Cafea cu aroma de femei -*83*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

W !

Aida ce mai face Emma? Am vazut pozele de la Paris, sunt superbe!

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

De Maru stiti ceva, o fi in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetelor. Am luat o si vam pupat

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Hola fetelor!

Cam tarziu pentru cafea, hm? Azi nu prea am avut "loc" sa intru pe forum de la birou, iar acasa abia acum am ajus. Cafeaua insa am baut-o cu gandul la voi si la gogosile pe care nu le-am cumparat dimineata pe motiv de coadaaaaa......

Maine iar cred ca lipsesc la apel, ca am ceva de pus la punct cu sefele mele pe o procedura, si va fi "vanzoleala" la mine la birou. Asta ar putea, desigur, sa ma faca sa ma simt importanta..... Da' sincera sa fiu m-as lipsi de atata importanta si m-as duce sa ma plimb. Am asa un chef sa respir aer de pranz.... In cladirea in care avem birourile nu se deschid geamuri decat pe motiv de incendiu sau daca intervii la administratia cladirii, si atunci se deschid toate odata, si nu le convone altora de prin alte birouri. Ca atare .... ma primeste si pe mine cineva maine pe la pranz, la o gura de aer cald si, fireste, cafea?

Va pup mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

vino la mine, deja fonctioneaza A/c-ul la greu.

imi cer scuze, va copiez mesajul pe care l-am pus la sezatoare

joi m-am operat laparoscopic de fiere. Stiu ca mai e una din fete in situatia mea, nu mai retin daca a facut operatia sau nu...

ne-am prezentat joi la spital, s-au purtat impecabil cu mine, impecabil. Eu sunt o fricoasa extrema, n-am avut nici o problema. Ajunsa la sala de operatie, cand m-am suit pe masa, m-a intrebat chirurgul cum ma cheama. I-am spus ca nu stiu, ca m-am razgandit ca vreau acasa. Ok, a zis calm, trebuie sa stiu cum te cheama ca sa te tai de pe lista. I-am spus cum ma cheama. M-a intrebat ce ar trebui sa imi faca....i-am spus liposuctie si daca tot umbla sa imi scoata si fierea ca ma cam deranjeaza. A zambit, asistentele se tavaleau de ras, celalalt doctor avea ochii cat cepele. Apoi anestezista mi-a zis ca imi pune oxigen pe masca, sa respir adanc, sa ma gandesc la o plaja exotica, la valuri, pescarusi si tot tacamul. Mi-am scos masca si i-am zis ca in vecii vecilor n-am sa calc in Mexic sau Cuba daca pe plaja te asteapta in halate verzi cu cutitele pregatite. Apoi s-a rupt filmul. Seara am fost acasa, am mai multe gauri decat originalul, Victor imi zice perforata.
Prima noapte si ziua urmatoare au trecut mai greu, Victor a stat langa mine. Acum sunt ok, mai uit ca am gaurile neoficiale, ma dor cand ma intorc de pe o parte pe alta.
In rest? ma bucur de zilele de repaos

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata ,poftiti la cafa si o gustarica

Maru sa-ti revii repede si sa te acomodezi repede cu"gaurile neoficiale"

{pup] intregul

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

BOALA

Doctore, simt ceva mortal

Aici, în regiunea fiin#355;ei mele

M#259; dor toate organele,

Ziua m#259; doare soarele

Iar noaptea luna #351;i stelele.

*

Mi s-a pus un junghi în norul de pe cer

Pe care pân#259; atunci nici nu-l observasem

#350;i m#259; trezesc în fiecare diminea#355;#259;

Cu o senza#355;ie de iarn#259;.

*

Degeaba am luat tot felul de medicamente

Am urât #351;i am iubit, am înv#259;#355;at s#259; citesc

#350;i chiar am citit ni#351;te c#259;r#355;i

Am vorbit cu oamenii #351;i m-am gândit,

Am fost bun #351;i-am fost frumos…

*

Toate acestea n-au avut nici un efect, doctore

#350;i-am cheltuit pe ele o groaz#259; de ani.

Cred c#259; m-am îmboln#259;vit de moarte

Într-o zi

Când m-am n#259;scut.

Marin Sorescu

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

'Neata fetelor am venit la o
MArusanatate multa, curajoaso sti se zice ca sa nu razi de atu mai da am ras de ce dila esti meiiii, auzi sa se ridice ca sa plece ca ssa razgandit si ce facusi cu ei sa rada asa mei ca te gauri, trebuia sa arunci cu ceva dupa ei Bine ca ai scapat cu bine
Dodo lui Bodo, cum se mai simte?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna dimineata fetili.

Maru iti doresc multa sanatate si sa iti revi repede.
Stefania cum te mai descurci cu piticuta ta?
Ina?Mai stiti ceva de ea ca eram tare curioasa sa vad ce face si cum se descurca si ea?
Aida tu cum te mai descurci cu matza ta?Ii este mai bine?Ai mai trecut peste situatia asta?
Restul fetelor sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

maru bravo curajoaso , lasa ca o sa vezi ce bine e fara fiere si o sa scapi si de kg care te deranjeaza fara nici un efort

iuliana bine ai revenit! In situatie de recadere am mai fost cu ea , dar sa primim NU de peste tot nu am mai fost.
Ce face pitica ta? Te fugareste?

la toate si o zi buna!

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Marule,pana la urma ti-a facut lipo sau macar un lifting?

Mergi la inceput