colica biliara
Raspunsuri - Pagina 3
mhldvrc spune:
Mary, si eu te sfatuiesc la fel. Fara complicatii, te poate opera laparoscopic si in trei zile esti acasa. Mie mi-a fost frica de operatie, si pina la urma tot acolo am ajuns. Am suferit apoi si foarte mult. Una e sa ai 3-4 incizii de 1-2cm si alta e sa ai toata burta taiata, am mai stat apoi si cu ker-ul inca 2 luni(am avut drenaj biliar extern). Bineinteles, tu sti mai bine ce-i de facut.
Sanatate!
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
mhldvrc
marrycalu spune:
Multumesc mult pt. incurajari fetelor,laparoscopic ma opereaza a zis.
Ai dreptate,nustiu cat voi mai putea suporta migrenele si raul asta.
Mie nu-mi este frica de operatie,mie mie frica daca nu-mi vor trece migrenele si greata dupa operatie.Am facut si reflexoterapie mai demult si mai rau mia fost,de ce oare?si cand luam vitamine tot mai rau imi era,care ar fi explicatia?doctori nu o gasesc.
marrycalu spune:
april,cred ca luni ma internez.Am mai fost la niste medici si am cerut pareri,majoritatea zice ca nui de la fiere,sa nu o scot daca nu sunt pietre,dar acum am fost la sp.Militar,la medici care-i cunosc demult,internistul a zis ca de la colicist pleaca,si chirurgul care are ceva expierenta,de el sunt operata si de apendicita,a zis ca mil scoate,ca sunt simtome de la colecist,numai ca el nu opereaza laparoscopic,din cauza asta nu m-am dus pana acum la el.Nu prea sunt incantata de operatie clasica,dar am incredere in el,il cunosc si parinti mei.El a zis sa nu mai cheltui bani degeaba cu atatea investigati.Si ieri am varsat,am incercat un remediu homeopat,inafara ca am varsat nu ma ajutat cu nik.
Nu mai pot suporta greata asta,migrena,trebuie sa o scot.
april spune:
sa inteleg ca te operazi clasic? refacerea va fi ceva mai grea.
iti doresc multa sanatate.
tinem punmii
marrycalu spune:
Multumesc mult.Stiu ca recuperarea va fi mai grea,dar asta e,si ma e si taietura mare,dar macar il cunosc pe medic de ani de zile,acum imi pare rau ca nu m-am dus la el mai demult.E singurul chirurg care mia zis ca un colicist malformat poate da asa ceva,ma gandesc ca nu vb. de-aiurea,are experenta si-i si sef de clinica,conteaza sa ma vad bine,fara greturi si migrene.
marrycalu spune:
Da,m-am operat.Taietura nu-i mare,arata destul de bine,mi-a pus fir intradermic,va arata ca o zgarietura,a fost bine,numai ca miau dat niste prednison de la orl,si mia fost f. rau,acum incep sami revin,ma durea o ureche.Acum pot sa mananc,vad ca-mi este bine,sper sa fie bine deacum.Ma simt inca ametita si slabita.Era o doamna cu icter,vai,arata groaznic,cu furtune prin nas,ca lamaia arata,deacum mi-am luat de-o grija cu fierea.
marrycalu spune:
Nu am mai luat si garantat nu voi mai lua niciodata,Da,am scazut treptat doza,duminica le-am terminat,dar am inteles ca dureaza o saptamana pana ies din organism.Mau terminat pastilele astea,mau dat cu totul peste cap,ai luat vreodata,ti-a fost rau?
Multumesc!