FIV 178

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

GOGGY- MA SIMT FOARTE OBOSITA AM SI VOMAT SI NU A VENIT CM ,ASTAZI AM FACUT A-8-A INJ . DAR TRAG DE MINE SI SPER SA FIE TOTUL OK . STAI LINISTITA TREBUIE SA FIE BINE ITI TIN PUMNI STRINSI SI MA ROG SA FIE OK .TIE CIND TI-A VENIT CM ? IN TIMPUL TR (INHIBARE) TE PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Avalon.. nepriceputa sunt. ce sa fac, astea cu hormonalele nu le pricep si basta

deci luna trecuta ziua 3 FSH 12, 7; LH 7,2; estradiol 51
luna asta ziua 3 FSH 11,3; LH 6,84; estradiol 100

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Va invit la un nou capitol aici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by cami30

Avalon.. nepriceputa sunt. ce sa fac, astea cu hormonalele nu le pricep si basta

deci luna trecuta ziua 3 FSH 12, 7; LH 7,2; estradiol 51
luna asta ziua 3 FSH 11,3; LH 6,84; estradiol 100

cami

Da, exact asta am vrut sa-mi confirmi. Sa-ti spun de ce: fsh-ul este mascat de estradiol, cu alte cuvinte atunci cand valoarea e mai mica decat de obicei si estradiolul e mare (iar 100 este mare pentru ziua 3) nu va imbatati cu apa rece ca rezerva 'in crestere', pentru ca valoarea e denaturata de estradiol. Deci valoarea reala a fsh este cea care are corespondent un estradiol mic (in ziua 2-3 maxim 50). Asta legat de fsh-estradiol.

Acum si raportul fsh/lh e relevant (tot in ziua 2-3), ideal este un raport <=1 asta inseamna rezerva buna, cu cat raportul este mai mare, cu atat rezerva este mai mica. Semnalul de alarma apare cand valoarea raportului fsh/lh este mai mare de 2,5

Mergi la inceput