ORADEA (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blaganadia spune:

Buna dimineata, va doresc o zi frumoasa, chiar daca va fi cald(si am impresia ca tot asa va fi de acum inainte).
M-am trezit cam tarziu si nu am apucat sa beau cafeaua acasa, asa ca o beau la serviciu, asa ca va invit si pe voi la o cana.
Marius, da, nu trebuia postat aici mesajul ref. la copilut, dar am facut-o in speranta ca noi, oradenii, fiind mai aproape de tara vecina am sti mai multe despre clinica din Debrecen.
O zi placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

scuze ca ma bag asa direct in discutiile voastre dar e vorba de un copil.

In cluj este un chirurg estetician MINUNAT. Se numeste Radu Onoe. Lucra la Spilalul de Recuperare din cluj, acum are si clinica particulara. nu stiu daca mi-e permis sa las aici adresa site-ului dar cauta pe google ARTIS3 si gasesti site-ul.

Cand am fost mai tanara am fost operata de el.Era la inceputul carierei si a facut minuni.Acum dupa atatia ani si specializari cred ca s-a depasit pe el.Dar ce m-a impresionat la el a fost nu calitatile lui de chirurg ci cele de om. O persoana calda,calma,rabdatoare,aproape de pacient,comunicativa...asa ceva n-am mai intalnit in viata mea.cred ca ar fi medicul ideal pentru un copilas care va fi nevoit sa treaca prin chinuri.Sper sa fie de folos copilului.iar daca luati lagatura cu dl doctor intrebati daca mai lucreaza la spitalul de recuperare. poate puteti prin casa de sanatate sa il opereze acolo.Va garantez ca va pune la fel suflet indiferent ca e clinica lui sau alta.

Scuze din nou si o zi minunata din partea mea

quote:
Originally posted by blaganadia

Buna dimineata, va doresc o zi frumoasa, chiar daca va fi cald(si am impresia ca tot asa va fi de acum inainte).
M-am trezit cam tarziu si nu am apucat sa beau cafeaua acasa, asa ca o beau la serviciu, asa ca va invit si pe voi la o cana.
Marius, da, nu trebuia postat aici mesajul ref. la copilut, dar am facut-o in speranta ca noi, oradenii, fiind mai aproape de tara vecina am sti mai multe despre clinica din Debrecen.
O zi placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Ariadna!

Toata noaptea am visat a azi e vineri...deci, va dati seama cat chef am io de lucru.

O zi frumoasa, ca insorita e!!

Plec pe drumuri!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ce liniste pe la voi!!!!
Ieri am imbatranit cu vreo un secol... cel putin asa m-am simtit. Motivul: mi-am inscris fata la scoala. Deci nu mai am copil mic in casa, numai scolari...
Daria cum a fost excursia?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabi- felictari viitoarei scolarite!

Mergi la inceput

multumim:)

www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Wow, felicitari micutei scolarite !!!
Gabi, ai copii mari !

Eu am poze noi aici , in excursie a fost tare fain, Giulia a anuntat ca eu nu sunt mami, sunt fotograf asa k nu ne-am intersectat toata ziua E draguta ea, in rest, si iubitoare A fost fain, au baut copiii Fanta si au fost incantati sa vada lucruri noi. Sper sa se organizeze cat mai multe iesiri de acest gen, Giulia a fost in extaz !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Gabi-da' ai reusit sa o inscrii??Acuma??Toata admiratia mea!
Io acuma tatonez terenu' pt la anu' si-mi zicea de la scoala ca pot sa-l inscriu oficial din septembrie anu' asta pentru 2009 !!

Io nu pot scrie de reclama asta. Pur si simplu nu am timp sa ma joc cu ea. Io asa am invatat ca reclama agresiva e interzisa si, in concluzie, se sanctioneaza. Da', probabil, o fo' pe vremuri...

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris, vorbesti serios cu inscrieri pt 2009 ???
Ioiii ...

Reclama la Pampers e cool ... doar ca nu ma lasa sa scriu, sa editez, sa completez, sa ... sa ... sa ... am zis si io ce ma doare ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Daria, am vazut pozele, cred ca era super!!!
Cris, am inscris-o la Blaga, acolo la sectia maghiara mai sunt locuri, deci nu a fost o problema inscrierea. Dar la scolile mai "bengoase" nu pupam nici jumatate de loc:))) Oricum, prefer scoala de cartier cu invatatoare foarte buna si putini copii in clasa, decat scoli hiper-super, clase de 28-30...

Mergi la inceput