Cafea cu aroma de femei -*83*
Raspunsuri - Pagina 9
wonderful spune:
Alic,m-am uitat si eu pe 'mingoville' si e bun.Pronuntia e clara si tematica diversa.E bun si-n clasele primare.
Gheorghe si Maria erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Gheorghe a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. Maria a sarit repede sa-l salveze. A inotat si ea pana la fund si l-a scos pe Gheorghe din apa. La auzul acestei fapte eroice, doctorul sef a ordonat ca Maria sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila mintal. Asistenta s-a dus la Maria sa-i dea vestea si i-a spus:
- Maria, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata; din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui alt pacient, am ajuns la concluzia ca fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Gheorghe, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare nespus de rau, dar a murit. La aceasta, Maria raspunse:
- Nu s-a spanzurat singur.... L-am pus eu acolo sa se usuce. Cand pot deci sa merg acasa?
--
Dodo-pui spune:
BUNA DIMINEATA!
Poftiti la cafa
si o gustarica
.
O saptamana frumoasa si tot ce va doriti.
Sunt prin zona Bodo a preluat raceala
.
intregul 
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
ioana_du spune:
Daca dau BUNA DIMINEATA la ora 14 e ok? Hai, ca am un fel d bautura cu cofeina perin preajma.
Asa o pasa lenevoasa si fara elan n-am mai avut de mult......
MsLara spune:
Ioana, nu esti singura...
Noroc cu cana de
!
Mai e putin pana la sfarsitul programului si plec acasa!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali 
ramyteo spune:
Buna fetelor, pfoai am un somn in mine de multeeee kg![]()
VA las
aici si mai vorbim.
la toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
principe spune:
salutare...
ptru toate
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
ramyteo spune:
'Neata![]()
Am revenit si eu da in jumatate de ora ori adorm aici la calculator
ori ma duc la mine in pat ca nu mai rezist, sunt rupta de oboseal, mi-au picat ochii in gura si din gura la stomac
Dodo sanatate lui Bogdan.
VA
pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Dodo-pui spune:
Ramy
,
o seara placuta tuturor.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
iahim spune:
Noapte buna cafengioaicelor!Am ramas singura!Sa vad cine deschide cafeneaua dis de dimineata!