Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 57
Raspunsuri - Pagina 21
Leditia spune:
Stiu ca Tutunaru spune sa iei pregnyl,chiar imediat cum afli ca esti insarcinata,mai ales daca ai sarcina pretioasa sa zic asa..Si citeam un prospect acum de pregnyl si am vazut ca nu trebuie utilizat in timpul sarcinii.Acum chiar sunt confuza.Ma poate lamuri cineva?Mersi frumos.
POZE
alina_27 spune:
Buna dragele mele........nu stiu daca va mai amintiti dar eu sunt prietena lui Roxy care a ramas insarcinata prin martie cu ajutorul lui tutu. La mine lucrurile au fost destul de simple, dupa 3 ani de incercari, datorita lui Roxy, am ajuns pe mainile lui tutu. Am reusit sa raman insarcinata dupa doar 2 luni de monitorizare, fara sa mai fie nevoie de laparo ( sotul era ok, eu eram problema....s-a dovedit ca ovulez aiurea si ca bebe nu se prindea pentru ca noi nu stiam care e momentul propice)
Totul a decurs foarte bine, Tutunaru m-a luat in evidenta si am inceput tratamentul de sustinere ...pana in saptamana 8 cand am revenit din nou in randurile voastre.......sarcina s-a oprit in evolutie chiar pe 1 Mai.
Ce a urmat, nu are rost sa va povestesc..........acum astept sa treaca durerea si perioada de repaos si sa incep din nou proiectul bebe.
Desi va citesc in fiecare zi, si sunt alaturi de voi mereu, am intat sa ii raspun Laditei cu privire la Prgnyl.
Da, dl. doctor mi-a prescris si mie Pregnyl de la prima consultatie. Si eu am facut un atac de panica cand am citit pe prospect, insa, m-am linistit imediat dupa ce am citit pe forum infertilitate.ro explicatiile, foarte pertinente de altfel, pe care le da dl. doctor gravidutelor speriate. Asadar, eu am avut incredere in Pregnyl si sunt convinsa ca face bine (desi la mine nu a fost un caz fericit).
Asadar, Tutunaru stie ce face........mergi pe mana lui si nu o sa regreti cu siguranta.
Va pup dulce si de acum inainte o sa va scriu mult mai des, daca ma primiti si pe mine ( ca oricum, de citit va citesc non stop)
alina_27 spune:
Leditia, scuze, am scris gresit numele tau.......
scuze.
Fetelor, sa ma stergeti si pe mine din listuta cu gravidute........mutati-ma in listuta cu aspirante va rog frumos.......

Alina
8 +
magdita spune:
Alina![]()

Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa treci cat mai repede peste trauma si sa iti dea din nou fericirea de a fi insarcinata, de data asta pentru 9 luni, iar la finalul lor sa iti tii minunea in brate. Suntem alaturi de tine
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
lalitica2000 spune:
alina_27, bine ai revenit si iti urez ca urmatoarea luna sa ne anunti ca ai ramas
si ca de data asta va fi totul bine. Atata timp cat ai incredere in doctor, totul o sa fie bine.
aris26 spune:
fetelor, nu luati in nume de rau orice intrebare referitoare la cand o sa faceti un copil. pe mine ma intreaba toata lumea!!! dar chiar toata si raspund calm, o sa fac o sa fac...e vreo graba? pana acum a mers f bine raspunsul, singura problema e ca intrebarea recidiveaza si culmea chiar de doua ori in aceeashi luna de la aceeashi persoana
. eu nu ma mai supar pentru ca acum un an si ceva o cunoshtintza mi-a povestit ca se chinuie sa ramana si nu merge(pe atunci pt mine ideea de a face un copil era doar asha....un plan viitor) si ma trezeam ca proasta ca de cate ori o vedea pe tipa respectiva o intrebam subtil daca are vreo veste noua
eu cu cele mai bune intentzii, problema e ca am pus intrebarea de vreo 3-4 ori pana mi-a picat si mie fisa ca ar fi cazul sa ma opresc ca altfel mananc bataie
. nici eu nu am spus decat catorva prieteni buni ca am o oarecare problema in a concepe, pentru restul sunt inca in faza de a ma mai gandii daca e un moment bun sa devin mama.
bafta tuturor!
aris26 spune:
alina
bine macar ca stii ca poti sa ramai si inca ushor. multa bafta sa te auzim luna viitoare cu o veste buna si sa o ti numai cu vesti bune pana dupa nashtere.
bafta tuturor!
magdita spune:
Ledi
, citeste mai jos :
"observ cu o oarecare tristete, din intrebarile de tipul acesta, ca acestui pregnyl i s-a acordat o utilitate care frizeaza fantasticul. poate ar fi bine sa intelegeti ca el are DOAR trei mari indicatii: 1. inducerea maturarii ovocitare si a declansarii ovulatiei (in calitate de molecula surogat LH) 2.reducerea riscului de avort spontan in cazurile DE SARCINA cu sangerare in primul trimestru sau in cele cu risc de avort imunologic (prin efectul angiogenetic, imunomodulator si cel inductor al diferentierii trofoblestului) si 3.in cazurile DE SARCINA cu placentatie deficitara, cuantificabila prin rezistentele crescute pe arterele uterine (prin efectul vasodilatator datorat receptorilor LH de pe arterele uterine). restul sunt speculatii si v-as ruga frumos sa nu mai folositi pregnylul in tot felul de inginerii terapeutice, ca de exemplu imediat dupa ovulatie, cand nici macar nu stiti daca s-a produs fecundatia, sau inainte de aparitia sacului gestational IN UTER. chiar nu e o joaca asta... "
sursa : infertilitate.ro
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
tamaryllis spune:
M-am mai luminat acum cum e cu laparo si HSG. Asta nu inseamna insa ca nu imi este in continuare frica. Mai am totusi 2 luni de monitorizari; poate s-o intampla minunea! Mai am o intrebare, fetelor: anestezia ti-o face in coloana? sau in mana? sau cum? prin perfuzie?
De....curiozitati copilaresti!![]()