FIV 178

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Cristinici, Antosit, Stuart, Iana_mari, Medamaya1, Bubu73 va multumesc frumos pentru urari, sunteti minunate! Acum va invit la o un pahar de si la si virtual si la restaurant maine la ora 19:00

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Ioanatugs LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE...SI IMPLINIREA CIT MAI CURIND A CELOR MAI FIERBINTI DORINTE !

...eu nu prea am noutati,dar sint aici in umbra cu pumnii strinsi pt.toate fetele..va pup,Zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ioana, LA MULI ANI! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce poate fi mai bun pe lume!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Ioanatugs - LA MULTI ANI SI IMPLINIREA CELUI MAI MARE VIS CAT MAI CURAND![

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, LA MULTI, MULTI ANI!!!!! Si pentru anul acesta pe langa sanatate iti doresc sa devii mamica la cel putin un bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

IOANA-iti urez din tot sufletul LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, sa te bucuri de tot ce e frumos, sa ti se indeplineasca toate visele si sa-ti mearga in toate bine!Iti doresc petrecere frumoasa de ziua ta!e cred a 2-a oara cand nu vin imi pare rau ca nu ajung... plec din Buc. in dupa amiaza asta!Distractie placuta fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

IOANA - Happy Birthday! La multi ani!

Multa sanatate si implinirea sperantelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Ioana, LA MULTI ANI!!!!
Multa sanatate si DD sa-ti indeplineasca dorinta !!!LucaLuca , bine ai revenit fata frumoasa, mi-a fost dor de postarile tale.
Eu ma pregatesc pentru histeroscopie deoarece am uterul septat iar apoi voi discuta cu doctorul despre inceperea procedurilor FIV.Sa auzim de bine!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

IOANA, LA MULTI ANI CU FERICIRE, SA ITI DEA DOMNUL TOT CE-TI DORESTI!!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ioana la multi ani si tot ceea ce iti doresti.

LucaLuca cred ca am ajutat-o amandoua pe Bubu de nu mai stie saraca ce sa faca cu atata ajutor.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput