Azoospermie - cap19 -
Raspunsuri - Pagina 18
copilutzu spune:
Da Ioana nu stiu de ce obsesia asta ?!? Inteleg ca trebuie sa slabesc si chiar vreau dar nu sa o ia ca pe o porunca. Auzi tu???” Stiu ca nu puteti la varsta dvs. sa slabiti dar… infometati-va. Asa veti reusii!!!”
Pisik pai tu arati bine. Nu stiu ce mai vrea de la tine???
Iucutz pup cititoarea!!!
Nusyc L-as schimba cu proful dar mi-a spus dr. Cocei ca are prea multe paciente si de aceea m-a dat la Niculescu. Cum as putea sa iau legatura cu dr. Dracea?? Sau cu proful?? Sau sa vb. cu dr. Cocei …. Dar daca pierd programarea din septembrie…. Offfff…
Bytziii Nu mamiiica nici nu ma gandesc sa renunt dar cred eu… ca nu am nevoie de stres in perioada FIV-uletzului (mai ales ca am si psorizis ) Oricum pana in septembrie mai este… poate reusesc… 
Da, da, daaaaaaa Avalonel ai dreptate trebuie sa fac ceva!!!
Luli
Amzulica pai si … la cine sa merg?? Cu cine sa vb.? Cu asistenta care mi-a facut dosarul sau cu dr. Cocei ??? Ptr. FIV eu am vb. cu Cocei . Sau sa merg la dr. care doresc si sa vb. ??
Hai ca sunt incoerenta ... sper ca ma intelegeti!!!
Fetelor va multumesc ptr. incurajari!! Asa este aveti dreptate !!!
Va pup !!
Si va multumesc inca o data!!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
copilutzu spune:
pisik eu cred ca ai luat o decizie foooarte buna !!! Nu te mai framanta!!!
Nu vad rostul!!! Daca poti sa mergi in Austria , MERGI!!! Cu inima deschisa!!!
Eu cred ca sunt alte sanse!! As fii mers si eu dar in primul rand nu imi ajung banishorii (nici nu stiu cam cati imi trebuiesc ptr. FIV Austria) , iar in al doilea rand noi vrem de la donor si nu stiu daca acolo face.
Hai Pisok drag , capshorul sus .
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
nusy spune:
Copilutzule,eu as vb.cu Cocei in locul tau..i-as spune ca as vrea cu alt medic,intrucat lui Niculescu nu-i pot indeplini cerinta...Cu Dracea eu am luat legatura la cabinetul privat..la spital,direct,nu stiu cum ai putea s-o abordezi...dar si la privat are programari pana ....hat,departe....Te pupic!
Nusy
zupina spune:
buna fetelor si va pup
pe toate
copilutuzu draga siti urmaresc povestea ta de mult dinainte de a ma inscrie pe forum m-a impresionat tare mult de sltfel toate subiectele sun tare triste, inainte a de intra aici credeam ca numai eu sunt darimata psihic dar acu vad ca nu este asa, draga mea nu mai fi trista si suparata ca iti poate face rau in primul rind trebuie sa fii optimista, intradevar trebue sa lupti mult dar pina la urma eu zic ca lupta o sa fie cun folos sunt sigura ca Dumnezeu nu ne va lasa si ne va intnde o mina la toate te pup
dule si nu mai fi necajita.

pupici pentru toate fetele
avram mihaela
evanescence spune:
am avut astazi o experienta groaznica....
am fost la TM la clinica bega,am crezut ca dam si noi peste un medic care sa ne sfatuiasca ce sa facem in continuare...
dar socoteala de acasa..
in schimb ma pus pe mine pe masa la consult,si ma trimis la HSG,nici nu mi-a explicat nimeni ce imi face acolo(acum am citit pe net),a fost groaznic a durut foarte rau si scum ma doare tot abdomenul,dar din fericire trompele sunt permeabile amandoua,totul este perfect...
cand am coborat de pe masa am lesinat
dar dupa 2 min m-am trezit si medicul ma trimis afara ca urma alt pacient....sotul ma astepta si el speriat cand am ajuns langa el am mai lesinat odata si ma dus in sala de asteptare pe banca...groaznic
nu am cuvinte,am dormit 2 ore cand am ajuns acasa si am avut cosmaruri...
in felul acesta am scapat de 250 ron,100 la HSG,100 doctorita,50 la bacteriolog....si nimeni nu ne-a spus ce sa facem(pt asta ne-am dus)
scuze daca sunt off-topicdar nu am stiut unde sa postez
acum suntem si mai dezamagiti
in asteptarea unui ingeras
Moniland spune:
evanescence, te inteleg perfect. Cam asa am patit si eu cand am fost la TM. Era in 2005 si am zis sa ma duc la prof Munteanu sa vedem cu ce se mananca FIV-ul. Dupa atata stat la rand si cunsult si toate prostiile m-am trezit ca eram programata pt. a 2-a zi la laparoscopie. Noroc ca era o d-na dr. si mi-a zis sa o las pana in sept. dupa ce-mi fac concediu. Caci altfel eu as fi fost operata si nu stiam de ce. Am iesit plangand si tremurand si mi-am zis ca eu pe la ei nu mai calc niciodata. M-am indreptat spre Cj pt FIV si chiar daca nu am copilas cel putin dr. de acolo sunt oameni.
bytzi spune:
Amzulica
felicitari si ati doresc ca visul cel mai frumos din lume sa-ti reuseasca,te asteptam
peste 2 saptamani.....si mai ai embrioni si congelati?sant prea curioasa![]()
daca vrei poti sa vorbesti cu dr Dracea suna la cabinet si le spui la fete ca vrei sa vii cu dosarul pt FIV ca te vara mai repede si oricum FIV ati face tot prin Sep ca intra an concediu...sa stii ca e o dr tare de treaba poti vorb orice cu ea ,ati anchipui si eu de la DR Niculescu cu care nu stateai prea mult la discutii am mers la dr Dracea nu ami venea sa cred cum discuta cu noi...asa ca poti ancerca si la ea...eu am fost f multumita...
Pisik06 spune:
Copilutzu, multumesc de incurajari, m-am mai linistit, dar tare framantata am fost azi, cred ca am facut tensiune de stres.
Si eu zic sa incerci in alta parte. nu are sens sa te chinui aiurea cu atitudinea dr. Eu m-am convins ca asa e el, ursuz si gata, daca nu esti genul mai tare si mai nepasator, cred ca trebuie sa renunti la el...desi e pacat, e un dr f bun, profesional vorbind.
Eva, nu imi vine sa cred ce se petrece la spitalele astea! Si ziceam ca la Giuly e lipsa de comunicare, dar vad ca se poate si mai rau....bine ca trompele sunt ok macar
Pupici fetelor si bafta!
zisaCami spune:
Va multumesc mult inca o data pentru urari! 
Acum, sa va spun despre mine: am fost ieri la eco si am vazut 2 inimioare - una pulsa foarte clar, cealalta mai vag, dar a fost si foarte devreme - ieri am avut 5 sapt. si 6 zile de sarcina. Mai mergem peste o saptamana.
Amzulica cu asa embrioni ai sanse mari de reusita! Ai grija de tine, fii cat mai relaxata si rezultatele nu vor intarzia sa apara! 
Copilutzu subscriu la ce au spus fetele. Trimite un SMS la 0727 833 833 dupa ora 14,00 la Ginera si incearca sa obtii o programare cat mai urgenta la dr. Dracea, daca doresti, desigur.
Sigur, e recomandat sa slabesti un pic inainte de FIV, insa cu mult timp inainte. Nici nu e recomandat sa slabesti mai mult de 4 kg/luna si in nici un caz o scadere mai mare de 5 kg brusca, inainte de inceperea tratamentului.
Atitudinea dr. Niculescu e cel putin bizara ... inteleg sa-ti recomande sa slabesti, in final e treaba ta daca decizi sa-ti incerci sansa cu ceva kg in plus, sunt banii tai pana la urma urmei ... dar sa refuze sa-ti faca tratamentul, din cauza greutatii ... 
toate fetele
6