Muresence la apel!!!!! (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Blue_rain sper sa rezolvi cu nr de telefon dat de Anca, oricum nu te puteam ajuta cu nume de contact sau nr de telefon pt ca nu cunosc pe nimeni. Succes.
Anca, bafta la licenta. Sa inteleg ca esti la PM? La ce profil? Ca dupa cate stiu eu doar ei sunt singurii din oras care au pastrat examenul scris de licenta. imi place si muntele si marea, dar as fi moarta sa nu vad marea intr-un an. Cu muntele nu am chiar asha treaba e frumos dar prefer agitatia, caldura si razele soarelui.
Mie mi s-a facut un de de Aqua Parc-ul de la Mamaia.....
Ma apuc sa invatz ca sambata mai am un examen si gata sesinea. Ce bine.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Camelia, si Sibiu si Bistrita??
Pai astea sunt locurile pe unde am crescut eu putem vorbi multe..... Tihutza? Fantanele? Borsa (la schi)?
Marginimea Sibiului?

Oana 39+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Anca of, mi-e tare dor de padure....
Sper sa ajungem in vara asta sa mirosim macar ca daca nu mi se umple capu' de fluturi de aia periculosi

Tot pachet "2 in 1" - maine e ziua mea - de fapt, peste 10 min..... si asa mi-e de indiferent, ma gandesc doar oare cat mai e pana la marea intalnire cu bebelina

la muresence!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI OANA. Ce sa iti urez acum...viata frumoasa si linistita alaturi de Paul si de bebelina mica. Nastere ushoara si multa sanatate si fericire .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Multumesc Bianca
Am facut un tortuletz cu capsuni - sper sa apuc sa fac o poza sa fer virtual un pic de dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Oana , LA MULTI ANI si TOT ce vrei, al tau sa fie!

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Da Bianca sunt la PM, romana-engleza. Bafta si tie la exam sambata, tu unde esti?

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

La multi ani,Oana ! Sa fii sanatoasa si fericita!
Da, da Pasul Tihuta e unul dintre cele mai frumoase locuri din tara!A fost una dintre destinatiile noastre din luna de miere.Iar in Sibiu ce zici de Balea Cascada sau Paltinis?
Cui nu-i place Marea Neagra, nu e neaparat snob!Fiecare are motivele lui.Pentru mine insa e un loc unde m-as intoarce intotdeauna cu drag.Uneori ma gandesc ce frumos ar fi sa am o casuta undeva in Dobrogea.
Dar acum mi-as dori sa fiu in Tg Mures!Stiu ca-s festivitatile de sfarsit de an scolar si tare le duc dorul!

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Oana...macar poza sa faci la tortul ala daca de gustat nu vom putea sa il gustam.. Las ca dai de baut odata
Anca, da sunt la PM, la contabilitate si informatica de gestiune anul 4. Penultimul ca eu am sunt ultima generatie de 5 ani. Sa avem bafta
Bine ca mi-a amintit Camelia de bologasuri...am primit si eu ieri promotie de la fosta vecina..termina baiatul ei si face acasa tambalaul. Noroc.
Nu stiti cati bani se dau acum pt o terminare de liceu?
Ca nu am mai avut demult si habar nu am cum stau treburile. Oare 150 lei ajunge? ce ziceti?

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari

Cand tai prima felie sper sa-mi amintesc sa o pozez tortul in sine nu-i spectaculos ca nu vreau sa-l imbrac nici in frisca, nici in spuma de capsuni pt ca vreau sa-si puna fiecare cat vrea
Insa e tare bun ....

Cat despre bologasuri.... noi avem unul maine - nepotul sotului - si inca nu stim cat vom da, maine vorbim si cu celalalt frate sa mergem la fel - insa precis mai mult decat ca o vecina, Bianca
Cred ca 150 e suficient - anul trecut am dat la fiica unei prietene f bune 100 - deci....

Camelia, nu poti sa iti inchipui ce oroare a fost traficul azi de la festivitati - sunt foarte frumosi, si fetele si baietii si emotiiile lor sunt "cireasa de pe tort" da' sa n-ai de mers cu masina nicaieri ca-ti pleaca mintea la plimbare..... jale....
Apropo de Bistrita, a ars aseara biserica evanghelica.... simbolul orasului, se chinuiau sa o restaureze deja de vreo 18 ani, na aseara a luat foc schelaria si a ars complet turnul - plus ca a ars si inauntru, nu stiu inca dc orga mai exista sau e gata.....
Cata nepasare..... politicienii astia ... n-au actiuni decat sa ia ochii lumii sa fie votati, cu tot felul de amenajari de suprafata....
Au facut o piata foarte "fancy" in centru si au acoperit toate gurile de hidrant... si n-au avut apa, plus ca utilajele erau vai de capul lor - cica nu ajung la 75 m cat era tunrul... da' daca ia foc un bloc cu 10 etaje ce naiba fac? urca pe scari cu galetutza??
Na in fine.... tare m-a intristat sa vad cum arde...
Da' imi trece ca e musai fug sa ma preg ca s-au anuntat primii musafiri
de muresence

Mergi la inceput