ORADEA (29)
Raspunsuri - Pagina 13
Gabi_K spune:
Daria tinem pumnii, asteptam detalii si vesti BUNE!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
cristina22 spune:
Gabi-am vazut pozele!
E scumpa, delicioasa chiar
, Lili cand doarme cu mainile si picioare pe frate-sau!!!
Zi-ne, DARIA!!
Am fujiiiit
!!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Eu ce sa va spun, creierasul meu ink proceseaza informatia ... adik vad dublu si tre` sa-mi fortez ochiul cu tv, pc Operatia in sine a fost de douajde minute; dimineata aveam tensiune 140 cu 100; in rest, a fost acel punct mort de cateva secunde cand nu am mai zarit lumina laserului si ma gandeam daca DD e pe aproape ... ideea e ca la 80 de ani nu ai simturile ca la 30 ... asa k no comment, acum sunt bine si fericita. Giulia cand m-a vazut cu bandaj n-a stiut ce sa faca, apoi a doua zi n-a mai stiut ce sa faca de bucurie ca o tin in brate, s-a comportat tare bine, i-a palcut sa mergem la injectii. Vineri am control, pana atunci conced medical si rasfat ![]()
Revin imediat cu pozici, poate intra si NADIA sa ne vada
dedicatie pt Nadia ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
adi2003 spune:
De ceva vreme ma tot gandesc sa va spun o poveste, povestea numelui Maria.
Se zice ca in viata nimic nu e intamplator, dar unele lucruri chiar ne surprind prin coincidenta.
Mama si-a dorit foarte mult o fetita. Primul copil a fost baiat.
Era visul ei sa aibe o fetita. Si i-a dat Dumnezeu 7 ani mai tarziu.
Eram eu cea care a venit pe lume. Chiar si numele pe care-l port are o semnificatie la noi in familie. Dar nu despre el vreau sa vorbesc acum. Cand a venit vremea alegerii numelui, mama a dorit foarte mult sa-mi spuna Maria, dar cum in familie la noi toate verisoarele purtau al doilea nume Maria, a renuntat. I se parea si ei caraghios sa procedeze la fel, chiar daca si-l dorea foarte mult.
Pana la urma Simina am ramas - recunosc ca numele imi place foarte mult.
Peste inca aproape 29 ani s-a nascut prima nepotica. Bucurie mare. Asteptam nerabdatori sa aflam numele pe care parintii l-au ales pentru fetita. Coincidenta sau nu: Maria.(fara nici o influenta)
In momentul acela am simtit cum un fior si un suras cald o cuprinde pe mama. Era numele care-l visa demult.
A venit si vremea botezului. Aici am vrut sa ajung.La petrecerea in cinstea botezului Mariei, inainte de a se taia tortul, ceva nevazut m-a chemat sa ma asez langa mama, locul meu fiind la o alta masa din apropiere. Farfurioarele cu feliile de tort s-au impartit cateva minute mai tarziu la fiecare. In fata noastra, a mea si a mamei, s-au oprit doua farfurioare. Chiar intamplator. Dintr-o sala de 60 persoane, la noi s-a nimerit sa fie aceste felii de tort, unice.
Pe tort scria lateral "Bine ai venit Maria", iar in fata noastra am gasit doua silabe care formau numele Maria. ![]()
Prima silaba (MA) la mine, a doua (RIA) la mama.
marius spune:
Siminel
Sa fiti fericite!
.
Daria, ce zici cand o sa tragi cu ochiul dupa baieti?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
szivarvany spune:
Povestea voastra m-a impresionat tare mult, Siminel !
Multumesc ! 

Marius - ![]()
Deocamdata ma concentrez sa nu vad dublu si sa-mi determin neuronu` sa focuseze imaginea
Dar, in tot raul un bine: mi-am luat nejte okelari de suoare bengosi de la Pic ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Gabi_K spune:
deci daca ai fost la shopinguit, inseamna ca esti bine, nu?:)))
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
cristina22 spune:
daaa, asa se pare, ca si-a revenit!!
Daria-daca tot vezi dublu, io zic sa te pui sa-ti numeri banii
!!
Io, in dupa-amiaza asta, am avut program de culinareasa
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
cristina22 spune:
revin, ca-mi uit gandurile:
Daria-da' ce cauti tu la shoppinguit, daca esti in convalescenta
???
cristina si Andrei