colica biliara

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Eu nu am luat, insa a luat fetita mea cand era mai mica si facea laringita. Atunci am aflat ce inseamna si am incercat sa nu-i mai dau decat fff rar si ff putin. Acum e bine si nu a mai avut nevoie, insa i-a scazut f tare imunitatea. Multi dr dau prednison de cate ori nu stiu cum sa o scoata la capat. Pe mine ma ingrozeste acest medicament.

Mari, mai ai dureri de cap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Dupa operatie mam simtit bine,cum am luat prednison,a inceput sa ma doara capul,de fapt tot corpul,groaznic a fost,acum incet incet vad ca-mi trece.Farmacista a zis ca dupa 5-7 zile iese medicamentul din organism,eu de luni nu mai iau.Greata nu mai am,ma mai doare operatia,si ficatul uneori,dar vor trece.Capul ma durut ingrozitor de la prednison,cu vertij,nu mai vreau in viata mea,si nu sint singura care a patit asa ceva de la acest medicament.

Mergi la inceput

Capul doare rau si de la anestezia generala. Catva saptamani e cumplit. Asa ca nu stiu daca de la Prednison ai avut migrene si vertij. Oricum bine ca nu mai iei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Cine mai stie,dar pe mine ma durut imediat ce le-am luat,poate era prea repede dupa operatie si organismul esra prea slabit.Oricum numi mai trebuie in veci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Pana la urma ce ti-a zis medicul dupa ce te-a operat,avea pietre,nisip, nu se mai putea elimina, care era treaba cu fierea?

Mergi la inceput

mary cum esti acum? mai ai dureri de cap?
eu am facut o criza urata de fiere in we trecut si tare cred ca in viitorul nu prea indepartat o sa trec si eu la eliminarea bilei.

ce ti-a spus chirurgul dupa operatie?
mary poti sa-ti activezi PM ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

La eco, mie mi-au gasit 1 polip pe colecist, fara calculi. Eu nu am niciun simptom, greata sau dureri de cap, nimic, am descoperit intamplator. De operat nu vreau sa ma operez prea curand, aveti idee cat se poate sta cu un asemenea polip ?

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, mama a patit exact asa. De cand o stiu facea crize, voma 2 zile, groaznic, si asta pana cand a urmat un tratament cu integratori alimentari, in special un suc de Aloe Vera, care si acum face minuni la ea.
Pe langa probleme de bila, ( desi scoasa si ea facea in continuare crize groaznice), avea probleme cu ficatul ( fiind in prag de ciroza), pancreatita, si multe altele, iar acum e bine.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput