ORADEA (29)
Raspunsuri - Pagina 14
marius spune:
Eu am alta idee, ocheste un tip bine cu bani in buzunar... o sa te invidieze toate femeile
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
szivarvany spune:
Ooo, banii vin si se duc ... da`i dreq ![]()
Am fost la shopping penk nu aveam uokelari de suoare si-mi trebuiau neaparat ... 
Sunt franta de oboseala, am trebaluit azi atat cat imi permite uokiu nou lucios
si i-am dat liber la dadaca pana miercuri inclusiv sa stau cat mai mult cu Giulik 
Pupici si o seara frumoasa oradeni !!!
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Gabi_K spune:
Daria, daca tot vezi dublu... ocheste doi tipi cu bani si paseaza-mi si mie un exemplar![]()
![]()
![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
marius spune:
Pe care sa-l dea? Pe cel din dreapta sau pe cel din stanga? Dariaaaaa te iubiiimmm!
Marius Pernes
Pagina legislativa
blaganadia spune:
Daria, imi pare bine sa aud ca ai trecut cu brio peste acest pas. Mi-au spus ca s-au intalnit cu voi in parc, chiar m-am mirat cand mi-a spus tata. BRAVO!!!
Merci de pozica.
Va pupacesc pe toti.
A, uitam, daca stiti ceva de clinica din Debrecen ( chirurgie plastica), sa imi dati ceva informatii. Este ptr. copilul unei vecine in varsta de 5 ani si jumatate care in urma cu 4 ani a cazut cu funduletul in oala luata de pe aragaz. Cred ca va inchipuiti cum a fost-dragul de el ce durere trebuie sa fi suportat. Dar a avut noroc ca nu i-au fost atinse tendoanele si articulatiile si nu i-au oprit cresterea. Dar are niste cicatrice urate de tot, si pe o suprafata destul de mare a picioarelor . Daca stiti de alti medici din tara nu ne suparam sa ne dati informatii.
Va multumesc, in numele vecinei mele.
O zi buna
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by marius
Pe care sa-l dea? Pe cel din dreapta sau pe cel din stanga? Dariaaaaa te iubiiimmm!
Marius Pernes
Pagina legislativa
O las pe Daria sa-si aleaga ea prima, ea fiind mai tanara
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
cristina22 spune:
salut, dragilor.
Trag si io cu ochiu', ca vad ca-i veselie si-mi place!!
Nadia -sorry, nu stiu de clinica si sincer, nici nu vreau sa stiu vreodata! Nu pot decat sa zic DD sa-l ajute sa se vindece.Bietul puiut!
Heeeei, Gabi, da' daca-i vorba de ceva chipes, posesor de ochi verzi, muschi si baniiii, apoi la toate ne trebe. Marius, nu te uitam nici pe tine, te rezolvam cumva
!!
Ioi, poate citeste husbandul si dorm sub pod
!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
![]()
![]()
Nu sunt pretentioasa ![]()
![]()
Da` sa fie inalt si brunet
Nadia, pupici la voi. Moama ce patanie cu copilul din vecini, saracul cat a putut indura ... eu saptamana viitoare sunt la servici si sun la clinica !
Azi m-am dat cu masina ... alta viata cand vezi bine
Pe la 11 juma merg dupa Giulia la gradi si sper sa fie multi copii sa le fac pozici. Maine suntem in excursie la CocaCola 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Gabi_K spune:
ce fain de voi ca mergeti in excursieee!!!! Distractie placuta!
marius spune:
quote:
Originally posted by blaganadia
Daria, imi pare bine sa aud ca ai trecut cu brio peste acest pas. Mi-au spus ca s-au intalnit cu voi in parc, chiar m-am mirat cand mi-a spus tata. BRAVO!!!
Merci de pozica.
Va pupacesc pe toti.
A, uitam, daca stiti ceva de clinica din Debrecen ( chirurgie plastica), sa imi dati ceva informatii. Este ptr. copilul unei vecine in varsta de 5 ani si jumatate care in urma cu 4 ani a cazut cu funduletul in oala luata de pe aragaz. Cred ca va inchipuiti cum a fost-dragul de el ce durere trebuie sa fi suportat. Dar a avut noroc ca nu i-au fost atinse tendoanele si articulatiile si nu i-au oprit cresterea. Dar are niste cicatrice urate de tot, si pe o suprafata destul de mare a picioarelor . Daca stiti de alti medici din tara nu ne suparam sa ne dati informatii.
Va multumesc, in numele vecinei mele.
O zi buna
Ar fi util daca aceasta solicitare ar fi facuta pe forum dar in alta parte. www.desprecopii.com este atat de mare incat multe devin posibile. Parerea mea.
Marius Pernes
Pagina legislativa