Azoospermie - cap19 -

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Miki, si sanatate multa pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

MIKI ma bucur ca ai mai intrat pe aici, imi era dor de tine!
Imi pare rau ac aveti probleme de sanatate, va doresc sa se rezolve totul si sa fie bine de acum inainte. Si ai dreptate, sanatatea e cea mai importanta! Sanatosi sa fim si apoi poate vine el si bebe!
Iti multumesc pentru incurajari! Si pentru sfat!
Pentru fiecare de aici ai o vorba buna, esti o fata deosebita!
Te si te imbratisez si va doresc multa sanatate! Si cand mai poti, sa intri sa ne dai vesti despre voi!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Miki-miki Multumesc de felicitari si bine ai revenit! Te imbratisez si iti doresc sa treci cu bine peste toate problemele! Sanatate multa!
Ioana_p76 poate ca si eu in locul tau as fi gandit la fel; pe de alta parte, oricat de multe am invatat noi pe forum, pe internet sau din carti, nu putem sa apreciem daca dr. a procedat corect sau nu, cand a stabilit o anumita schema de tratament. Fiecare are rezultate diferite la analize, chiar si de la o luna la alta. Cunosc persoane care au raspuns foarte bine la stimulare cu doze minime, ca apoi la urmatorul tratament cu aceeasi doza minima sa ajunga in pragul hiperstimularii. Aceeasi persoana, acelasi organism, aceeasi schema de tratament. Cel mai corect mi se pare sa-i ceri explicatii dr., ca sa nu ramai cu indoieli. Eu cred ca ai ales bine, numai ca ai avut ghinion si nu trebuie sa renunti sa speri, in continuare, in sansa ta!
Insa ce pot sa-ti spun, dupa atatea FIV-uri, atat afara, cat si in tara, e ca ce se face afara nu se compara cu ce se face la noi.

6+
Inimioarele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Moni, Ioana multumesc ! Acum pe primul loc e sanatatea si abia apoi vom putea sa ne facem alte planuri.
Amzulica imi cer scuze ca te-am sarit. Imi place f mult cum a decurs FIV-ul tau, super! Fii cumintzica, nu face eforturi si in curand vei fi a 2-a azoogirls de pe listutza. Va fi o mare-mare reusita. Te pupic.
Iuca te rog frumos, sterge-ma de pe listutza. Deocamdata nu stiu dc si cand voi face FIV. Multumesc
Cami multumesc. Sarcina usoara si la termen .

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Miki-Miki bine ai revenit. Sanatate multa si Doamne ajuta in toate.

pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Miki !!! imi luasem gandul ca te mai vad pe-aici prea curand ! Imi pare rau de problemele pe care le ai si sper sa se resolve cat mai repede. E important sa fii sanatos, pentru bebe stii si tu ca exista variante, dar care nu pot fi implinite decat daca esti in putere.
Sper sa mai dai pe-aici de-acum, se simte acut lipsa ta.
Zisacami – mama deci inca nu-mi vine sa cred ca esti gravi, mi s-a parut asa dragut 6+ in dreptul tau, si am vazut si inimioarele … Tu realizezi ce lucru minunat ti se intampla ?....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Mikisor va doresc multa sanatate la amandoi si sper sa reluati proiectul bebe cat mai repede

Fetelor am deschis un cap nou aici

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput