Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

beau si eu o cafeluta cu voi.

florin-a - priorix este gratuit, dar se pare ca unii "practica" pretul de 50 RON. asa ne zisese si noua pediatra initial, sa-l cumparam. intre timp am schimbat medicul de familie si cand i-am zis aluia sa cumparam vaccinul ne-a zis ca e in schema de stat. eu stiu ca este pentru imunizare pt rujeola, rubeola si oreion.
pupam anuta vaccinata!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

poze frumoaaaseee veveritza !
Ziceti si voi,nu e o scumpica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata... am cateva poze de la cununia civila a surioarei (finei)... facute de care, cum a prins... mai avem pana le primim pe cele de la fotograf.
http://family.webshots.com/photo/2431597090057231030QzfRvb

ROR se face in mana... ca-i priorix sau celalalt... eu n-am auzit in picior...
Priorix = ROR
Nu stiu daca se afla in schema gratuita de la stat... ce stiu eu de la pediatru nostru... ca atunci cand primesc vaccinurile... primesc pe cel in doza pt. mai multi copii (habar n-am cum se cheama, dar din ala i-a facut Elenei) si cateva Priorix.
La fel primesc si in scoli...
Si atunci pediatru face si el catorva (cate are) Priorix, pe preferinte sau nu... Daca n-au pt. toti trebe sa aleaga cumva...
Restul il fac pe celalalt... Iar daca nu vrei, poti sa-l cumperi...
Cum spuneam, Elenei nu i-a facut priorix pt. ca atunci nu primise deloc sau nu mai avea... Ne-a chemat intr-o zi, la o anumita ora... sa facem in gasca mai multi, cand deschide vaccinul.
Cand a venit randu baietilor m-a pus sa-l sunt inainte sa-l intreb daca a primit sau nu... sa nu dau banii daca primeste cateva doze si de Priorix.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Noi am cumparat Priorix-ul pentru ca nu avea doctorita (cum il dau la cresa peste 3 luni nu am vrut sa intarziem vaccinul)... si l-am facut in picior, si n-a avut nimic, nu a schiopatat, si nici nu i-am pus nimic peste intepatura.

AM mai pus si eu niste filmulete Alex se leagana
Alex mestereste cu lingurita (vroia sa puna inapoi iaurtul din farfurie in pahar)

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by florin-a

poze frumoaaaseee veveritza !
Ziceti si voi,nu e o scumpica?

Asa creste veverita mea

asa imi plac mie veveritele, sa se stie nene cai fetita si pe deasupra si frumoasa foc
sper sa ramana si a mea motata si eleganta si cand va fi mare, sa nu fie un baietoi cum se poarta mai nou, verisoaramea era o bomboana, cum sa va zic parul luuuung, bruneta cu ochi albastriiiii, finuta frumoasa, dar nu cred ca stie cum se imbraca o fusta, iam dat fuste de ale mele , sio vorba aia intre noi sun 14 -15 ani, si se uita ca la urs, cum sa poarte ea asa ceva, sunt prea scurte, prea sexy prea fuste, la ea blugi tricoruri hanorace, eu nu vreau asa

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

E o dulce veveritza Ana cu coditze si cu gura pana la urechi.
ROR=Priorix cum a zis si Eliana, florin-a. Si noua ne-a facut ROR in mana.

Eliana era sa nu te recunosc in poze eleganta si frezata siiiiiiiiiii, mai ales, incredibil de sexoasa. Arati formidabil. Felicitari! Si "Casa de piatra" surorii tale, sanatate, multa fericire si mult noroc!

Diana e fenomenal ingerasul Alex cum coboara si urca el din leagan.

Noi ne laudam in continuare cu muci, muci si iar muci si de restul o usoara conjunctivita.

O zi buna va dorim!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Priorixul l-am facut si noi acum 2 sapt, in manuta.Noi tot timpul am fost atenti cu asistenta, asa ca eram favoriti la vaccinul moca.

Florin_a
asa haioasa e Ana, cu codite...
Sotul zicea ca vrea s-o tunda la piele pe Teodora de cate ori s-o nimeri...Eh, acu' ca i-a crescut un pic si i-a trecut de urechi-eu tot ziceam sa i-l scurtez la urechi-nici nu mai vrea s-auda de tunsDeci, o sa avem si noi, peste cateva luni, o veverita

Pai Alexa ce vb tu de fusta, e piesa de muzeu, pe vremea noastra se purta, in toate variantele mini-midi-maxi, nu ca acu', numa' nadragi in toate felurile.
Ce mai , suntem invechite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna fetele cochetele
Victor-bine,iute si neastamparat
mama lui- rau,dupa ce mai fac ceva investigatii vedem care ma taie primul:urologul sau reumatologul.am intepenit in strada acum cateva zile si a venit sotul sa ma ia.asta e...daca scap cu viata e ok
herastrau-venim la 10 si plecam la 14 pentru somn ca fimiu numai doarme in carut,doar in pat 3 ore la pranz

cu intarziere si mii de scuze
LA MULTI ANI RALUCA.SA FII SANATOASA,NOROCOASA SI IUBITA
LA MULTI ANI FLACAU DESTEPT.LA MULTI ANI CU SANATATE RAUL.

acum fug sa-l recuperez de afara,il hranesc,il culc si fug la munci ca am program pana la 21.
sper sa ne vedem cu bine

SANATATE LA PUIUTII BOLNAVIORI SI LA PARINTII LOR.

O ZI BUNA TUTUROR

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Eliana , sa nu te recunosc in poze , ma uitam dupa o tipa blonda si cand colo... arati bine, si tu si familia ; noroc in casnicie surorii tale!

si eu vreau carliontii lui Thea inapoi erau asa frumosi, da cresc ei altii; un pupic pt piticutza!

iar Giulia sa n-o mai recunosc , ce i-a crescut parul, sper ca nu o tundeti Kitty! e o dulceeee!

iar Ana tot un zambet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

quote:
Originally posted by florin-a

Ce forfota...zau de nu as veni si eu de la Constanta ca sa va vad,,,ca la mamicile mele de Cta nu prea misca nimeni in front cu 1 iunie.Dc ar fi Ana mai bunuta dar e rea de somn si in carucior nu sta sa doarma doamne ce as vrea sa vin!!!!
Pupici la bolnaviori si la Mamici.

Asa creste veverita mea

ia uite la ea, pai ti am zis de acu' 2 capitole sa faci strigarea !
pana la Bucuresti nu ajungem nici noi , ca e dificil cu balaurul, dar asteptam poze si impresii de la ceilalti.

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput