FIV 178

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Buna fetele.Haideti sa va dau o veste buna, desi sper sa nu mai asteptati atat. Am citit azi intr-un ziar (nu de la noi)ca un medic grec si unul australian care cerceteaza de 6 ani procedura FIV, au reusit sa descifreze codul genetic al embrionilor iar in max un an se va putea face FIV cu un singur embrion si cu reusita 100%.
Doamne ajuta , era si timpul...

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

http://community.webshots.com/album/563456585ocpwoZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo28 spune:

Buna fetelor,
Catalinaintr-adevar o stire grozava ne-ai dat. Poti sa-mi spui si mie unde ai citit? Vreau sa citesc si eu....gasesc si pe Net stirea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Bubu73
tu in ce stadiu esti ?
la ce clinica ai facut Fiv ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo28

Buna fetelor,
Catalinaintr-adevar o stire grozava ne-ai dat. Poti sa-mi spui si mie unde ai citit? Vreau sa citesc si eu....gasesc si pe Net stirea?

este in lb. greaca... ziarul se numeste '"Vima Kiriakis" (TO BHMA).
zouzou daca esti pe receptie poate le traduci tu fetelor

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Daca Doamne Fereste nu se prind embrionii la cat timp dupa ET vine mestruatia , sau sangerarea ...?

eu tot fac calcule cum ar trebui sa vina c.m.-ul...daca e aproape de ET sau nu ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Evy28

Daca Doamne Fereste nu se prind embrionii la cat timp dupa ET vine mestruatia , sau sangerarea ...?

eu tot fac calcule cum ar trebui sa vina c.m.-ul...daca e aproape de ET sau nu ...

http://tt.lilypie.com/FWSpp3.png

In mod normal nu vine imediat menstruatia (10 -14 zile). Dar am inteles ca sunt si fete carora le-a venit mai repede).

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

multumesc Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor in-mi cer scuze ca nu am ami scris de citit va-m citit in fiecare zi am plans pentru fiecare nereusita si ma-m bucurat pentru fiecare reusita. Va pup pe toate si sa stiti ca nu va-m uitat mi-a fost foarte greu sa trec peste esecul meu luna viitoare intri in batalia pentru a avea un bebe . Va pup pe toate si va odresc din tot sufletul numai reusite. Fetelor bunica mea se duce la biserica SF Mina am sa dau acatist si pentru voi eu am listuta care vrea sa sa o trec pe listuta spunetimi ? Mii de pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Cata, super veste, iti dai seama cate femei ar fi fericite!

Evy, eu am facut FIV la MNL. Et l-am facut duminica trecuta(11.05), iar analiza pt.a-mi confirma o fac pe 28.05 adica la doua saptamani de la ET. In afara de dureri si multe, multe emotii nu am avut altceva. Dupa spusele fetelor, fiecare organism actioneaza diferit, asa ca nu trebuie sa fie un etalon.
Succes in continuare si sa ne tii la curent.

toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyG spune:

buna fetelor!traducerea din ziarul #964;#959; #946;#953;#956;#945; spus de catalina suna asa :un embrion si bun

greci si australieni cercetatori au reusit ptr. prima data sa citeasca (sa copie )codul genetic al embrionilor care se folosesc in fiv.,stire ce se traduce ca se vor implanta numai embrionii din punct de vedere genetic ,apti de a trai in uter.asa relateaza cercetatorii de la clinica de reproducere asistata #947;#949;#957;#949;#963;#953;#962; #945;#952;#951;#957;#959;#957; -genesis athinon si clinica monas din australia in ziarul human reproduction.noua metoda se asteapta se insemne sfarsitul transferului a mai multi embrioni in uter-metoda ce se fol. astazi in toata lumea ,ptr. a spori sansele de reusita .se asteapta ca aceasta descoperire va conduce la micsorarea nr. de embrioni tranferati ,ptr a diminua nr de sarcini gemelare ,care reprezinta unul dintre pericole ptr mama si embrioni.

Mergi la inceput