FIV 178
Raspunsuri - Pagina 15
gabita78 spune:
Goggy, mult succes la punctie si fii increzatoare!
FEtelor, statea azi dimineata si ma gandeam la cate sacrificii facem noi pt a avea un copil si altii care ii au in mod natural nu-si dau seama cat sunt de norocosi.
Spun asta pt ca sora mea are 22 ani si 2 copii: un baiat de aproape 2 ani si o fetita de 4 luni pe care am dus-o eu la botez. Cu toate acestea, desi eu ii consideram un cuplu implinit, au probleme, se cearta din toate nimicurile si vazandu-i asa ma doare sufletul caci viata e tare nedreapta.![]()
Oricum, familie perfecta nu exista, daca ai una n-o ai pe cealalta si tot asa ne trece viata.
Asera citeam un pasaj din evanghelie care mi-a ramas in minte si in care Cristos spunea :"Cereti si vi se va da, bateti si vi se va deschide, cautati si veti gasi".
Asadar noi vom cere , vom bate, vom cauta, pana cand Dumnezeu ne va asculta rugaciunile si ne va da ceea ce ne dorim.Caci pana la urma ce este viata decat o cautare continua a ceea ce iti doresti.
Faca-se voia lui Dumnezeu!
KoraPop spune:
Ioanatugs LA MULTI ANI si toate dorintele sa ti se implineasca! 

gabita78 
Kora
CARPE DIEM!
camid spune:
IOANA LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca visul.
Fetelor care sunt in focuri le doresc sa aiba parte de foliculi mari si de calitate; si lor sa li se implineasca visul.
Evy28 spune:
Buna fetelor
am si o eu intrebare daca nu deranjez .
cat timp inainte de inceperea tratamentului se iau anticonceptionale ?
caci eu am luat deja doua folii si saptamana viitoare ar trebui sa o incept pe a treia ...deci pana la prima injectie cu Diphelerine ar fi 2 folii jumatate ?
nu stiu ce sa fac .sa o mai incep sau sa las corpul sa respire si sa il inhib apoi cu Diphelerine ?
multumesc mult de tot
gabita78 spune:
Kora, ce mai faci
?
Doris, cum o mai duci? in ce parte a orasului locuiesti ca poate putem sa ne intalnim.
Fetelor, ma trece cineva si pe mine la aspirantele lunii iunie?
cristinici spune:
Evy , eu zic si prea multa inhibare strica, mai ales daca ti s-a recomandat tratamentul lung.
Goggy tin pumnii si chiar sper sa fie ultimul.
Stiti vreun xerox pe langa Giuly?
cristinici
bubu73 spune:
Evy28, la fel am luat si eu AC. microgynon-cam doua folii si jumatate pana la diphereline. Din prima zi de CM pana cand am inceput injectiile.
Nu trebuie sa intrerupi, ovarele trebuie sa stea in repaus.
Asteptam vesti bune.
Succes si sa ne tii a curent.
stuart spune:
zouzou, 

& 

pt. tine!

Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
Evy28 spune:
Multumesc din suflet pentru raspuns . Am mari emotii , in curand incep tartamentul si sper sa imi ajute dumnezeu sa reusim .
mi-e tare frica de punctie , nu va pot explica de ce , si deasemenea imi doresc ca sotul meu sa aibe productie buna in ziua respectiva si sa fertilizam cat mai multe ovule sa avem si pentru data viitoare .
si corpul meu sa primeasca 
....
antosit spune:
Buna dimineata!
Mama da ce liniste pe aici.... vremea frumoasa de afara nu va lasa la calculator nu?![]()
Iana ce faci?...
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"