FIV 178

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zafira spune:

Buna fetelor,
ajutati-ma si pe mine. Am facut ET pe data de 08.05.2008, azi ziua 12 am facut bhcg la bios. Rezultatul este 19.53.....
sunt sau nu insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Dariela sa dea d-zeu ca toate analizele sa iasa bine
Antosit eu cred ca d-zeu ne incearca puterile si intr-o zi ne multumeste cu darul mult asteptat.
Zafira eu cred ca esti insarcinata si s-a prins mai tarziu.Felicitari!In ziua 14 repeta analiza ,valoarea trebuie sa se dubleze.
Unde ai facut fiv si cu cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by zafira

Buna fetelor,
ajutati-ma si pe mine. Am facut ET pe data de 08.05.2008, azi ziua 12 am facut bhcg la bios. Rezultatul este 19.53.....
sunt sau nu insarcinata?

Pe buletinul meu scrie ca intre 5 si 25 se interpreteaza in context clinic (habar nu am ce inseamna asta) iar pozitiv este mai mare de 25. Eu in ziua 7 am avut BHcg 33,82 iar in ziua 9, 111.Problema este ca si pregnilul de ex. poate creste val. BHcg-ului. Oricum dr. mei nu s-au pronuntat nici la valoarea asta pana nu am repetat testul si nu au vazut ca se dubleaza. Dar testul de sarcina cum a iesit?
Pup si succes

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

zafira -trebuie oricum sa repeti analiza miercuri. sa speram ca se "dubleaza" si treci fuguta la odisee

cu drag,
gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Zafira tin pumnii sa se dubleze valoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zafira spune:

Multumesc ptr sustinere
Iana, fiv am facut la Istanbul.
o sa repet miercuri analiza, am dat si eu ceva telefoane si mi s-a spus ca este totusi sarcina, dar valoarea poate fi mica ptr ca embrionii s-au prins mai tarziu.
Mie mi-au pus 3 embrioni cu dim de 4,4,7 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Evy, eu n-am inteles doua luni si jum. sau doua folii si jum.
Eu am luat aproape trei foilii si jumatate, tu nu-ti face griji in privinta asta, stiu medicii cat trebuie sa iei.
Sigur vei avea si foliculi destui.
Succes si tine-ne la curent.

Blanche, multumesc pt. gandurile bune, ma simt bine - e, cate o mica intepatura, dar suportabila. A,nu stiu cum de am reusit sa racesc si trag de ea..............De fapt cred ca sunt alergica la ceva, nu stiu ce, de cand am inceput diphereline - pe 26 mai, stranut si ma mananca pe gat. Am luat eu cate ceva in perioada aceea, insa nu mi-a trecut, acum la fel simt ca am ceva pe gat si ma apuca stranutul. Sper sa treaca cu ceva ceaiuri.

Zafira sigur s-a prins bebe.
Succes.

toate fetele si cat mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iana iti doresc un final fericit!!!!
Zafira, cel mai mult si mai mult conteaza dinamica hcg-ului. Repeta-l la 2 zile si trebuie cel putin sa-si dubleze valoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, super poze, super distractie!!!! La urmatoarea aniverasare iti doresc un bb agatat de gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Cele care sunteti pacientele prof Marinescu stiti in ce perioada e plecat din tara ( am citit aici pe forum ca ar fi plecat la un comgres)?!.Si inca ceva, daca sunt pacienta d-lui pot sa ma progr la dr Cocei in acea perioada? Urmeaza sa fac un FIV pe ciclu natural. M-o primi? Va multumesc!Pupici

Mergi la inceput