E posibil sa fure cineva apelul pe mobil?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Daca tineti minte, acum un an era teapa cu Altex. Te sunau ca ai castigat un premiu si ca trebuie doar sa cumperi cartele de reincarcare si sa le transmiti codul. Multi romani saraci cu duhul, ca sa ma exprim plastic, au facut acest lucru si au transmis codurile cartelelor de reincarcare. Compania telefonica era tot orange.

Acuma, chiar puteti crede ca are vreo legatura compania orange cu asa ceva ???? Faptul ca anumite persoane cumpara cartele prepay si inceraca sa fraiereasca lumea (tipic romanesc) sunand de pe ele (Orange, Vodefone sau altceva) nu cred ca poate incrimina cumva firma respectiva. Si Orange nu cred ca e o companie care sa se preteze la asa ceva. Adica nu e Gigel.SRL sau vreun garaj de cartier, ci e o companie cu un capital enorm si nu cred ca si-ar permite din punc de vedere al imaginii, sa faca asa ceva. Mai ganditi-va.

EU am sunat. Si pe telefonul fratelui meu a intrat robotul ALTCUIVA.
ACELASI robot a mai intrat si la altii dupa cum se vede. DECI?!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

ashera, draga mea, tu ai citit macar "intriga" din subiectu' asta? Ca tu vorbesti de romani mai saraci cu duhul aici...

In orisice caz, sunt complet nebagata in seama de ei, cum ma si asteptam de altfel. Ba mai rau, ieri n-am mai prins chiar pe nimeni cand am sunat, nici macar pe duduia aia. De la 1 iunie oricum vor trece la vodafone toti. Mama lor de 'otzi si banditzi!

Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:

Daca tineti minte, acum un an era teapa cu Altex. Te sunau ca ai castigat un premiu si ca trebuie doar sa cumperi cartele de reincarcare si sa le transmiti codul. Multi romani saraci cu duhul, ca sa ma exprim plastic, au facut acest lucru si au transmis codurile cartelelor de reincarcare. Compania telefonica era tot orange.

Acuma, chiar puteti crede ca are vreo legatura compania orange cu asa ceva ???? Faptul ca anumite persoane cumpara cartele prepay si inceraca sa fraiereasca lumea (tipic romanesc) sunand de pe ele (Orange, Vodefone sau altceva) nu cred ca poate incrimina cumva firma respectiva. Si Orange nu cred ca e o companie care sa se preteze la asa ceva. Adica nu e Gigel.SRL sau vreun garaj de cartier, ci e o companie cu un capital enorm si nu cred ca si-ar permite din punc de vedere al imaginii, sa faca asa ceva. Mai ganditi-va.

Ahaha tocmai!Este o retea super/extra populata(habar nu am cum sa-i spun),si atunci le merge orice.Noua ni se pare putin.Ca vb aici si sunt persoane pe care le numeri pe dejte de ceea ce au patit.Dar ia gandeste-te ca e vb de sute de mii de persoane in situatia noastra.
Crec'c majoritatea spun cand aud asta la telefon"stai ca-mi face legatura centrala ca-i prea ocupata reteaua",asta crede romanu,dar ei fura.Cum crezi tu ca a ajuns orange in topul de astazi?

MQQM am patit-o si a doua oara.Nu-ti spun cat a venit si factura am cerut si desfasuratorul care nici in ziua de azi nu a venit...

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Pentru inceput, trebuie sa fac anumite precizari.
Da, am citit intriga acestui subiect si am citit chiar toate postarile. Mqqm, cu siguranta si tu citesti inainte de a posta undeva. Nu ?
M-am referit la romanii "mai saraci cu duhul" la acele persoane care au cumparat cartele de reincarcare de sute de dolari si au dat repede codurile unor necunoscuti in doarinta de a castiga frigiderul sau masina de spalat promise. Nu s-au gandit deloc ca poate fi o tzeapa ci doar au crezut ca nr lor de tel a iesit undeva castigator si ca l-au prins pe DD de picior. Daca cineva s-a simtit ofensat, imi cer scuze. Dar chiar mi se pare o naivitate sa dai bani unor oameni fara sa ceri macar cateva raspunsuri in schimb.

Mergi la inceput

Doar ptr ca nu mi s-a intamplat mie sau cunoscutilor asa ceva, nu inseamna ca exclud posibilitatea de a fi ceva real. Da, cu siguranta exista undeva o tentativa de frauda a utilizatorilor retelei Orange (am inteles ca doar in Orange se intampla asta). Rhoneea, tu parca nu in Orange ai sunat...
Insa, ma indoiesc ca, la un nr atat de mare de cazuri, sa fie ACELASI robot care raspunde. Probabil ca aceasta "idee de afaceri" le-a venit unor romanasi inventivi (ca si in faza cu Altexul) insa nu-mi vine sa cred ca s-au organizat chiar atat de bine incat sa fie vorba de un singur grup mare de "infractori", super bine organizati. Deci, cred ca ar fi vorba in principiu de acelasi mesaj pe robot, ca si consistenta, insa facut de persoane diferite. Ptr ca spuneti ba ca raspunde o persoana in varsta, ba o duduie tinerica.
Cred. Nu stiu ptr ca nu mi s-a intamplat.
Dati-mi si mie cateva nr de telefon sa incerc sa sun si eu.

Mergi la inceput

Rhoneea, la intrebarea Cum crezi tu ca a ajuns orange in topul de astazi? cred ca ti-ai raspuns singura : "ei fura". Probabil asa au ajuns in top si firme ca IKEA, IBM, MC, si multe alte firme internationale, nu?
Eu nu cred in aceasta "teorie a conspiratiei", nu cred ca toata lumea fura sau minte si nu cred ca succesul unora se datoreaza furtului sau minciunii.

Nu am vrut sa supar pe nimeni. Am gasit un subiect si mi-am exprimat punctul de vedere, care se pare ca e altul decat al vostru. Nu consider ca trebuie sa scriu doar la subiecte la care parerea mea e aceeasi cu a majoritatii. Si acest lucru nu ar trebui sa va supere. Deci ironiile cu "ashera, draga mea, tu ai citit macar "intriga" din subiectu' asta?" le consider deplasate.
O zi placuta sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Pai nu e deplasata intrebarea daca, dupa ce ai citit, tu vii si vorbesti de nu stiu ce cartele cumparate si date nu stiu cui? Cel putin eu una nu vad nicio legatura.

Sun linistita ruda din Ro si invraiabil imi intra o duduie care nu comunica si imi joaca teatru. Poate ma lamuresti ce ar trebuie sa fac sau nu sa evit... Ca e tinerica sau nu e perceptia fiecareia, ca doar nu vorbim la video phone.

Si de cand cu reclamatia stii ce? In primele 2 zile n-am mai putut suna, iar de atunci NU s-a mai intamplat niciodata. Asa ca, ori sunt cei de la oringi cu muste pe caciula, ori cineva citeste forumul asta. Mare minune.

Eu n-am nicio treaba, te rog sa scrii, doar ca n-am inteles ce avea una cu alta.

Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:

Pentru inceput, trebuie sa fac anumite precizari.
Da, am citit intriga acestui subiect si am citit chiar toate postarile. Mqqm, cu siguranta si tu citesti inainte de a posta undeva. Nu ?
M-am referit la romanii "mai saraci cu duhul" la acele persoane care au cumparat cartele de reincarcare de sute de dolari si au dat repede codurile unor necunoscuti in doarinta de a castiga frigiderul sau masina de spalat promise. Nu s-au gandit deloc ca poate fi o tzeapa ci doar au crezut ca nr lor de tel a iesit undeva castigator si ca l-au prins pe DD de picior. Daca cineva s-a simtit ofensat, imi cer scuze. Dar chiar mi se pare o naivitate sa dai bani unor oameni fara sa ceri macar cateva raspunsuri in schimb.

Ti se pare macar si pt. o sec. ca despre asta e topicul?!
SUBIECTUL ESTE DESPRE UN ROBOT, ACELASI ROBOT, CARE-MI RASPUNDE SI MIE, SI LUI mQQm SI ALTORA. ACELASI ROBOT, ALTE NR. DE TELEFON!
'Jenabilissim'...ce dracu' chiar atat de prosti parem?!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Pana acum doar am citit ce se intampla cu apelurile astea(furate), dar astazi mi s-a intamplat si mie. Sun pe soacra mea in Romania(ea are 0722) si la fel aud sunand telefonul dupa care raspunde o voce tinerica si imi spune asteptati va rog...o clipa, dupa care imi pica fisa cu cele citite aci si inchid repede, ce sa cred nu s-a rezolvat problema asta nici pana acum, ce sa inteleg?
Eu de obicei folosesc niste nr de pe www.biligertelefoniert.de, fetele din Germania stiu despre ce-i vorba(le-am verificat inainte era 4,8 ct/mp, am format 010018 in fata, apoi codul tarii, apoi 0722... si asa mai departe cum faceam de obicei. Acum sa inteleg ca m-a taxat cu 4.8ct/min cum stiam eu nu cu mai mult, nu?
Voi ati luat un desfasurator sa vedeti cum v-a taxat?

Mergi la inceput