Cafea cu aroma de femei -*83*
Raspunsuri - Pagina 10
Dodo-pui spune:
Iahim multam de cafa si de la o mine uitati o gustarica 
.
intregul
fara exceptii.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Buna Iahim
gata si piata la ora aceasta.
O zi buna tuturor.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
wonderful spune:
Subsemnatul, Penisul, cer o marire de salariu din urmatoarele considerente:
� Fac munca fizica.
� Muncesc la adancimi mari.
� Ma arunc cu capul inainte in tot ce fac.
� Nu imi iau liber duminica sau in sarbatori legale.
� Lucrez intr-un mediu umed.
� Lucrez intr-un mediu intunecat si prost ventilat.
� Lucrez in temperaturi ridicate.
� Prin munca mea sunt expus la boli contagioase.
Cu respect, Penisul
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stimate Penis,
In urma analizarii cererii Dvs. si tinand seama de argumentele expuse, administratia a respins cererea Dvs. din urmatoarele motive:
� Nu lucrati 8 ore/zi incontinuu.
� Adormiti la intervale scurte de munca.
� Nu urmati intotdeauna ordinele directiunii.
� Nu stati intotdeauna la locul de munca si ati fost vazut deseori vizitand alte locatii.
� Nu luati initiativa.
� Trebuie sa fiti presat si stimulat pentru a incepe munca.
� Lasati multa mizerie in urma Dvs. la sfarsitul turei.
� Nu va supuneti intotdeauna regulilor de protectie a muncii, ca de exemplu: purtarea hainelor de protectie corespunzatoare.
� Veti intra la pensie cu mult inaintea varstei de 65 de ani.
� Sunteti incapabil sa lucrati doua schimburi la rand.
� Uneori parasiti locul de munca inainte sa va indepliniti sarcinile trasate.
� Si ca si cum asta nu ar fi indeajuns, sinteti vazut mereu intrand si iesind de la locul de munca carand doua colete suspicioase.
Cu sinceritate,
Directiunea
wonderful spune:
Sedinta la ferma. Isi spune pasul Gheorghe: - Io sunt Gheorghe grajdarul. Am in dotare o vaca alba, o vaca neagra si un bou. Intr-o zi boul a f...-o pe vaca neagra... Sefa de ferma: - Stai jos nesimtitule. Nu puteai sa folosesti alt cuvant ? De exemplu "a regulat-o". Sedinta urmatoare: - Io sunt Gheorghe grajdarul. Am in dotare o vaca alba, o vaca neagra si un bou. Intr-o zi boul a re, a re, a ref...-o pe vaca neagra... - Tampitule, daca nu ai tinut minte "a regulat-o", puteai sa folosesti o expresie: i-a facut o surpriza, etc. Sedinta urmatoare: - Io sunt Gheorghe grajdarul. Am in dotare o vaca alba, o vaca neagra si un bou. Intr-o zi boul i-a facut o surpriza vacii negre. Toata lume rasufla usurata. -...A f...-o pe-aia alba !
wonderful spune:
Bre,Aido,asa ma f... o leneeee.dar imi sare ea la ore,sper.e o vreme minunata azi,chit ca-i marti,13.Eu nu cred in kk astea.
aidaciolac spune:
Auzi , caut ceva la Cluj. Ceva care o poate ajuta intr-un fel sau altul pe Emma. Stii ceva? Ai auzit de ceva?
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Auzi , caut ceva la Cluj. Ceva care o poate ajuta intr-un fel sau altul pe Emma. Stii ceva? Ai auzit de ceva?
AidaDISNEYLAND PARIS 2008
Ce?La ce te referi?