colica biliara
Raspunsuri - Pagina 2
mhldvrc spune:
Tot la fel se manifesta si la mine. Dureri insuportabile de cap, greata, varsaturi, oboseala, ma ingalbeneam, etc. De fiecare data imi spuneau ca am dischinezie biliara, si nu este de operat fiindca nu am pietre. Colecist cudat, pereti ingrosati etc. Dupa mai multi ani, am ajuns de urgenta la spital in urma unei crize insuportabile, facusem colecistita microlitiazica, m-au operat dupa o saptamana, aveam transaminazele foarte mari, facusem icter. Ce-ti pot spune, nu mai sta, mergi la un chirurg, din cauza ca pietricelele au migrat am facut si pancreatita.
Iti doresc sanatate.
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
mhldvrc
marrycalu spune:
Serios,mhldvrc?si totusi de ce doctorii nu stiu ca se poate sa fie de la bila?Eu dimineata m-am trezit la 5,30 cu un rau de nustiam ce sa fac,am luat o gura de ulei de masline,si mam culcat pe partea dreapta,apoi cand mam dus sa ma spal pe dinti ca aveam gust rau in gura,am varsat numai venin,de ce oare?uleiul de masline nu trebuia sa ajute bila,nu sa o vars?
april spune:
Ti-ai golit bila. Canalul de evacuare e prea gatuit. Ai exact ca mama mea. Doar galben-verzui elimina. Eu inca n-am ajuns in stadiul asta...dar mult nu mai am. Nu mai sta, vezi alt dr.
marrycalu spune:
Multumesc,april.Si mama mea zice la fel,dar la echo nu se vede ca-i canalul ingust?dr. a zis ca nu-s infundate canalele,merg maine la un alt dr.,sa mai vad ce zice.
april spune:
Ar trebui sa se vada la echo, la mine se vede, si la fii-mea, din pacate. Uite ca eu am mostenit de la mama mea iar fata mea de la mine aceasta pb.
Sa ne spui maine cum a fost la dr.
mhldvrc spune:
Doar la ultima eco, facuta cu o zi inainte de operatie, s-a vazut o pietricica de 10mm. Cand m-au deschis, a trebuit sa le aspire, pocnise deja vezicula biliara. Am stat foarte mult in spital, aproape 2 luni.
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
mhldvrc
marrycalu spune:
Am fost la medic,la fel mi-a gasit,colecist malformat(septat)infundibular si migrena,in rest nimic,a zis ca sa merg sa o scot bila,dar nu-mi poate spune el daca 100%o sa-mi treaca,ca migrena poate fi din f. multe motive,sa incerc imigran,dar am luat mai demult si nu mi-a trecut migrena,deci nu-i migrena clasica,si pe mine nu ma tine 3 zile,ci mult mai mult.Sincer nustiu ce sa fac,m-as opera,dar mie teama,daca nu-mi va trece.Sunt intr-o mare dilema.
april spune:
Mary, parerea mea e ca ar trebui sa te operezi, insa tu stii cat mai poti indura migrenele cumplite si starile de rau general. Ce a zis dr. te poate opera laparoscopic sau clasic?
Mama mea a ajuns la operatie ca ultima sansa de a supravietui. Cand au deschis-o au constatat ca avea malformatie congenitala, cu incurcaturi mari de canale (pe atunci nu exista eco, nici laparo).
Sanatate si mult curaj.