E posibil sa fure cineva apelul pe mobil?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Bine ca s-a deschis subiect pe tema asta.De doua zile stau si ma gandesc oare cine o fi putut sa-mi raspunda la telefonul sotului si vorbind in romaneste.Acum 2 zile,sera pe la 22 i-am dat un beep sotului.Si de obicei eu ii dau beep pana imi respinge apelul.Intodeauna facem asa.Niciodata nu-mi raspunde la telefon daca apare nr de mobil de aici.Ei bine asteptam eu sa imi respinga apelul si cand colo imi raspunde careva si vb in romaneste.Faza e ca am inchis repede.Pe moment m-am gandit c-o fi raspuns el din greseala.Si apoi mi-am dat seama ca era o voce de femeie si stiu doar ca am auzit "stai asa".Sotul evident mi-a spus ca n-a primit nici un beep de la mine,apai sa mai si raspunda.

Deci daca la voi ar fi explicatia ca e nu stiu care retea de telefonie la mine care ar fi explicatia???

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Eu cred ca nu cei din romania fura,in cazul nostru telefonia mobila din romania,pt ca de cate ori am sunat pe fix nu am patit nimik,eu cred ca ori cei de la care sunam ne fura,ori e o fantoma de intra pe fir.Numarul la care am sunat eu era de orange.Cum a spus cineva,intr-adevar in romania,se primeste bonus pt apelurile primite,dar nu e o chestie asa de mare,ca sa merita,adica primeste 1 euro la 100 de minute de apeluri primite,si mi se pare ca mai mult are de castigat reteaua de la care suni,decat cea care primeste,punand in balanta cele doua.

http://community.webshots.com/user/mishutzamishutza[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Rhoneea, eu am fost sunata de unii (barbat si femeie,necunoscuti care isi treceau chipurile receptorul si o lungeau aiurea, cu "stai asa" etc), tot pe nr. de Orange. Am si postat atunci...Apoi au inceput sa dea doar beep. cu identitate ascunsa de multe , multe ori,si ziua si noaptea. Nu stiu ce urmareau, dar perseverenta cu care m-au sunat cateva zile m-a facut sa banuiesc ca aveau ceva de castigat. La un moment dat le-am prins un beep si le-am zis cateva si mi-au spus ca o sa ma coste muuulte milioane. Le-am zis ca e telefon de firma si nu-mi pasa si peste vreo doua zile m-au lasat in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Am recitit toate postarile si m-am gandit...Concluzia este ca incearca sa te tina conectat cu ei, nu conteaza cine unde suna. Schema, teatrul e acelasi... Si da, compania de telefonie se pare ca e mereu Orange. Se incarca astfel facturile(dar pe mine ei m-au sunat!!!), ce castiga din mentinerea conexiunii cat mai mult timp? Iar voi povestiti ceva ce seamana a interceptare si atunci cine si de ce o face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ei si iata, s-a intamplat din nou!

Sambata l-am sunat pe fiu-miu (alt numar, tot orange) si surpriza... alo... da, va rog... asteptati, va rog... hai ca te cauta cineva... Aceeasi duduie, de data asta am injurat-o sa fiu sigura ca-i inregistrare (de fapt eram, da nu m-am abtinut).

Si cu el tot n-am vorbit. Nu sunt atatia pereti de cati i-as da cu capul pe jenibilii aia. Si n-am cuvinte sa descriu cat de nervosi am fost!!!

Azi am facut o reclamatie si o cerere de investigatie la Orange pentru apelul de sambata de la numarul meu la numarul lui.

Astept.

Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Acum ma gandesc.. Nu ar putea fi vorba de compania de telefonie pe care o folosesti? Cred ca nu suni direct, iar cei de la compania pe care o folosesc poate fac magarii ca sa te taxeze mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

eu cu siguranta nu folosesc aceeasi companie pe care o foloseste mQQm si am patit acelasi lucru.
Singurul lucru comun in toata povestea este ORANGE.
mQQm te rog trimite-mi si mie o copie a plangerii sa ma plang si eu la fel.
Valabil si pentru ceilalti pacaliti. haisa ne plangem in grup si "la fel" sa vada ca noi comunicam intre noi si nu ne pot duce cu zaharelul.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Nu este compania de aici. Sigur. Cu numere de romtelecom nu mi s-a intamplat niciodata. Si nu cred ca astia au chiar asa interes sa tinteasca romanii.

Papadie, ti-am trimis! Desi asa de mari indoieli am ca a ajuns undeva ce am trimis (au pe web un form de "contactati-ne").

Va tin la curent!!!

Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Daca tineti minte, acum un an era teapa cu Altex. Te sunau ca ai castigat un premiu si ca trebuie doar sa cumperi cartele de reincarcare si sa le transmiti codul. Multi romani saraci cu duhul, ca sa ma exprim plastic, au facut acest lucru si au transmis codurile cartelelor de reincarcare. Compania telefonica era tot orange.

Acuma, chiar puteti crede ca are vreo legatura compania orange cu asa ceva ???? Faptul ca anumite persoane cumpara cartele prepay si inceraca sa fraiereasca lumea (tipic romanesc) sunand de pe ele (Orange, Vodefone sau altceva) nu cred ca poate incrimina cumva firma respectiva. Si Orange nu cred ca e o companie care sa se preteze la asa ceva. Adica nu e Gigel.SRL sau vreun garaj de cartier, ci e o companie cu un capital enorm si nu cred ca si-ar permite din punc de vedere al imaginii, sa faca asa ceva. Mai ganditi-va.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Daca tineti minte, acum un an era teapa cu Altex. Te sunau ca ai castigat un premiu si ca trebuie doar sa cumperi cartele de reincarcare si sa le transmiti codul. Multi romani saraci cu duhul, ca sa ma exprim plastic, au facut acest lucru si au transmis codurile cartelelor de reincarcare. Compania telefonica era tot orange.

Acuma, chiar puteti crede ca are vreo legatura compania orange cu asa ceva ???? Faptul ca anumite persoane cumpara cartele prepay si inceraca sa fraiereasca lumea (tipic romanesc) sunand de pe ele (Orange, Vodefone sau altceva) nu cred ca poate incrimina cumva firma respectiva. Si Orange nu cred ca e o companie care sa se preteze la asa ceva. Adica nu e Gigel.SRL sau vreun garaj de cartier, ci e o companie cu un capital enorm si nu cred ca si-ar permite din punc de vedere al imaginii, sa faca asa ceva. Mai ganditi-va.

Ashera, teapa cu Altexul s-a intamplat si la Vodafone si Cosmote, stiu sigur pentru ca am primit eu mesaj pe Cosmote si prietena mea cea mai buna pe Vodafone.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput