Azoospermie - cap19 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Copilutz, bine ai revenit! Cred ca pe toate ne incearca deprimarea, dar trebuie sa ne pastram tari.
Nici eu nu inteleg chestia asta a dr. Niculescu, si mie mi-a zis sa slabesc, dar eu intre timp m-am hotarat la Austria, sper sa fie o decizie buna, pt ca este o decizie cam la repezeala, nici noi nu dispunem de cine stie ce fonduri, dar am zis ca riscam.
In privinta slabitului, si eu incerc sa ma apuc, dar parca mai rau ma ingras cand ma chinui sa ma abtin, ca reusesc putin si pe urma dau iama si se pune tot. Incearca cu rosii, branza, fructe, eu asa o sa incerc, sa vedem daca reusesc, macar 5 kile sa dau jos...

Hai, curaj, trebuie sa fie bine pana la urma!

Apropos de spermograma proasta, anul trecut in august, cand am facut eu IA la CMU, biolog a fost dr Matei si am auzit-o comentand cu dr care mi-a facut ca in ultimele saptamani avusesera numai cazuri urate, spermograme f proaste, neraspunderi la tratament, sarcini oprite din evolutie, etc., ei dand vina pe caldura f mare (nu stiu daca tineti minte, a fost f cald anul trecut in iulie si august). Sa speram insa ca anul asta nu va fi chiar asa rau.

Va pupic su succes in orice faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Amzulici iti tin pumnii azi la ET.
Fetelor eu nu am noutati, dar va citesc mereu.

Va pe toate cu drag

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Copilutzu,ma bucur ca dai un semn....nu mai fi deprimata,te rog,ca nu rezolvi nimic asa...fii optimista!Iar de Niculescu asta,nu stiu ce sa spun...numai la el am auzit chestia cu slabitul..vad ca Marinescu face fara probleme,chiar daca fetele sunt mai plinute...si sa te mai si ameninte ca daca nu slabesti nu-ti face FIV...e cam exagerat...nu poti sa-l schimbi cu proful?????
Eu fac bine,urmeaza histeroscopia,a ramas s-o sun poimaine pe Dracea sa vad cand mi-o poate face.Sper saptamana viitoare.
"Ginerele blanos" face foarte bine,se alinta si moare de cald..cum dam drumul la aer conditionat,cum se posteaza pe directia lui...hihihi!Te pupic!

Va pupic dulce pe toate!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Copilutzuscump hai nu fi tristutza ca pana la urma tot ati face FIV ,doar ca e bine pt tine daca reusesti sa slabesti,hai nu renunta..astea sant niste piedici,dar sa vezi ca reusesti si eu te sfatui sa nu renunti la dr Nicul e mai dificil,dar e un dr f bun...hai capul sus ca merita,te pup si ati doresc mult succes...

Amzu ne dai si noua vesti,hai ca deabia asteptam.....ati santem alaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bytzi - am zis si la FIV - din 8 embrioni de 8 celule ce aveam vineri - azi am trasferat 2 blastocisti - unul frumos foc de cat. A si celalalt de cat. B. Doamne ajuta ca tare mult m-am mai chinuit si eu si sotul.
Va pup si va tin pumnii la toate.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Copilutzu, un singur sfat iti dau: schimba-l! Pe doctor, desigur. Mi se pare o umilinta ceea ce ti-a cerut el. Daca vei slabi, o vei face pentru ca tu doresti asta. Doctori sunt gramezi, dar psihicul tau e unul singur si trebuie sa ai grija de el. Domnul acesta chiar nu intelege ca nu asta e problema ta? Dar ce, te-ai dus la concursul de manechine? Te-ai dus sa faci fiv. Asta e fixist, mai. Si m-am enervat rau acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

quote:
Originally posted by Avalon

Copilutzu, un singur sfat iti dau: schimba-l! Pe doctor, desigur. Mi se pare o umilinta ceea ce ti-a cerut el. Daca vei slabi, o vei face pentru ca tu doresti asta. Doctori sunt gramezi, dar psihicul tau e unul singur si trebuie sa ai grija de el. Domnul acesta chiar nu intelege ca nu asta e problema ta? Dar ce, te-ai dus la concursul de manechine? Te-ai dus sa faci fiv. Asta e fixist, mai. Si m-am enervat rau acum...

Copilutzu - subscriu in totalitate la ce a spus Avalon - TU trebuie sa fii pe primul plan!! sanatoasa sa fii restul nu conteaza o "90-60-90" are alte aspiratii in general...

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, azi a fost momentul adevarului: in jur de 12 tar tar telefonul. Un nr pe care nu il stiam. Am fost luata ca din oala. Conversatia: "Buna ziua, doctorita Cocei la telefon, vroiam sa stiu daca va pastrati dorinta de a intra in program in luna iulie". Nu am putut spune decat "Nu, momentan nu", ea a zis "bine, multumesc, la revedere" si gata. De cand am inxhis telefonul sunt plina de framantari si de ganduri, rememorez toate momentele prin care am trecut la Giulesti pana acum si ma gandesc (a mia oara) daca am luat decizia buna. Nu atat de decizie in sine, cat de ideea ca ma simt ca un tradator, ca am facut tot ce se putea face la Giulesti, de la laparo la HSG si acum am intors spatele, fara nicio explicatie. Poate imi fac eu prea multe probleme, dar asta simt acum, plus ca sunt constienta ca nu prea o sa mai pot reveni acolo acum, adica am luat drumul asta, asta este...
Ca sa nu mai spun ca mi-a trecut prin cap si faptul ca daca faceam aici o data chiar daca nu reuseam, a doua oara aveam sanse mai mari afara, nu stiu daca e adevarat ca sansele sunt mai mari cu cat repeti procedura, habar nu am...acum imi trec numai prostii prin cap...
Asta este, am luat drumul Austriei, sper din suflet sa fie bine, ca sa nu fie nevoie de imprumuturi si alte complicatii

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Pisik06 - nu iti mai fa 1001 de ganduri. Trebuie sa fii hotarata. Nu a fost sa fie la Giulesti dar sigur va sa fie in alta parte

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Copilutzu - mamica - de ce te complici tu cu Niculescu nu stiu? Eu - de acum 3 ani de cand am fost in spital sa ma operez de fibrom extrauterin, il tot auzeam in salon spunand fetelor de slabit - si erau fete care erau ok, nu obeze, nu stiu ce are zau omul asta de tot pune aceeasi placa. Sa puna anunt -inseminez/fertilizez doar top-modele. Doamne fereste fetelor. Ia frumusel dosarul pe care ti l-ai facut cu atata grija si alege alt medic urgent, ca in ritmul asta cand o sa ajungi 90-60-90 o sa ai 50 de ani si apoi nu te mai primeste pe motiv de menopauza. Crede-ma pe cuvant, am fost convinsa 100 % ca de-aia nu mai dai nici un semn de viata. Curaj si capul sus - pe mine m-a minunat si ca ai fost la Giulesti pt. un medic si te-ai trezit data la altul - pe banii tai? Te pup.

Cami

Mergi la inceput