Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 14

Mihael@ spune:
si cateva poze proaspete cu cuconitza
coolutz, cate stie Andrei..bravo!
Ioana, bafta la noul job!
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei

loradin spune:
Buna dimineata,
am reusit si eu dupa luni bune sa-i fac cateva poze Anei!
Cam asta este FATA MEA
Cat despre noi...nimic nou.In contnuare avem nopti albe insa de data aceasta nu ma plang.Imi este insa foarte mila de ea.Cele doua masele care o chinuie de atata timp s-au gandit sa iasa in acelasi timp iar caninii asteapta la cotitura sa-si faca aparitia.Este prea mult.Asa ca ,incerc sa trec peste oboseala ! Nu se mai termina cosmarul asta! Asta noaptea....caci ziua e ceva de speriat.Nu sta o secunda.
Va pup si sper ca pozele sa va aduca aminte de noi !

magdalena76 spune:
Neata fetelor!
Vin si eu la apel.
Am vazut multe poze cu albinute si bandarei frumosi toti!
Eu nu am mai scris cam de multicel pentru ca nu am fost „in the mood” cum zicea Roxanici. Nici vesti bune nu avem. Mi-a murit bunica si nu am putut sa merg la inmormantare din cauza ca nu aveam unde sa stau cu Vladut. Bunica statea la tara si obiceiurile spun ca la mort nu se doarme, vin femeile din sat si bocesc si se sta cu lumina aprinsa, asa ca nu as fi putut sa-l iau pe Vladut cu mine si nici nu m-am indurat sa-l las cu sotul si fara tzitzi.
Asa ca in loc sa ma duc la immormantare am stat in bucuresti si m-am certat cu sotul. Ca doar nu era sa ma inteleaga si sa mai mai pasuiasca cu cearta, nu?
Asa ca, in continuare, ma simt singura si neinteleasa.
Bine ca macar Vladut este bine. Mananca bine, nu mai are probleme cu somnul, ziua nu sta o clipa si este tare curios. A inceput sa ma „ajute” la treaba. Imi pune rufele muradre in masina de spalat, sterge pe jos cu carpa, da cu matura, scutura covoarele. Ce mai este un baietel mare!

tzuna spune:
BUna!
GABI_78- nu cred ca e rau ca i s-a inchis fontanela. Eu nu i-am dat Mariei niciodata calciu si are fontanela inchisa d epe la 10 luni. Pediatrul d ela Medicover m-a linistit spunandu-mi ca atata timp cat are perimetrul cranian peste medie e ok sa se inchida mai devreme.
ZARA- noi chiar ne vom muta din Bucuresti.... Cand inca nu stim dar cu prima ocazie sigur fugim de aici. Bucurestiul are si avantajele lui dar si multe dezavantaje. Si pentru noi mai suparatoare sunt dezavantajele.
MAMI_ALEXIA are si febra ceva? Cat de mici sunt bubitele? E posibil sa fie doar de la caldura si nu de la vaccin? Zic si eu asa ca sa nu fugiti degeaba cu copilul la medic.

ddana spune:
Salut!
Am tras o spaima groaznica ieri.. si inca nu e gata. I-am facut lui Dragos vaccinul de 1 an, infarixul. Si, ca niciodata, a avut urmari. L-am culcat ca de obicei la pranz, a dormit mai mult decat in mod obisnuit, si cand s-a trezit.. nu mai putea sta in picioare!!! Il puneam in picioare si el se lasa in fund si plangea. Dupa o vreme s-a ridicat, dar schiopata rau, nu putea pune piciorul stang in podea. Asa a fost toata ziua de ieri. AM sunat sa intreb dr, a zis ca e normal.. dar de ce pana acum nu a avut nimic la nici un vaccin?! Ieri noapte a dormit agitat, s-a trezit de multe ori, s-a foit, a plans. Astazi pare ceva mai bine, inca schiopateaza, dar nu asa ca si ieri. I-am dat si nurofen, ca re un pic de temperatura. Off... tot cu ochii pe el sunt. Si chiar ieri dr spunea ca nici un copilas nu a avut reactii de la vaccinul asta, dar au avut de la cel gratuit, de la stat... Acu fie ce-o fi, ma rog numai sa fie doar ceva muscular si nu altceva. Asistenta care i-a facut vaccinul era foarte tanara si poate nu avea suficienta experienta, poate a apasat mai tare acul decat in mod firesc... Sper sa fie asta.
Andrei al lui Coolutz e un super destept si guraliv, o fi el mic, da' le da clasa la multi din astia "mari" ca al meu. Si intelege doua limbi, wow... Bravo, Andrei!
Dragos si-a imbogatit vocabularul cu "puuu-teeeee", in legatura cu continutul pampersului. In alte limbi nu stim, da' se stramba sugestiv.
Aaa.. si fontanela si lui Dragos tot inainte de 1 an i s-a inchis. Nu i-am dat nici un supliment de calciu. Acum ii dau fier, atata tot.
Despre Bucuresti... nu-mi place deloc, merg daca e neaparata nevoie (si nu prea e...) nu sufar de complexul de superioritate al ardelenilor despre care am citit ca ar exista dar pur si simplu ma simt mai bine aici, daca tot e musai sa locuiesc undeva in tara asta.
It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

tzuna spune:
Am fost afara, am hranit-o pe Maria, am pus-o la somnic si am facut CLATITE ca mor d epofta d evreo luna si ceva dar tot nu gaseam timp sa fac. asa ca am facut fix 10 clatite , din care eu am mancat 4 si restul poate sa le manance sotul ca mie nu-mi mai trebuie.

madybulancea spune:
CArmenfr da-mi te rog si mie un mesaj cu mai multe detalii despre statiunea unde ai fost in bulgaria si despre hotel,inclusiv preturi,asta dak vrei si ai timp.pup
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan

paxela spune:
ddana, nu te speria, e normal sa schiopateze de la vaccin, se face in picior si zona doare, cand sunt mici nu stiu sa zica, dar eu am vazut la fimiu la 2ani jumate a fost jale, nu ar fi calcat , nu ar fi mers, nu vroia sa puna piciorul jos, pana cand a fost vorba sa mearga la mall la bile si a calcat , intradevar 2 zile a schiopatat bine si a 3-a putin
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

mi_a spune:
Buna!
Sunt mamica de iulie-august a unui scump baietel pe nume Mihai si am intrat in stupul vostru pentru ca vreau sa urez LA MULTI ANI unei mamici deosebite. Este vorba despre Raluca (Karla32), mama bondarelului scump si drag Luca. Exista pe lume oameni alesi, oameni care te fac sa intelegi ca nu esti singur, care te ajuta neconditionat si care iti sunt alaturi oricand.
Multumesc, Raluca, pentru ca esti langa mine cu gandul si nu numai de cate ori am nevoie si ca de atatea luni imi esti prietena cu adevarat!
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa te bucuri din plin de minunea ta mica, Luca!
Mihai si mami