Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 57
Raspunsuri - Pagina 22
magdita spune:
quote:
Originally posted by tamaryllis
M-am mai luminat acum cum e cu laparo si HSG. Asta nu inseamna insa ca nu imi este in continuare frica. Mai am totusi 2 luni de monitorizari; poate s-o intampla minunea! Mai am o intrebare, fetelor: anestezia ti-o face in coloana? sau in mana? sau cum? prin perfuzie?
De....curiozitati copilaresti!
In mana iubita, si nici nu ajungi sa numeri pana la 10 ca ..... somn de voie
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
magdita spune:
Zeno
, vrem capitol nou
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Leditia spune:
Mersi frumos fetelor.Poate in cele din urma tot la el ajung,ca vad ca aici nu dau de nici un dr despre care macar sa-mi fi zis cineva ceva de bine..si am sunat peste tot si abia in iunie-iulie ma pot programa.
Bine stiu ca si la Tutunaru tot la fel de greu ajungi..Off nu mai stiu ce sa mai fac(plus drumurile,distanta..)..am 2 teste de sarcina pozitive,o eco facuta care atesta sarcina..si nici un dr care sa ma urmareasca.Si pana ajung eu la unul,mi-e sa nu se intample ceva..nah,nu se poate spune ca n-am motive sa nu fiu ingrijorata..
POZE
oana80 spune:
Buna fetelor!
eu va urmaresc de mult, cam de cand ma duc si eu la tutu, de prin noiembrie, dar din pacate nu am scris, mai mult din lipsa de timp (la serv nu pot si acasa aj dupa 8)
am mai intrebat cate ceva cand am avut nevoie si mi-ati rasp de fiec data
acum am timp pt ca sunt proaspat laparoscopiata (de luni), a fost ok, cu exceptia reactiei la anestezie (muuulta greata), dar in rest mi s-a parut o operatie usoara (aviz fetelor care se tem, nu e mare lucru, iar conditiile la elias sunt acceptabile,mai ales ca nu stai mai mult de 12-24 h)
referitor la recuperare, pe mine ma ingrij un pic faptul ca am usoare scurgeri de sange. intr-un fel mi se pare normal daca s-a umblat inauntru sa sangerezi, dar e deja a 4a zi. oare tb sa ma ingrijorez?
Multumesc!
oana
Zenobia spune:
Ce harnicute sunteti!!! Capitol nou aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
, Album
, Barzoiul buclucas
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor