FIV 178
Raspunsuri - Pagina 17
sandyG spune:
fetelor ,acolo unde sunt numere am scris in greaca numele clinicii de aici ,dar am scris si-n romana asa ca n-ati pierdut nimic.
catalina2307 spune:
Fetelor hai sa fim serioase. Nici nu este relevant numele medicului grec sau al celui din Australia. Important este ca stiinta a mai facut un pas inainte si cat de curand vom putea beneficia de rezultatele muncii acestor oameni.Si medicii romani fac FIV-uri (sau o parte din ei se straduiesc) asta neansemnand ca romanii au contribuit in vre-un fel(improvizatiile lor nu se iau in calcul). Medicii pot fi si din Patagonia ,mai devreme sau mai tarziu , toate clinicile care se respecta vor urma cea mai buna procedura.
Va pup si tin pumnii la fete curajoase.
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
iana_mari spune:
Fetelor scuze pt. intarziere,dar dupa ce am venit de la Bucuresti (pe la 21, seara),a doua zi am plecat in delta.
Dariela asa este analiza dureaza 14 zile.Tu ce-ai facut cu analizele?Ai mers la Coltea?
Cristinici am facut progesteronul,dar nu cred ca este relevant pt. ca la mine c.m. este scurt (25 DE ZILE)si trebuia prin ziua 18,asa mi-a zis duduia.
Antosit multumesc iubita este adevarat am inceput tratamentul,dar cu stangul.Prima injectie am facut-o la giuli.
Si sa va povestesc ;
-LA eco am avut o mare surpriza doi foliculi de 22 si 23 nu s-au spart,pe ovarul drept ,iar pe stangul o formatiune nustiu mai cum a numit-o dr.Am finalizat totul printr-o punctie vaginala.
Deja au devenit rutina punctiile la mine,facand una si la primul fiv.
Urmatoarea vizita peste 2 saptamani sa vedem cum mai stau.Mi-a dat protocolul lung.
Pe 28 voi face ecograful cu dr. Cocei,Marinescu pleaca la un congres,dar mi-a promis ca la punctie va fi.I-am zis ca nu incep trat.Antosit ce zici am avut destule patanii ?
[pup
IOANATUGS TOATE CELE BUNE DE ZIUA TA!
sandyG spune:
catalina numele lui nu e trecut ,dar e trecut numele clinicii lui ok.in clinica are o echipa care au lucrat in colab. cu echipa din austalia unde a studiat si elsi de aceea nu-i scris numele lui ,ptr ca nu-i meritul numai al lui.deocamdata nici nu lucreaza asa ceva ,dar pe viitor cred ca va incerca.daca tot nu crezi ,intereseaza te cum se numeste clinica lui .sa nu spuna omul ceva ca -i sari ti in gat.tot ai efimerida ,documenteaza te,ok
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by sandyG
catalina numele lui nu e trecut ,dar e trecut numele clinicii lui ok.in clinica are o echipa care au lucrat in colab. cu echipa din austalia unde a studiat si elsi de aceea nu-i scris numele lui ,ptr ca nu-i meritul numai al lui.deocamdata nici nu lucreaza asa ceva ,dar pe viitor cred ca va incerca.daca tot nu crezi ,intereseaza te cum se numeste clinica lui .sa nu spuna omul ceva ca -i sari ti in gat.tot ai efimerida ,documenteaza te,ok
Imi pare rau dar te ataci degeaba. Eu cand am postat mesajul nu am facut absolut nici o referire la ceea ce ai spus tu. Pur si simplu am spus ca nu este relevant numele dr sau al clinicii pt. ca daca s-a facut aceasta descoperire toate clinicile vor folosi aceasta metoda atunci cand va fi pusa la punct, deci nu va fi cazul toate femeile dupa mapamond sa dea buzna in cabinetul aceluiasi medic.Deci nu este vorba despre ceea ce cred eu. Eu nu cred nimic si nici nu am incercat sa cred ceva.Eu am vazut articolul si primul meu gand a fost sa va anunt pe voi nu sa cred sau sa nu cred ceva. Daca as fi fost egoista as fi putut sa intorc pagina si sa imi vad de ale mele.Pentru mine important a fost continutul stirii nu numele ,si m-am gandit ca si pt voi.
Si ultimul lucru pe care as vrea sa-l fac este sa intru in polemici cu cineva de aici dar ma gandesc ca daca nu suntem sigure ca am inteles exact un anumit mesaj este mai bine sa ne si abtinem de la comentarii care probabil nu fac intotdeauna bine persoanei careia ii sunt adresate.
O seara buna.
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
adenuti spune:
CATALINA 2307-eu iti spun ca ma bucur cind aflu astfel de vesti .nu mai conteaza cind ,unde si cind se va intimpla ....Este important ca undeva cineva studiaza , ca femeile in situatia noastra sa aibe mai multe sanse ,mai multe sperante ,decit noi de a avea
. si eu as fi procedat ca si tine daca imi ajungea la urechi o veste de asa natura . Nu este cazul sa intrati in polemici de la asa ceva .Avem lucruri mai importante de discutat ,si poate la acelea nu le dam atita importanta .Eu va pup pe toate si sa dea DD sa devenim cit mai multe
, cu
sanatosi
. eu sint in a-7-a zi de Diphereline si ma simp foarte obosita si imi este foarte rau ,dar asta este . Nu ma plingeam doar vroiam sa va spun in caz ca mai are cineva aceleasi sintome sa nu se sperie .
zouzounaki spune:
stuart iti multumesc din suflet...nu m-ai uitat

catalina multumim pt stire,nu am fost pe faza pt traducere,dar multumiri lui Sandy G
...am sa iau si eu ziarul daca il mai gasesc sa vad ce si cum...dar asa cum ai spus sigur metoda va fi adoptata de toate clinicile care se respecta...pupicei si la bebei

Eu intru mai rarut,pt ca m-am hotarit sa nu incept nimic luna aceasta asa cum aveam de gind...simt ca am nevoie de o pauza sa ma refac si poate dau startul din nou in toamna..voi vedea...dar chiar daca intru mai rarut,sint alaturi de voi toate si fetelor in pline pregatiri le doresc mult succes...sint cu pumnii strinsi...numai bine Zouzou
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI