Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 57

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Multumesc din suflet pt. incurajari. Daca aveti detalii, despre orice, analize, preturi, ce ar trebuii sa stiu, nu stiu orice, va rog scrieti-mi in limita timpului d-voastra disponibil.
Va sarut numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Alexuta, noi suntem toate pe sistem tu, eu , noi, fara chestii d-astea protocolare gen dumneavoastra, doar suntem toate in aceeasi galeata...

Sfaturi gasesti berechet da pretutile s-au mai actualizat. Deci, ce te intereseaza exact? Intreaba-ne ca raspundem prompt!

Gica, gica, nu-mi raspunzi....

Pupe, pupe,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sor'meo ceva ceva am io in cap ... cand as vea sa ma operez ..sa vaz cum imi fac loc in programul lui tutu

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Cu un SMS sigur iti faci loc, numa trimite-l odata sa scapi de grija. Sa nu te apuce concediu si tu sa fi tot nelaparoscopiata! Nu de alta dar cum vaz eu ne inmultim ca ciompercile dupe ploaie la usa lui Tutu...

Pup

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

georgia curaj . ai incredere in ce iti spunem noi. e super misto sa faci laparoscopie .
hai sa facem galerie fetelor sa o incurajam pe georgia sa trimita sms.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Rocsy, mor de ras! Mi-a placut expresia aia: e super misto sa faci laparo!
Credea ca numa eu am avut senzatia asta, iti spun, asa mi-a placut somnu ala... Am simtit si eu ca m-am odihnit complet!

Deci sor-me-o curaj, ca e supr misto sa faci laparo! Daca nu trimiti SMS ma apuc si eu de majorete!

Plec razand de la serv, cu majoretele in gand!(Na ca fac si poezii)

Pup fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GINA-MONICA spune:

BUNA FETELOR
STIE CINEVA LA CE ORA IL GASESC PE TUTU LA SPITAL MIINE DIMINEATA CA MIERCURI AM RAMAS BLOCATA IN TRAFIC SI LA 8 CIND AM AJUNS INTRASE DEJA IN OPERATIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaraluca spune:

Georgia CURAJ:

SMS
SMS
SMS

Va pup,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

haide georgia, ce e cu frica asta? Eu nu m-am operat inca, dar daca fetele au spus ca nu e mare scofala, stiu ele ce stiu. Eu abia astept sa treaca urmatoarele 2 luni de monitorizare sa ma programez si eu la operatie. macar stii o treaba. Deci:

Tutunaru e in fiecare dimineata la spital. E bine sa fii acolo pe la 7-7:30 ca pe la 8 intra la vizita si pe urma are operatii si dai mai greu de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

felix sa stii ca mi-a placut si mie somnul. era asa de dulce somnul ala si fara vise. si mama ma trezea ii era teama si nu ma lasa sa dorm. asa ma enerva . si cum nu zicea nimic iar adormeam si dormeam asa de bine. asa ca georgia fa laparo nu mai sta. sa vezi si tu ce inseamna un somn adevarat.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput