FIV 178

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello fetelor!

Vad multe fete noi pe aici, succes si s dea Dumnezeu sa reusiti cat mai repede!

Eu sunt in Z4, luni ma duc la HSg la Giuly si sper ca atunci sa am si discutia cu Niculescu si Cocei, sa imi dea tratamentul, sa hotaram data aproximativa, etc.

Intre timp, studiez clinicile din Austria...ca deobicei, nu am rabdare si pun cum se spune caii inaintea carutei...

Va pup dulce si va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anita76 spune:

Buna fetelor,

Va rog sa-mi trimiteti si mie nr. de mobil al Dianei Cocei pentru ca trebuie sa o sun azi si am uitat numarul acasa.

Va multumesc foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fete dragi am intrat sa va spun ca inca sunt cu ochii pe voi, va tin pumnii si sper din toata inima sa ajungeti la finalul drumului cat mai repede.
Oana draga din cate stiu eu astia nu dau CM nici daca faci FIV-ul in Romania....Suntem in romania si copiii se fac pe banii si pe timpul nostru .Concediu odihna.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

crystal daca o suni pe Maria sa imi spui si mie te rog cum ti s-a parut.
pup

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

buna fetelor ieri am fost la buc pt eco si tr de inhibare.mi-a dat diphereline 14 zile pe 26 merg la eco si daca totul este OKimi da menagon 10zile
.dr a zis ca este totul OK si nu-mi trebuie stimulare puternica este de ajuns si o pic de apa. sint nerabdatoare sa vad ce se intimpla. sa dea DD sa fim cit mai multe cu sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Adenuti multa bafta!

Fetelor noi, bine ati venit! Sa ajungeti cat mai repede la Odisee!

Pup pe toate fara exceptie.

Kitta as veni si eu la intalnire, dar sunt asa departe..Ce zici -prestezi servicii si prin internet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru primire si bun venit Ina_76
Kitta , ce bine ar fi sa se adevereasca genul asta de preziceri(cu verigheta pe un fir de par)....deja sunt fericita , voi avea un bebe.
De LucaLuca ce mai stiti?Sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Fetelor, mai am putin si termin stimularea. Chiar pot sa va anunt oficial ca voi avea punctia pe 19 mai iar ET pe 22. Pe 16, adica vineri, eco. Am emotii!

Am mers pe protocol lung, cu diphereline 0.1 si puregon 100ui. Vedem luni cum a mers si cate ovocite sunt pe-acolo.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Salut ,fetelor si eu mai am putin si incep inhibarea.
Joi sa-mi tineti pumnii ca am intalnire cu monseniorul,sunt in ziua 21.Vreau sa-mi fac si eu progesteronul ca nu l-am facut niciodata.
La giuli se face?
De cateva zile e mare lineste pe aici,parca numai e ca altadata
Sunt multe fete care numai intra si stau in umbra,haideti dragelor curaj!
Ioanatugs ce faci ?
Kora ,Moniland,Avalon,Nusy,Zouzou,........etc ,participati la conferinta
ina 76 bine ai venit pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

am pierdut ''lupta'' , azi dimineata am avut un avort spontan asa ca ma intorc cu coada intre picioare de la gavidute FIV.
Am o intrebare, dupa cat am citit pe aici in romania sunt mai inaintati in fiv in comparatie cu olanda, intrebare mea este: dupa ET aveti prescrise ceva medicamente ptr sustinerea eventualei sarcini?

Mergi la inceput