ma gandeam ca poate la Giulesti si cu un dr cu care sa poti sa comunici cat de cat si despre Dracea am auzit de bine si ca medic si ca om.
Zisacami
ai dreptate, fiecare organism reactioneaza altfel, poate nu ar trebui sa ma indoiesc de tratamentul pe care mi l-a dat dr. meu, dar vazand ca nu au fost rezultate (nici macar la stimulare) tot am indoieli si regrete ca poate nu am ales bine..
Pisix bine ai revenit! Te asteptam cu vesti despre tine! 

toate fetele!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
fireyes spune:
Pisik, daca te ajuta cu ceva si eu ma simt in aceeasi situatie... eu sunt si mai putin priceputa la chestia asta cu FIV si nu stiu cum sa procedez cu cei doi dr cu care am vorbit in Bucuresti de FIV. Eu nu le-am facut nici o promisiune ca voi face FIV cu ei, insa banuiesc ca ei se asteapta la asta
Plus ca daca am ceva de intrebat, ii intreb, iar ei imi raspund gandind ca voi aplea la ei zic eu...
Chestia e ca eu as vrea sa continuu cu ei pe tot ce e legat de FIV, mai putin FIV-ul propriu-zis (monitorizare, urmarire dupa ET, etc.) si intentionez sa pun problema destul de transant, in genul: eu asta vreau sa fac (sunt banii mei, sanatatea mea, decizia mea), ma veti sustine in treaba asta sau nu? ca daca nu, caut pe altcineva...
si eu am mari emotii, mai ales ca e primul FIV si e o mare tulbureala in capul meu apropo de tot ce tine de tratament...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
miki-miki spune:
Buna fetelor
, ma bucur ca va vad active, ca nu abandonatzi lupta. Eu nu am putut intra deoarece am fost plecata si am avut ceva pb. Noi ne-am refacut analizele cum aproape 2 luni, au iesit ceva mai bune dar din pacate a tb sa amanam planurile din motive de sanatate care nu tin de fertilitate. Imp e sa fim sanatosi si abia apoi ne vom gandi ce vom face ca sa avem un bb.
Cami
Felicitari mamico ! Ma bucura tare mult vestea ca esti graviduta de gemenei. Te pup si te imbratisez.
Pisix
ca de ob esti o luptatoare, sunt sigura ca vei reusi pana la urma asa cum iti reusesc toate![]()
Nusy
tauroaica mea draga. Tb sa treci peste durerea suferita si sa privesti inainte. Mult noroc in contnuare!
Iuca
ma bucur ca te-ai ocupat de subiect si-ti multumesc pt asta. Sper sa rasara soarele si pe strada ta.
Anes
felicitari pt analizele bune ale bb-lului. Sarcina usoara in continuare.
Avalon
imi pare rau pt pierderea suferita dar ma bucur ca te vad f activa si ca ai deschis o noua cale spre fericire
. Te felicit pt asta.
Moniland
eu cred ca ar tb sa ajungeti la un alt endocrinolog, de ex Corina Neamtu care e spec in endocrinologie reproductiva. Tb sa vedeti si parerea ei, eu stiu sigur ca exista tratam pt scaderea estrogenului.
Copilutz
eu in locul tau mi-as lua motzul
si as pleca la Dracea. Sunt sigura ca te va primi si ajuta. Curaj!! Dc nu-ti rasp nimeni la tel du-te in orele de program la Gynera si vb cu Claudia.
Bytzi
,Andrabirni
, Ioana 78
, Iyoana
sa va duceti acolo unde au medii bune , in Ro nu prea au si f putin dr recunosc asta. E f f imp sa aveti medii bune la gigei obtinuti prin biopsie .
Ioanap_76
dc aveti gigei buni acum poate ramaneti natural
. Incearca cu Maca de la innovatics sa ai o ovulatie mai buna.
Marush
Felicitari si tie. Da-mi voie sa fiu putin mandra de reusita ta
. Tii minte ca m-ai intrebat unde sa faci FIV? Ti-am spus ca dc aveti gigei la unguri e cel mai bine. Asa ca sunt tare mandra![]()
Va imbratishez.
Miki
Anul asta pui de-un pui
Moniland spune:
Miki
. Isi va repeta analiza, pt. dr. crede ca e gresita. Nu s-a putut pronunta si la estradiol, dar avand in vedere ca a fost facuta odata cu cele pt. tiroida asa presupune. sa vedem noile valori la alt laborator.