Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 15
ddana spune:
La multi ani, Raluca! Sa fii fericita si sanatoasa!
Magdalena, condoleante pentru bunica ta.. imi pare rau...
Paxela, multumesc de raspuns! Acum nu se mai vede nimic in neregula. Totusi, Dragos a primit vaccinul in sold, si nu in picior. oare are asta vreo influenta?
Gata, nu mai scriu, ca sunt intr-o pasa proasta acum, am primit niste vesti care m-au dat peste cap...
It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
paxela spune:

raluca

Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
ioanaradu spune:
La multi ani Duamna Karla!!! Sa fi sanatoasa, sa te bucuri de Luca!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ralualexandrei spune:
La multi ani Raluca sa fii sanatoasa si sa ai parte de ce e mai bun!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
loradin spune:
LA MULTI ANI RALUCA!!!!
Multa,multa sanatate iti dorim alaturi de cei dragi tie!
Si separat....un
de la Ana!
Petrecere frumoasa!
elpower spune:
Multi ani cu fericire si sanatate, Raluca! Sa ai parte de bucurii muuuulte!
Si ca sa va luati in continuare de noi, aflati ca fi-mea e frumoasa si cheala.
Am vazut pozici frumoase. Ana se vede ca e ca argintul viu si in poze. Filmulete vizionez cand se trezeste, ca nu pot cu sunet.
Poate fac si eu neshte poze dupa masa cu chelul meu
.
Acum va 

!!!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Mady, cred ca despre statiunea Albena vorbea Carmen. Uite informatii despre hotelul Kaliakra la care au stat: http://albena.bg/index.php?p=hotel&id=32
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
roxanici spune:
da, da
La Multi Ani, doamna Karla!!!
sa fii sanatoasa si plina de energie ca Luca ![]()
si
La Multi Ani, Raul!!!
, fratiorul lui Giuli de Kitty
tu sa fii sanatos si responsabil asa cum te vrea mama ta ![]()

noi bine sanatosi, rares plin de muci,io cu un soi de inceput de alergie ceva. Am fost pe-afara unde ne bate soarele in cap si ne damblagim, acu suntem in casa la repaus.
voi umblati teleleu din cate vad....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
salutam si noi gasca.
La multi ani Raul!!
am fost si eu dimineata pe afara si am murit de cald. e bine ca doar atat! la p-ta rahova, cu doar 2-3 min inainte sa ajung eu acolo a fost un accident groaznic. a intrat un bmw cu viteza si a spulberat lumea de pe trotuar. uf!!
acum buletin de stiri de la baicoi: matei incepe sa-si revina si cu mancatul. ieri a mancat piure cu creveti, banana cu branzica si lapte cu cereale. azi ... lapte cu cereale, spanac cu ou si creveti si mai vedem diseara. deci e pe drumul cel bun! 
biky ce face caterina?
eu am facut niste pui la cuptor sa-l halim cu mujdei
.
aaa ... ieri am fost la cumparaturi cu sotul. cumparaturi pt matei. i-am luat hainute de vara. deci a fost pericol: nu terminam de precupetit la o taraba ca tatal din dotare fugea la alta si-mi arata alte costumase si alte hainute. daca era dupa el cumparam pt 3-4 copii, dar am reusit sa-l conving (oarecum) ca nu-i trebuie chiar asa multe, ca-i mai luam si alta data. ![]()
ia, veniti si voi la o cafea, inghetata ... ceva. io din cauza accidentului ala n-am mai ajuns sa iau capsuni!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!