FIV 178

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Dream ce mai faci, sper ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyG spune:

numai sti la ce sa recurgi ,ca sa fdeasupra si sa ma sperii ,l-ai amestecat si pe dumnezeu.stai linistita si nu-ti mai face griji ptr mine.ai despicat firul in 100 ptr ce .ca nu trebuiau sa afle fetele numele celor care vor face ptr prima data asta in lume?da poate cineva sta acum in australia si vrea sa afle numele clinicii.le interzici tu sa incerce mai devreme dacat noi ,celelalte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by sandyG

numai sti la ce sa recurgi ,ca sa fdeasupra si sa ma sperii ,l-ai amestecat si pe dumnezeu.stai linistita si nu-ti mai face griji ptr mine.ai despicat firul in 100 ptr ce .ca nu trebuiau sa afle fetele numele celor care vor face ptr prima data asta in lume?da poate cineva sta acum in australia si vrea sa afle numele clinicii.le interzici tu sa incerce mai devreme dacat noi ,celelalte?

Ai dreptate Sandy. M-ai prins.Inteligenta ta este surprinzatoare. Eu de fapt complotez si incerc sa fac in asa fel sa nu se afle numele doctorilor, poate poate ii conving pe toti ca este descoperirea mea.De aceea am si postat articolul sa ma dau eu interesanta.Iar asta cu speriatu a fost tare.
Hai ca m-ai bine dispus.Este ultimul mesaj adresat tie. Ai frustrari mult prea mari pt a fi in stare sa porti un dialog civilizat.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Salutare!
Off...Iana!Cate mai ai si tu de tras....hai ca un sut in....e un pas inainte!Eu iti tin pumnii sa fie bine pana la capat!
Zouzou, Kora, Moni!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fetelor, ete un forum public, nu isi au rostul cuvinte de genul ''proasta'', ''mincinoasa'' si nu cred deloc ca, Catalina a facut-o cumva cu vreo intentie. Daca cineva ii cerea mai multe info sigur dadea si numele doctorului......eu cred ca a scris mesajul dupa ce a citit vestea si s-a grabit sa ne dea o veste buna. Mai cred ca tu, SandyG ai inteles gresit, si nu ai dreptul sa faci ''proasta'' pe cineva pe care nu cunosti deloc.

Mergi la inceput

Bubu, inca un pic si vom incepe sa.ti punem majoretele sa te incurajeze. Cum te simti?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

"ai sto diala more malakismenii,crezi ca daca-i ramas l-ai apucat pe dd de picior"

semneaza aceeasi SandyG intr-un PM.

Si public ii ofer o floare.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Catalina te rog nu te supara ca bebeii simt supararea ta, ei sunt cei mai importanti. Nu da importanta rautatii. Pupici x 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

este foarte urit la ce s-a ajuns de la un comentariu , nu cred ca este cazul ca pe acest forum sa apara asemenea rautati ,altul era scopul.SANDI ESTE URIT SA-I SPUI ASA CEVA DE LA UN SCHIMB DE REPLICI .CATALINA FELICITARI PT SARCINA SI SPER SA NU DAI IMPORTANTA RAUTATILOR SI SA-TI VEZI DE SARCINA SI SA NE AJUTI CU SFATURI PE CELE CARE AVEM NEVOIE TE PUP. NU VREAU SA INTRU IN POLEMICI CU NIMENI DAR SIMTEAM NEVOIA SA INTERVIN SA AMINTESC PT CE ESTE ACEST FORUM.SA NE SFATUIM SI SA FIM APROAPE DE CELE CARE IMPARTASESC ACEIAS DURERE ,SA LE FELICITAM PE CELE CARE AU REUSIT SI AU ACAPAT DE ACEST CHIN . VA PUP PE TOATE SI PUTER PT A REUSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Iana - Azi am fost la Coltea. D-na dr era la un seminar dar am discutat cu rezidentii dansei, doi oameni extraordinari. Vineri trebuie sa ma duc dupa rezultate.
Ai idee in ce perioada lipseste Marinescu?
Adenuti, Albena - Spor la injectat! Sper sa aveti rezultate pe masura!

Dariela

Mergi la inceput