FIV 178
Raspunsuri - Pagina 21
Evy28 spune:
Bubu
miercuri incep a treia Folie . si eu m-am exprimat aiurea .
ok , m-am mai linistit . mi-era frica sa nu cumva sa nu mai rezulte ovocite , ca noi avem mare nevoie sa fie cat mai multe , ma repet ...sa si congelam . spermatozoizii sotului sunt cam putini . ultima data 7.5 mil , viabili 20% .
sper din tot sufletul ca , cu ajutorul FIV+ICSI sa reusim .
doctorul Ron-El ne-a zis sa stam linistiti .
asa sa fie !.
Mie mi-a zis ca nu transfera decat 2 embroni , care sper sa se prinda amandoi
.
mult noroc fetelor care sunt in focuri !!!
medamaya1 spune:
Iazminn, M., de luni pleaca, dar nu stiu pina cind.Apropo, ti-au propus ei , fiv pe natural sau tu le-ai zis ca vrei?Cind faci? Eu se pare ca saptamina viitoare.Multa multa bafta 
cami30 spune:
Fetele mele, iubitele mele, dragele mele, explicati-mi si mie ca-mi crapa creierii pana ajung la un medic compentent sa-mi explice
Luna trecuta am avut niveluri de fsh-lh in zilele 3-14 care au crescut constant... de la 12-20 ( fhs- stiu ca e mare oricum) si de la 7-23 lh
Luna asta in ziua 3 am fsh 11 si lh 6,8 iar in ziua 14 fsh 1,6 ( sub limita de 1,7 a laboratorului) si lh 39.
Ce sufletul meu inseamna asta? Abia poimaine ajung la un doctor sa-i cer explicatii ( ca nu mai am rabdare pana in iunie cand am programare la comisie)
Pls din sufletelul meu de profan explicati-mi si mie valorile astea..
cami
Avalon spune:
quote:
Originally posted by cami30
Fetele mele, iubitele mele, dragele mele, explicati-mi si mie ca-mi crapa creierii pana ajung la un medic compentent sa-mi explice
Luna trecuta am avut niveluri de fsh-lh in zilele 3-14 care au crescut constant... de la 12-20 ( fhs- stiu ca e mare oricum) si de la 7-23 lh
Luna asta in ziua 3 am fsh 11 si lh 6,8 iar in ziua 14 fsh 1,6 ( sub limita de 1,7 a laboratorului) si lh 39.
Ce sufletul meu inseamna asta? Abia poimaine ajung la un doctor sa-i cer explicatii ( ca nu mai am rabdare pana in iunie cand am programare la comisie)
Pls din sufletelul meu de profan explicati-mi si mie valorile astea..
cami
Pai in ziua 3 e relevant fsh, nu stiu in ziua 14 ce arata... cat despre lh in ziua 14 dupa valoare pare ca esti in preajma ovulatiei... sa ghicesc: cand ai avut cea mai mica valoare fsh in ziua 3 estradiolul avea cea mai mare valoare din analizele facute de tine in ziua 3? Acesti 3 hormoni se interpreteaza impreuna.
Ioanatugs spune:
Iazmin eu stiu ca proful va fi in tara dupa 6 iunie, pentru ca atunci am si eu programare la d-sul si asistenta a verificat daca atunci va fi in tara. La dr. Cocei poti merge la eco, ea comunica foarte mult cu prof., asa ca multa bafta!!
Zafira si eu cred ca e bebe! Felicitari!! si sa repeti beta HCG-ul din 2 in 2 zile, ca sa fii sigura ca e ok. Multa bafta!!
Moniland ma bucur ca ti-au palcut pozele!
Cat despre urare, a fost cea mai originala urare primita vreodata de la cineva!!![]()

Si daca va fi asa cum spui tu, chiar mi-l agat de gat si fac o poza pentru tine, special!!

Iana_mari i-mi pare rau ca ai fost nevoita sa ajungi la punctie! Dar acum nu am inteles cand incepi FIV-ul??? Eu merg la d-sul in 06 iunie, cand voi fi z21 de Cyclo-progynova. M-am ingrasat 3 kg. de cand le iau si sunt fericita!! Eram prea slaba, nu-i asa???
cu drag Ioana
cami30 spune:
avalon estradiolul meu a crescut din ziua 3 de la 100 pg/ml la 109pg/ml in ziua 14..
deci ziua 3 fsh 11, lh 6,84, estradiol 100
ziua 14 fsh 1,6, lh 39, estradiol 109
cami
rubia spune:
fetelor desi n-am mai scrisa in ultima vreme v-am citit tot timpul si am trait alaturi de voi si bune si rele.va felicit pe toate cele gravidute si le doresc multa putere celor care n-au reusit. putere care sa le ajute sa mearga mai departe.vreau sa va intreb daca credeti in babe ca parca vreau sa ajung si eu la una de care am auzit. nu radeti de mine ca si eu am ras initial dar sotia unui var caruia Marinescu i-a zis dupa un FIV ca nu o sa ramana niciodata insarcinata s-a dus de doua ori la ea si e gravida (am aflat azi ca are 2,5 luni)
au mai fost 3 fete ,auzind de la ea, si culmea toate trei cu cateva fivuri la activ sunt gravide in doua luni.
ori sunt eu prea disperata ori se intampla ceva. nu stiu exact unde sta baba asta dar oricum o sa ma interesez.
acum nu imi sta mintea la altceva vreau sa incerc si asta.
Va pup
PS: lasati rautatile la o parte va rog mult aici suntem ca sa ne impartasim gandurile.
mersi
goggy spune:
Gabita78 multumesc frumos!
Verga[/b]
Adenuti cum esti? Tot asa te simti? cand te duci la control?
[b]Cristinici
Fetelor, am fost azi la eco. Am 6 foliculi pe OD si 6 pe OS. Au mai crescut ceva-ceva de vineri dar nu senzational. Au dimensiuni cuprinse intre 14.5 si 20, majoritatea fiind de 15. Dr nu a fost prea incantata, se astepta sa fie mai bine. Endometrul e de 11.
Concluzia: am facut puregon si azi, in total 13 zile de stimulare. Am adaugat si ceva nou, respectiv o fiola de Luveris. Declansarea e maine seara si punctia pe 22, adica joi.
Gagici, sa avem bafta!
Avalon spune:
quote:
Originally posted by cami30
avalon estradiolul meu a crescut din ziua 3 de la 100 pg/ml la 109pg/ml in ziua 14..
deci ziua 3 fsh 11, lh 6,84, estradiol 100
ziua 14 fsh 1,6, lh 39, estradiol 109
cami
nu, am vrut sa verifici numai pt ziua 3... si anume daca ai facut de mai multe ori analize in ziua 2 sau 3 sa compari valorile fsh (inca o data numai pt ziua 2 sau 3)... pe buletinul de analiza cu cea mai mica valoare fsh care o gasesti verifica ce valoare estradiol ai... acum compara de pe toate analizele din ziua 2 sau 3 valorile estradiolului... cumva celei mai mici valori fsh ii corespunde cea mai mare valoare estradiol? numai ziua 2 sau 3

.