FIV 178
Raspunsuri - Pagina 11
verga spune:
adenuti deocamdata stau pe bara dar va citesc zilnic nu scriu pentru-ca nu am ce sper prin iarna sa mai incerc din nou iar prin Iulie daca se poate sa fac un FIV pe natural
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
medamaya1 spune:
bUNA FETELOR.
Hera, imi pare sincer tare rau, dar mergem inainte si vom reusii sa ne implinim si noi visul

De Luca mai stie cineva ceva?Nu am vazut-o de mult pe forum, sper ca e bine.
Multa multa bafta fetlor aflate in plin trat, punctii sau asteptare test, va pup cu drag pe toate si va tin pumnii strinsi.
Meda
LucaLuca spune:
Hello, hello. :) Iertati-ma ca nu mi-am anuntat absenta, dar am plecat absolut intempestiv sa ii bronzez pe astia mici. :)) In Franta in luna mai sunt multe sarbatori legale, care creeaza niste "poduri" (week-enduri prelungite, de 4-5 zile), asa ca, dupa ce m-a traznit ideea, in 24 de ore mi-am gasit un suplinitor pentru cele doar cateva seminarii la care am lipsit, am rezervat totul, am plasat pisoiul la prieteni, am facut niste valize minimale, l-am luat de-o aripa pe coautor si am plecat in Caraibe. Raiul e pe pamant, cam asta e concluzia. Plus ca am devenit tziganca blonda, ceva deosebit. :))
Am citit din urma, m-am bucurat pentru vestile bune, m-am intristat pentru cele naspa. Voiam sa va spun ca am cunoscut o doamna care are niste gemene su-per-be obtinute prin fiv, la 42 de ani, dupa patru esecuri, tocmai cand se pregatea sa renunte. Deci, se poate, in caz ca aveati nevoie de confirmari (intotdeauna avem). M-am amuzat pentru ca la mine burtica s-a rotunjit binisor, iar ea imi povestea ca pe la patru-cinci luni toata lumea o intreba cand naste (in sensul de "saptamana asta sau cea viitoare?"). Adevarul e ca, daca o sa continuu in ritmul asta, o sa am cu siguranta acelasi destin. :))
In rest, astia micii sunt in continuare cei mai rezonabili fetusi din galaxie, ma simt la fel de zen - nu ameteli, nu greturi, nu voma, nu sangerari, nu crampe, nu pofte, nu nimic. Si asta in conditiile in care am bantuit maxim - agale, dar indelung (avand totusi grija sa nu exagerez). Ceva somnolentza, dar asta nu schimba foarte mult situatia, dintotdeauna am dormit ca o pisica (ca daca zic "pisica lenesa" e pleonasm). Peste 10 zile o sa am prima echo morfologica, abia astept sa ii revad, de data asta cu manutze&picioruse.
Ma bucur ca v-am regasit, sa stiti ca m-am gandit la voi in saptamanile astea, pentru ca in continuare si pana la sfarsitul zilelor primul meu gand dimineata este sa Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ingerii din burta si sa Il rog sa asculte dorinta tuturor femeilor care isi doresc sa devina mame. Si sunt sigura ca asa va fi si pentru voi. Remember: "Orice lucru pe care il vei cere cand te vei ruga, sa crezi ca l-ai si primit si il vei avea". Deci, incepeti deja sa multmiti pentru minunea care o sa vi se intample curand. ...Deal? :)
10+
Gianina34 spune:
Buna fetelor,sunt si eu una din multele colege de suferinta care va urmaresc discutiile in tacere insa acum va scriu ca poate stiti voi sa ma sfatuiti mai bine. Dupa 2 IA nereusite si avand probleme mari cu tiroida ma vad nevoita sa ma indrept spre FIV, drept pentru care am zis sa ma organizez un pic cu analizele si investigatiile Asa ca am fost astazi si am facut (mai bine zis am incercat pentru ca de reusit nu s-a putut)histeroscopia si acum plang. Nu de durere, desi am avut anestezie locala m-a cam durut burtica in timpul manevrelor (dar suportabil!) si ma doare si acum cam tare, ci pentru diagnosticul pus: stenoza uterului. Si eu care pana acum ma dadeam de ceasul mortii sa-mi fac (si sa refac) toate analizele pentru dosar, acum m-am trezit cu sterilet si AC pentru o luna. Pe mine m-a cam daramat diagnosticul; eu stiu de la inima cat de grava este o astfel de afectiune asa ca ma ia cu fiori. Nu vreau sa ma gandesc ca steriletul nu-mi va departa peretii uterului ( sa poata totusi sa intre din nou si sa vedem mai bine cum stau) si nu se va mai putea face nimic pentru a avea uterul functional.
Totul era atat de intarit incat nu a putut intra cu aparatul, nu a putut sufla gaz, nimic.
Cauzele unei astfel de probleme ar fi chiuretajele (si eu nu am facut niciodata nici unul), vre-o manevra medicala brutala facuta pe uter - gen HSG (si eu nu am facut si nici nu voi face vre-odata din cauza substantei de contrast) sau vre-o infectie foarte puternica ( ceea ce iarasi nu am avut - nu intra in discutie anexitele. Sau pur si simplu asa m-am nascut.
Asta-i viata...
Ca sa revenim, fetelor, este extrem de important de facut o astfel de investigatie. Puteam sa mai fac eu mult si bine IA; la echografii sau la examinare nu mi-a iesit absolut nimic, CM este normal si dureri am doar in prima zi insa nu cine stie ce.
Nu stiu cat de coerenta am fost, insa tare sunt suparata.
va pup,
gianina
Simo28 spune:
Buna fetelor
Iana_Mari multumesc pentru urare, sper sa reusim toate sa devenim mamici. Adevarul este ca nu cred ca isi doreste nici una sa ramana prea mult aici.

Eu abia astept sa incep batalia (stimulare, eco etc)!![]()
LAVINUTZA spune:
Buna fetelor!eu nu am mai scris pentru ca nu am mai afcut nimic - astept urmatorul CM si dupa asta plec in concediu si mi-am afcut o programare la o clinica din Germania pt a avea o parere avizata.....mai intru si va citesc sa vad cine, ce si cum
ma bucur pt reusite si ma intristez si strang din dinti pt celelalte fete care incearca![]()
Lucaluca - am bucur tare mult pentru ce ti se intampla - cam asa m-as vedea si pe mine
oricum profita la maxim de senzatiile astea pt ca - cred eu - sunt unice - poate n-ar fi rau sa scrii despre asta si sa citesti peste ani - sau sa le citesti bbilor- oricum mami are talent![]()
Pt fetele in focuri sa va de Dzeu putere si celorlate la fel - Geanina chiar daca pare greu si poate imposibil - eu zic sa nu iti pierzi speranta ....
va pup si numai bine,
Lavinia
goggy spune:
Dodo pe mine m-a costat tratamentul vreo 25 mil dar am avut doze mici. Diphereline de 0.1 si puregon 100ui.
Adenuti fiv-ul il fac la Giulesti.
Stuart si Moniland multumesc, m-am mai linistit. Maine voi merge la eco si voi afla ce se petrece.
Data trecuta au fost recoltate 18 ovocite si degeaba. Macar sa fie 2 bune de data asta si ma declar pe deplin satisfacuta.
pup
Gianina34 spune:
lavinutza - multumesc pentru incurazari esti o dulcica.
Unde ati disparut fetelor de am ajuns pe pagina 2? V-a molesit caldura sau ati iesit ca musculitele la soare , sa va bucurati de vremea frumoasa de afara?
va pup,
gianina
Blanche25 spune:
Buna dragelor, chiar ca mare liniste e pe aici...unde sunteti?
LucaLauca bine ati revenit! Ne-am tot gandit la tine, te dadusem disparuta:). Dar acum ne bucuram tare ca v.ati prajit si ati revenit cu forte proaspete. Pupici x3
Gianina, nu stiu ce sa iti spun..dar multa bafta iti doresc, sa ai cat mai repede bebelul pe care ti.l doresti.
Pupici
Simo28 spune:
Buna Fetelor

,
Geanina m-a intristat povestea ta. Nici eu nu am facut pana acum alte investigatii decat controale obisnuite si ecografii. Adevarul este ca si eu m-am gandit ca s-ar putea a am vre-o problema.
Totusi toti doctorii mi-au zis ca nu raman gravida din cauza problemei sotului(oligospermie). Ne rugam sa fie numai asta si sa reusim prin FIV sa avem un bebelus.
Dar asa e viata: NEDREAPTA. Noi ne chinuim si altele isi arunca copii la gunoi.
Oricum capul sus si nu inceta sa speri.