Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 57

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Feli, scuze, uitasem ca mi-ai povestit de scrisoarea medicala, sunt ametita rau

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magdita, draguta mea, nu-ti face probleme, si eu uit multe chestii da cred ca e normal la varsta noastra inaintata.

Pup,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor se termina capitolul si nu a mai anuntat nimeni ca e gravi. hai fetelor ce mai stati . repede ca se termina capitolul.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

quote:
Originally posted by georgia_c
zenobia , stau cu ochiul geana pe tine , sa vad cum iese testul , caci vaz ca mai ai nitel si te testezi

Nu e nicio sfaraiala, Georgia, pentru ca nu ma testez niciodata si, oricum, n-am eu norocul asta "porcesc"

PS. Bine ca mi-ai adus aminte in ce zi sunt, ca eu uitasem.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia, Album, Barzoiul buclucas

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fetelor,

da vad ca aveti logoree, nu gluma....

felixpentru ca nu te lasi si esti optimista. e imposibil sa nu reusesti sa-ti implinesti visul. Precum spun de fiecare data ne-o veni si noua randul odata si odata.

rocsy, sa stii ca fiecare dintre noi a avut parte de aceste intrebari. Si pe mine m-au intrebat diversi prieteni, cunostinte;la toti le-am propus ca ei sa nu ma mai intrebe cand fac copil iar eu le-am promis ca atunci cand voi ramane insarcinata ii voi instiinta imediat. De atunci, crede-ma ca nu ma mai intreaba nimeni.

magdita, cum mai merge treaba?

Mergi la inceput

Fetele, am gasit ceva interesant, apropos de naturiste pentru cervicite, chisturi ovariene si alte chestiuni care ne privesc pe noi. Uite, va dau adresa, sper sa va foloseasca http://hofigal.eu/ghid.(mai puneti si php) Sper sa nu ma restrictioneze moderatorii....
Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

fetelor io ca de obicei , nu sunt 100% de acord cu ce zice dr t ... ca asa-s io mai gica contra ...ca atare , am cautat si am gasit si alte pareri ...

Ecografie histero-contrastanta (HyCoSy)

In clinica noastra avem posibilitatea sa examinam trompele uterine, fara operatie sau anestezie. Printr-o consultatie ecografica speciala, se poate verifica daca trompele uterine sunt obturate, partial sau complet. Un cateter mic este introdus in uter, prin vagin. Dupa injectarea unei solutii sterile, trompele pot fi vizualizate cu ajutorul ecografului (in cazul in care exista permeabilitate de-a lungul trompelor). Pentru aceasta consultatie nu este ncesara anestezie.

Laparoscopie (Cromoperturbare)

O alta metoda de verificare a permeabilitatii trompelor uterine este reprezentata de endoscopia abdominala (laparoscopie), metoda prin care trompele sunt irigate cu o solutie colorata (cromoperturbare). Acest procedeu de examinare este preferat in special cand se presupun si alte boli, de ex. endometrioza, chisturi ale ovarelor. De asemenea, se recomanda atunci cand ecografia contrastanta nu este relevanta.

(este vorba de clinica germana mittelrhein)

ma gandesc ca la noi , tehnica e mai malgase asa , adica mai preistorica , si decat sa se "riste" , mai bine ne sfatuieste direct laparo ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

georgia eu zic ca merita sa faci laparo. stii de ce?
pentru ca nu descoperi numai permeabilitatea trompelor ci si alte afectiuni ca de exemplu endometrioza.din cate stiu nu exista alta modalitate de a descoperi endo.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Zenobia, porcesc neporcesc , trebuie sa ne loveasca si pe noi cumva norocul asta ....
io parca sunt un copil mic ... pe bune ... sper pana in ultima clipa .. sunt cele mai misto 14 zile din luna ... dar si cand vine cm .. imi vine sa arunc cu tampoanele alea ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Gica contra, salutare!

Pai e nemtasca clinica aia. Eu ma bucur ca putem face in Romanica macar laparo. Ca tehnicile astea noi greu se implementeaza si la noi in tara... Heee, daca as fi avut posibilitati materiale, de timp si de distanta m-as fi dus si eu la Szeged sa ma vada macar doctorii unguri... Sperante pentru nemtili nu cred ca am...
Ia zi tu la jinecologu teoretician, te-ai hotarat pentru data cand vei face laparo si histero (banuiesc ca asa doresti si, daca stiam dinainte, asa ceream si eu)?

Pupici, pupici,

Felix

Mergi la inceput