Cafea cu aroma de femei -*83*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Alic,m-am uitat si eu pe 'mingoville' si e bun.Pronuntia e clara si tematica diversa.E bun si-n clasele primare.

Gheorghe si Maria erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Gheorghe a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. Maria a sarit repede sa-l salveze. A inotat si ea pana la fund si l-a scos pe Gheorghe din apa. La auzul acestei fapte eroice, doctorul sef a ordonat ca Maria sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila mintal. Asistenta s-a dus la Maria sa-i dea vestea si i-a spus:
- Maria, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata; din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui alt pacient, am ajuns la concluzia ca fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Gheorghe, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare nespus de rau, dar a murit. La aceasta, Maria raspunse:
- Nu s-a spanzurat singur.... L-am pus eu acolo sa se usuce. Cand pot deci sa merg acasa?
--

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

BUNA DIMINEATA!
Poftiti la cafa si o gustarica .
O saptamana frumoasa si tot ce va doriti.

Sunt prin zona Bodo a preluat raceala .

intregul

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Daca dau BUNA DIMINEATA la ora 14 e ok? Hai, ca am un fel d bautura cu cofeina perin preajma.
Asa o pasa lenevoasa si fara elan n-am mai avut de mult......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Ioana, nu esti singura...

Noroc cu cana de !

Mai e putin pana la sfarsitul programului si plec acasa!

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetelor, pfoai am un somn in mine de multeeee kg
VA las aici si mai vorbim.
la toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Buna fetelor!Ma duc sa va citesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

salutare...ptru toate

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

'Neata
Am revenit si eu da in jumatate de ora ori adorm aici la calculator ori ma duc la mine in pat ca nu mai rezist, sunt rupta de oboseal, mi-au picat ochii in gura si din gura la stomac
Dodo sanatate lui Bogdan.
VA pe toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ramy ,
o seara placuta tuturor.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Noapte buna cafengioaicelor!Am ramas singura!Sa vad cine deschide cafeneaua dis de dimineata!

Mergi la inceput