FIV 178
Raspunsuri - Pagina 10
Moniland spune:
Goggy, organismul reactioneaza diferit. La toate FIV-urile care le-am avut tot altfel a fost.
Daca nu simti nimic eu zic ca nu e risc de hiperstimulare. In cazul meu, la riscul de hiperstimulare, cand s-a oprit tratamentul, simteam ovarele la fiecare pas.
Probabil, la tine, nu au crescut toti ca sa-i simti. Ceea ce e bine, zic eu. iti trebuie calitate si nu cantitate. Mult succes!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Iana_mari multumesc de intrebare, sunt bine!
Nu am vesti si de aceea nu am mai scris. Am terminat o luna de Cyclo-progynova si astept sa-mi vina menstra, ca sa-mi repet analizele hormonale. Am fost si la Medlife la dr. Silviu Predoi si concluzia d-lui a fost ca am avut inhibarea prea mare si stimularea prea slaba si deaceea am avut un raspuns atat de slab la stimulare. Multa bafta iubita la eco, sa vii cu vesti bune!!
Goggy multa bafta!!
Hera01 i-mi pare tare rau pentru ce-ai patit!
Apropos de ce spunea Kitta legat de intilneala, va invit vineri 16 mai, incepand cu orele 19:00 la o masa chinezeasca si mongoleza cu tort si sampanie, la mine pe terasa! Fac cinste, pentru ca e ziua mea si vreau sa ma simt bine cu voi!! Cine vrea sa vina si nu stie unde e restaurantul(pentru fetele noi), va trimit PM-uri, doar sa-mi spuneti!
cu drag Ioana
adenuti spune:
GOGGHI -succes sa te ajute DD sa devii
si
sanatosi. unde faci FIV la cabinet sau la giulesti?
stuart spune:
KITTA, Conferinta cu pricina se tine asa cum am spus pe 19 Iulie, este intr-o sambata. uite niste linkuri:
http://www.nationalinfertilityday.com/programme.htm sau
http://www.infertilitynetworkuk.com/Events/?id=1088
Sper sa mearga! Ar fi super sa veniti mai multe si sa punem de-o intalneala la Londra! Cand mai vii la Londra da-mi de stire ca sa ne vedem. Si da, vreau testul cu verigheta!!!
Cred ca bilete ieftine de avion gasesti la wizz si la blue air.
Mercic pt. impulsul cu Tutancamon! Adevarul este ca am tot vazut reclame la metrou dar din lipsa de timp si pt. ca mai este pana la sfarsitul lui august o tot amanam. Trebuie vazuta neaparat ca cica de 30 de ani n-a mai fost in Londra!
Ioana, iti spun de-acumaLA MULTI ANI!!! Multa sanatate si cat de curand sa primesti cadoul cel mai de pret
! Distractie placuta si sa beti o cupa de sampanie si pt. mine!
Hera, imi pare rau ca bb n-a vrut sa ramana la mami in burtic! Poate totusi la echo o sa ai o surpriza placuta!!!Da, Olandezii nu dau tratament de sustinere dar cu toate acestea au destule reusite! Fiecare cu bucataria lui!
goggy, eu am facut stimulare cu puregon dar in cantitate mica (50UI) pt. ca eu fac IUI. N-am simtit activitati prin ovare si n-am avut nici probleme cu sanii si cu toate acestea am avut 4 foliculi. Organismul reactioneaza diferit de la luna la luna si de la tratatment la tratament. Stai linistita si o sa vezi ca va decurge totul bine! Mult Succes!

Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
bubu73 spune:
Simo, eu am facut laparoscopie anul trecut cu dr. Gherasie - super draguta si sotul ei la fel. Chiar am vazut-o la MNL duminica la ET, avea o pacienta din Galati.
Ioana, ce-as veni si eu la intalnire pe 16, insa sunt cam departe, dar va astept la vara pe litotal - mai e putin. Eu o sa fiu cu putina burtica - sper.

Va tin la curent.
toate fetele.
@dodo@ spune:
Buna fetelor, nu am mai intrat pentru ca nu mai am mai avut noutati. Astept menstra, zilele astea, ca sa ma programez Z21, pentru eco. si inceperea tratamentului. Inca ma gandesc la cate injectii am de facut, pentru ca nu imi plac deloc, dar sper sa depasesc si faza asta.
zouzounaki, poti sa ma treci si pe mine la aspirante, pentru iunie-iulie, cu dr. Niculescu si dr. Cocei? Multumesc
ina_76, bine ai venit printre noi, dar sper sa stai cat mai putin si sa-ti indeplinesti visul cat mai repede.
goggy, si trebuie sa fac protocolul lung, dar inca nu stiu tratamentul pe care il voi urma, imi poti spune ce injectii ai avut de facut si cat te-a costat? Multumesc anticipat
iana_mari, multa bafta si sa dea DD sa-ti indeplinesti visul.
hera01, imi pare sincer rau, dar fii tare si poate mergi mai departe.
Va 

pe toate
iana_mari spune:
Blanche multumesc la fel iubita.
Ioanatugs ce parere ti-a facut acest dr. in comparatie cu Marinescu?
LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti.Vineri nu sunt in oras sa-ti pot transmite urari.Te pup si anul asta sa ne dai vestea cea mare.

Simo28 bine ai venit pe forum si sa stai cat mai putin.
@Dodo@ si tie mult noroc,mai ai putin si incepi