FIV 178
Raspunsuri - Pagina 12
Dariela spune:
Bubu, Anastacia - Multa bafta fetelor si sa veniti cu II!
Kitta - Pai de ce nu spusesi mama ca te pricepi la chestii d'astea. Ca puneam de o sedinta pe holurile de la Giuly si stiam si io sigur daca mai are rost sa-l las pe nenea doctorul sa sectioneze diverse sau nu!
oana 2000 - Eu am luat de fiecare data medical de la medicul de familie. E mult mai la indemana si prima saptamana se plateste si cu 100%.
Iana - Sa fie cu ochisori inhibarea asta! La Giuly se face progesteronul dar rezultatul il ai peste 2 saptamani. Mult mai indicat este sa-l faci punctie si ET si de obicei la un laborator care iti da rezultatul in aceeasi zi. 
Simo28 - Bine ai venit si sedere cat mai scurta!
Dariela
marrina spune:
quote:
Originally posted by LucaLuca
...Ma bucur ca v-am regasit, sa stiti ca m-am gandit la voi in saptamanile astea, pentru ca in continuare si pana la sfarsitul zilelor primul meu gand dimineata este sa Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ingerii din burta si sa Il rog sa asculte dorinta tuturor femeilor care isi doresc sa devina mame. Si sunt sigura ca asa va fi si pentru voi. Remember: "Orice lucru pe care il vei cere cand te vei ruga, sa crezi ca l-ai si primit si il vei avea". Deci, incepeti deja sa multmiti pentru minunea care o sa vi se intample curand. ...Deal? :)10+
MULTUMESC!

cristinici spune:
Iana progesteronul se face cu 1 zi inainte de ET . Poti face la bios cu taxa de urgenta , 60 ron si rezultatul la ora 12 fie pe e-mail , fie te duci la ei .
Goggy sper sa fie cu noroc de data asta. dar ce operativa ai fost.
Luca bine ai revenit.
Ioanatugs 
cristinici
bubu73 spune:
Gianina, trebuie sa fii tare si sa lupti. Medicina a ajuns asa de departe incat cum ti-am mai spus trebuie sa lupti.
Imi pare rau pt. tine. Succes!
Dariela, multumim pt. gandurile bune si asa sa fie cum spui tu
.
Ioanatugs,

pt. maine. Iti doresc tot binele din lume si sa fii fericita si binenteles sa ti se indeplineasca tot ce-ti propui. Iti spun de acum, maine nu voi fi in preajma netului.
Sa beti un cei si pt. mine maine seara.
bubu73 spune:
Fetelor, cele care ati facut FIV - eu sunt in a 5-a zi de la ET si ma dor foarte, foarte tare sanii(ma inteapa, imi da cutite), pe langa faptul ca am si intepaturi in zona ovarelor.
antosit spune:
Salutiiiii!
Bey, de 3 zile nu mi-a mers net-ul asa ca am ramas in urma cu vestile despre voi!
Iana m-am gandit la tine azi, sper din tot sufletul sa fi fost drumul un succes si sa poti incepe!Astept vesti bune
!
Eu azi sunt z1(
) si poate reusesc sa ma programez pt. z 21... ramane de vazut!
Va pupic pe toate si fug sa citesc ce ati mai scris!
P.S: Ioana LA MULTI ANI si din partea mea, anticipat ce-i drept dar parca vad ca iar imi cade net-ul si raman cu urarile in....aer!![]()

Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
catalina2307 spune:
Buna seara la fete curajoase si optimiste.
Bubu daca te ajuta cu ceva si eu am avut niste dureri de sani cumplite dupa ET.![]()
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
bubu73 spune:
Catalina, Luca multumesc mult pt. raspuns!
Am intrat putin in panica, sunt nelinistita.
Sper sa fie bine, nu mai am rabdare.
medamaya1 spune:
IOANATUGS, LA MULTI ANI , fericiti , sanatosi si plini de impliniri , plus un bebe sau mai multi sanatosi.