E posibil sa fure cineva apelul pe mobil?
Cuvantul cel mai reprezentativ ar fi "hijack", nu furat.
A patra oara in 3 saptamani mi se intampla sa sun la un numar de celular in Romania si sa-mi raspunda... o inregistrare care se pretinde... in timp real. Si nu e persoana la care incerc sa sun. Prima data cand sun intra "greseala", a doua oara si dup-aia suna unde vreau sa vorbesc.
Initial am crezut ca tanti e "live", dar nu comunica nicicum. Isi zice placa si pace (foarte smechera totusi). Acu', prima data m-a prins de fraiera, am crezut ca nu ma aude, ca am stat sa astept ca fraiera, dar acum inchid...
Cum e posibil? Ce poate castiga cineva din asa ceva? Unde sa reclam si ce naiba sa zic? Io cred c-o iau razna!
Help, ca sunt in zona crepusculara!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Raspunsuri
espiritu spune:
nu cumva o fi mesajul de intampinare de la casuta vocala?
persoana pe care o suni are prepay sau abonament?
out of my mind.back in five minutes.
CriPOD spune:
espiritu, mersi de raspuns (iara).
Nu e mesageria, ceea ce spune femeia aia e asa ceva:
- Alooo?
- Da!
- Asteptati, va rog.
- Haide, ca te cauta cineva!
si dup-aia ceva comentarii pe fundal (pana am inchis). Daca nu ar fi fost acel "haide ca te cauta cineva", timbrul inconfundabil (si accentul neardelenesc ), as fi jurat ca-i greseala. E o inregistrare care incearca sa te tina conectat cat se poate de mult, c-am incercat sa ii vorbesc si degeaba. Mesageria e anulata, tocmai ca sa nu se faca o conectie ai sa nu platesc daca nu e disponibila persoana.
Sunt in ceata total la atata creativitate... Pt mine n-are nicio logica... are cineva de castigat ceva daca eu sun?
mishutza spune:
suni cumva cu sparvoip?ca mi se pare asa de cunoscuta chestia,alo,da,asteapta?am patit si eu de paste,cand am sunat la prietena mea,si exact la fel am, patit,iar vocea era cam a unei fete tinere,doar ca la mine a zis,hai,tu ca te cheama cineva,apoi am inchis,dupa ceva asteptat,iar prietena mea nu a primit nici un apel
http://community.webshots.com/user/mishutzamishutza[url]
papadie spune:
quote:
Originally posted by mQQm
espiritu, mersi de raspuns (iara).
Nu e mesageria, ceea ce spune femeia aia e asa ceva:
- Alooo?
- Da!
- Asteptati, va rog.
- Haide, ca te cauta cineva!
si dup-aia ceva comentarii pe fundal (pana am inchis). Daca nu ar fi fost acel "haide ca te cauta cineva", timbrul inconfundabil (si accentul neardelenesc ), as fi jurat ca-i greseala. E o inregistrare care incearca sa te tina conectat cat se poate de mult, c-am incercat sa ii vorbesc si degeaba. Mesageria e anulata, tocmai ca sa nu se faca o conectie ai sa nu platesc daca nu e disponibila persoana.
Sunt in ceata total la atata creativitate... Pt mine n-are nicio logica... are cineva de castigat ceva daca eu sun?
Haide mä n-auzi ca te cauta cineva. Sta de o gramada in telefon! suna cunoscut?
eu am sunat ieri la fratele meu si din greseala am sunat pe vechiul numar. si am inchis dupa vreo 8 minute. Pina seara m-a mustrat constiinta ca i-am facut vreunuia necazuri si voiam sa sun din nou sa lamuresc ca am incurcat numerele. Da' zici ca am luat teapa, ahaaaa.Teoretic acel numar apartine acum companiei telefonice (era numar cu 0741 - nu stiu ce comapnie are nr astea). Si inteleg ca sunam la companie si spre beneficiul acelei comapnii telefonice! NESIMTITI!!!
papadie, zen-sei
espiritu spune:
acu am si eu o curiozitate : pe care retea din romania ai sunat?
josefine spune:
quote:
daca e pe cartela (pre-pay), cartela se incarca primind apeluri din astea si incercand sa te tina cat mai mult pe fir. ciudat e ca totusi dupa aia raspunde cine trebuie.
papadie spune:
quote:
Originally posted by josefinequote:
daca e pe cartela (pre-pay), cartela se incarca primind apeluri din astea si incercand sa te tina cat mai mult pe fir. ciudat e ca totusi dupa aia raspunde cine trebuie.
la mine nu raspunde delok cine trebuie ca si-a schimbat nr. de telefon. teoretic acel numar vechi e al nimanui. ma rog, al companiei telefonice.
nr. e cu 0741 nu stiu carei companie ii apartine.
JENANTI!
papadie, zen-sei
CriPOD spune:
mishutza, papadie, EXACT!!!! Deci nu-s nebuna! Senzatia aia ca o persoana in varsta e chemata la telefon, de ti-e si jena sa inchizi fara sa ii spui c-a fost o greseala. Psihologie tataie!
ok, si eu acuma ce fac? Platesc "vama" de fiecare data cand sun?
Asta e nr de orange. 0752... Habar n-am daca-i pre-pay sau ce, stiu ca-i contract si expira luna asta, dupa care se muta la vodaphone.
Si ce sa fie? Compania de tel? Un "bug" in sistem pus unde trebuie? Un extraterestru pe satelit?
espiritu spune:
daca e prepay e de inteles.
totusi nu reusesc sa gasesc logica de ce numai prima data se intampla asta.de ce nu si la al doilea apel?sau in alta ordine?
persoana in cauza cu numarul respectiv ce zice?
CriPOD spune:
Logica? Hm... Nici nu stii de unde s-o apuci. Persoana zice ca nu suna.