FIV 178
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanatugs spune:
Cristinici, Antosit, Stuart, Iana_mari, Medamaya1, Bubu73 va multumesc frumos pentru urari, sunteti minunate!

Acum va invit la o un pahar de
si la
si virtual si la restaurant maine la ora 19:00
cu drag Ioana
zouzounaki spune:
Ioanatugs LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE...SI IMPLINIREA CIT MAI CURIND A CELOR MAI FIERBINTI DORINTE !

...eu nu prea am noutati,dar sint aici in umbra cu pumnii strinsi pt.toate fetele..va pup,Zouzou 
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
felicia_ spune:
Ioana, LA MULI ANI! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce poate fi mai bun pe lume! 

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
Moniland spune:
Ioana, LA MULTI, MULTI ANI!!!!! Si pentru anul acesta pe langa sanatate iti doresc sa devii mamica la cel putin un bebelus. 
danyalo spune:

IOANA-iti urez din tot sufletul LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, sa te bucuri de tot ce e frumos, sa ti se indeplineasca toate visele si sa-ti mearga in toate bine!Iti doresc petrecere frumoasa de ziua ta!e cred a 2-a oara cand nu vin imi pare rau ca nu ajung... plec din Buc. in dupa amiaza asta!Distractie placuta fetelor!
luca2008 spune:
Ioana, LA MULTI ANI!!!!

Multa sanatate si DD sa-ti indeplineasca dorinta
!!!LucaLuca , bine ai revenit fata frumoasa, mi-a fost dor de postarile tale.
Eu ma pregatesc pentru histeroscopie deoarece am uterul septat iar apoi voi discuta cu doctorul despre inceperea procedurilor FIV.Sa auzim de bine!Doamne ajuta!
catalina2307 spune:
Ioana la multi ani si tot ceea ce iti doresti.
LucaLuca cred ca am ajutat-o amandoua pe Bubu de nu mai stie saraca ce sa faca cu atata ajutor.![]()
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama

Ioanatugs - LA MULTI ANI SI IMPLINIREA CELUI MAI MARE VIS CAT MAI CURAND![