Muresence la apel!!!!! (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

La multi ani, Oana si tot ce iti doresti. Sper ca marea intalnire sa nu se lase prea mult asteptata.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oana la multi ani!
fetelor va up pe toate, nois suntem bine un pic cam ocupati cu scoala dar trece.
va dorim un wek placut tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Si o feliutza de tort aici...

Oana 39+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Criss75

La multi ani, Oana si tot ce iti doresti. Sper ca marea intalnire sa nu se lase prea mult asteptata.

Multumesc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

oana la multi ani!
fetelor va up pe toate, nois suntem bine un pic cam ocupati cu scoala dar trece.
va dorim un wek placut tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Multumesc , spor la invatat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

muresencele!
Mesaj de la OANARUSU: " Cu ajutorul lui Dumnezeu, azi la ora 8:40 s-a nascut Ana Maria, 3350 gr. 54 cm"
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!!!!
Eu sunt bine,super ocupata, sotul non stop pe calc., mai ajut si eu la proiecte, please nu dati cu rosii! Acuma vad ce mult s-a scris, incerc sa citesc tot!
Revin cum pot, inca un pic avem de tras,dar asta e , vrem o vacanta lunga care costa
Va pupacesc pe toate fara exceptie,

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Felicitari Oana sa ai o bebelina sanatoasa, frumoasa si mancacioasa. Cred ca de la tortul de ieri ti se trage De abia astept sa intrii sa ne spui cum a fost nasterea ca azi noapte erai pe forum si azi dimineata nascuta. Deci nu a fost greu, sau cel putin a durat putin. Acum ai si o o fetitza nascuta dupa o zi fatza de ziua ta de nastere (zi calendaristica nu ca si an), exact ca si Camelia. Pana la ziua lui Paul vei fii acasa.
Brigita, trebuie sa iti mai cumperi un calc daca nu ai loc la ala. Si noi avem 2 ca nu ne mai ajungea unul.
Olim, spor la invatat!!
Sandra azi a terminat scoala....clasa a IV-a....ce fata mare am. Pana la toamna am vacanta. Eu maine am ultimul exaemn si chiar ca sunt in vacantza. Dupa servici Weekendul e al nostru.
Vai ce noapte e ca nu mai vad tastele...vine o ploaie

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

HAI ROMANIA!!!!!!!!!!
Fug sa ma uit la meci!
BIANCA avem 3calc. dar doar unul e legat la net, unul e al fetelor, iar de pe altreilea mai sterg praful din cand in cand
Hai baietii, sper sa castigam in seara asta!
Va pup

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Oana, felicitari, sa fiti sanatoase, si sa te recuperezi rapid. Asteptam sa ne povestesti amanuntele.

fetelor, vad ca se poarta acum pe langa mai multe televizoare sa ai si cel putin doua calculatoare.Pai si noi avem doua, de curand am mai cumparat unul pentru ca eram 3 la 1, si mereu era cearta .
Week-end placut si fara ploaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Brigita, pai daca ai 3 calc de ce nu ai timp sa intrii? . Credeam ca din vina sotului nu intrii ca spuneai ca sta toata ziua la calculator.
Criss, normal ca e moda calculatoarelor, ce ne-am face fara ele. In viitorul apropiat- indepartat trebuie sa mai cumparam si noi un calc nou ca calc la care stau acum s-a cam invechit si decat sa il vand aproape pe gratis mai bine il pun la Sandra in camera. Si laptopul e cat de cat nou...deocamdata.
Vai ce galagie e prin Tudor, pacat ca nu i-am batut. Ne bucuram ca le-am dat egal. Pacat...ca am jucat bine.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput