FIV 178
Raspunsuri - Pagina 9
nusy spune:
Hera: imi pare rau ca treci prin asta,este foarte greu.Dupa ET,neaparat se da tratament de sustinere,constand in progesteron.
Iana: m-ai ghicit...te sun maine sa rezolvam treaba...Te pup!
Nusy
iazminn spune:
HERA imi pare f rau pt ceea ce ti s-a intamplat. Sa-ti dea D-zeu putere sa mergi mai departe. Fii optimista!
iana_mari spune:
Nusy astept maine tf.Eu la primul fiv, nu mi-a zis nimeni sa fac progesteronul mi-a dat la fel ca la majoritatea:6 utrogestan.
De aceea vreau acum sa fac analiza.
Hera imi pare rau ,e tare greu cand pierzi asa sarcina.Iti pui mai multe intrebari ,de ce nu a ramas acolo lipit...?Eu prima data am avut doar o tentativa de sarcina,adica o val. mica(6.5)SI IMI PUN SI ACUM INTREBAREA DE CE?
verga spune:
Goggy
de data asta o sa fie bine
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
Blanche25 spune:
Hera nu pot sa cred...esti sigura de ce s.a intamplat? Ai fost la medic? ..Imi pare foarte rau. Nu ai luat nimic pentru sustinera sarcinii? 
Iana bafta!
Moniland spune:
Hera, in Romania progesteronul e dat pt sustinere, sub forma de utrogestan (100 mg progesteron) cate 6 ovule /zi.
Imi pare rau ca nu s-a prins foarte bine de tine.
Goggy, sa fie cu succes de data asta!
bubu73 spune:
Goggy succes, cati mai multi embrioni si de calitate. Si sa fie cu noroc sa ramana acolo in burtica.
Hera, imi pare rau pt. tine, trebuie sa fii tare s-o poti lua de la capat. De ex. eu imediat dupa ET, chiar in ziua respectiva am inceput cu utrogestan pt. sustinerea sarcinii si nici macar nu am aflat rezultatul.
Simo28 spune:
Buna fetelor,
Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi.
Si eu m-am hotarat pentru FIV la MNL. Am fost la D-na Dr. Gherasie si la Prof. Friedland. (parca asa il cheama). Am incercat acum o luna sa iau Microgynon dar din pacate mi-a fost foarte rau de la ele si acum D-na Dr. mi-a zis sa astept sa-mi vina iar menstruatia sa incerc cu Yasmin timp de 2 saptamani si apoi sa incep stimularea.
As vrea sa stiu si eu mai multe despre MNL, este primul meu FIV si imi este cam frica.
A mai facut cineva FIV cu D-na Dr.? Ce fel de persoana este?
Va urez numai bine si cate un
la toate fetele de pe acest forum.
KITTA spune:
Stuartmai pus pe ganduri, mai ca imi rezerv de pe acum un bilet la low cost ....daca gasesc. Bey, chiar astazi am vorbit cu cineva de primul FIV de acu' 30 de ani. Ce chestie. Trebuie sa il sarbatorim si noi la momentul respectiv! 15 lire chiar ca e pomana, noi am dat 50 pe doua bilete la Tutancamon (apropos sa te duci sa vezi expozitia e la O2 arena - culmea culmilor la 2 saptamani vad aceeasi expozitie in Viena si mai sa ma cert cu vanzatoarele de la casa de bilete ca nu se poate in acelasi timp sa fie in 2 locuri si imi raspunsera ca aia de la Londra e aia adevarata ca la Viena sunt ceva ramasite de exponate, asa ca du-te sa o vezi cat mai e!) Zi-mi si mie excat cand e acel Congres, etc. si cum se cheama exact sa caut pe net.
MRLsi celelalte fete, pai noi de cand ragusim pe aici tot stigand si anuntand intalnelile. Voi pe unde ati fost? Ce credeti ca noi nu avem delegatii, etc, dar le punem dupa program in nocturna, fetele stiu se sta si pana la 1 noaptea de e vara de e iarna, ploaie sau ninsoare. Apropos stiti ultima ninsoare zdravana din Bucuresti, eeee, noi in ziua aia ne propusesem sa ne intalnim la Ioana si nici una n-a cedat, parca eram Ana lui Manole la plural.....Si tot la miezul noptii am plecat ca sa se mai elibereze pe strazi :-)
Anuntam sigur noua intalneala caci vrem membre noi. Dintre cele vechi deja muuuuuulte sunt gravidute! Fi le-ar FIV-ul usor!
Bey, metoda mea este cu verigheta si firul de ata, caci la cer fir de par subtire am as rata totul! Si se paote vedea fata sau baiat, iar dupa ultima incercare chiar si gemeni! Cine pofteste sa vina data viitoare la intalneala! Stuartcand mai vin la Londra iti fac si tie ca sotul a zis ca nu am vizitat tot (nici nu voiam ca sa mai venim :-)
goggy spune:
Verga 
Fetelor, multumesc pt incurajari, va fi bine...trebuie.
Vroiam sa va intreb ceva, pt ca nu reusesc sa imi aduc aminte cum a fost prima data. Sunt in Z7 de stimulare, vineri va fi Z10 si ultima. Mi se pare ciudat ca nu simt nimic. Prima data ma dureau sanii foarte tare, abia puteam sa-i ating. Si burta se umflase, e adevarat ca nu stiu in a cata zi. Sunt usor paranoica pt ca fac eco destul de tarziu, adica intr-un moment in care nu prea se mai poate face nimic.
E cineva care a facut tratament cu diphereline si puregon si nu a simtit mari modificari?
E adevarat ca mai am 3 zile....
Am facut o eco inainte de a incepe stimularea, adica dupa 14 zile de diphereline, si aveam vreo 25 de foliculi, intre 5 si 10 mm. Nu prea stiu cum vine asta, atatia foliculi inainte de stimulare.
Dr mi-a spus ca e posibil sa fac hiperstimulare din nou, cu toate astea... nu simt nimic. Mi-e teama ca tratamentul sa nu-si fi facut efectul...
Multumesc